Ábri Judit CHN program igazgató

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC

Henley Business School (UK) Coaching Tutor
mentor coach, coach tréner
vezetőfejlesztési szakértő
executive coach és kommunikációs tanácsadó
International Coach Federation (ICF) Master Certified Coach

 

 

A 3. szakmámnál tartok, és a 3. diplomámat szereztem meg 2017 februárban. A legutóbbi diplomám: mester képzést végeztem coachingból a londoni Middlesex Egyetemen.
2017 áprilisban első magyar itthonról jelentkező coachként, a legmagasabb nemzetközi coach minősítő vizsgám is sikerült: MCC – Master Certified Coach lettem az International Coach Federation (Nemzetközi Coach Szövetség) értékelése alapján.
A coachinggal 2009 óta foglalkozom, amikor a fiamtól kaptam egy meghívót – tovább küldte nekem a sajátját – egy, a coachingot bemutató előadásra. Így végeztem el az első coach képzésemet és lettem coach.

Örökös vállalkozóként 2011-ben létrehoztam a Coaching Határok Nélkül (CHN) képzési rendezvény sorozatot, hogy a nemzetközi vezetőfejlesztő és coach guruktól itthon is tanulhassunk. Tettem ezt már csak azért is, hogy a saját magam folyamatos szakmai továbbképzését biztosítsam, mert hiszem, hogy a fejlesztő szakmában ez elengedhetetlen. Fontos számomra, hogy nemzetközi szinten dolgozzak és végzem ezt az International Coach Federation (ICF/ Nemzetközi Coach Szövetség) nemzetközi minősítése alapján, ami azt bizonyítja, hogy magyar coachként is a coaching szakma nemzetközi sztenderdjét tudjuk és nyújtjuk munkánk során.

Szakmai fejlődésem fenntartása és piacképes tudásom frissítése érdekében folyamatosan képzem magam, a CV-met rendszeresen új tudással és tapasztalatokkal töltöm fel.

Coach munkám során – többek között – vezetőfejlesztő képzéseket tartok vállalatoknál, coaching szellemben. Kedvenc témám a coachszemléletű vezető. Egy saját modellt használok ezen a képzésen: a „LAZY manager”, ami segít fókuszálni a legfontosabb vezetői készségekre a munkavállalói elköteleződés építése céljából. A tudatos vezetés és életmód terén a Mindfulness képzéseim segítenek eligazodni. Fontos, hogy mindenki megtalálja azt, ahol ő fejlődni akar. A siker érdekében elengedhetetlen a fejlődés, az előre lépés.

Mi coachok, ebben segítünk.

Elérhetőségek:

Mobil: +36 30 942 2419

e-mail: abri.judit@executivecoach.co.hu

Executive Coach Kft

LinkedInwww.linkedin.com/in/juditabrivonbartheld

 

Ábri Judit cikke a Coaching At Work magazinban:

I met Judit in early 2013 when a mutual colleague recommended that she get in touch with me about speaking at one of her events in Budapest, Hungary. What evolved was a relationship of mutual trust and support which resulted in my participation in her events in 2013, 2014 and most recently in June 2017.

Judit is, above all, a professional. She has initiated, designed and produced world class Coaching Events and tirelessly supported the Coach Community in Hungary. Each year, Judit has sourced top international professionals and invited them to Hungary to share their knowledge, expertise and experience. As a result the coaching community in Hungary have had the opportunity to learn and grow from experts all over the world.

Judit’s has designed her year-long coaching series in a thoughtful and masterful way. She has created an inspiring mix of many kinds of thought leadership so that the participants in the program get a balanced and progressive view of coaching theory and practice.

The further evidence of the success of Judit’s approach is that she manages to attract a broad group of coaches and executives at all different levels, and still creates a rich learning experience. She makes the events affordable so that everyone can participate and thus is a true servant to the coaching community and coaching practice in Hungary.

Lisa Bloom
Story Coach
http://story-coach.com
mail: lisa@story-coach.com

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

1 + 1 =