Baska Judit
executive coach, akkreditált Belbin team módszer tanácsadó

Eredeti foglalkozásom tanár. 1989-tól saját céggel vettem részt felnőtt oktatásban. 1994-ben alapítottuk részvénytársaságunkat, amelynek azóta is operatív munkatársa vagyok, így vállalati környezetben gyűjthetem és kamatoztathatom tudásom, tapasztalataim cégvezetésről, cégműködtetésről, vállalkozás fejlesztés, szervezet fejlesztés, HR, marketing és kommunikációs területről.
2008-ban végeztem a Lemma Coach képző iskolában coach képzést, azóta rendszeresen dolgozom közép- és felsővezetői coachként.

A számos coaching eszköz mellet, amelyeket a vezetőfejlesztésben alkalmazok speciális technikám a „Belbin riport” használata. Egyike vagyok annak a magyarországi 6 főnek, aki rendelkezik az eredeti angol akkreditációval, hogy „akkreditált Belbin tanácsadó” végzettséggel használhassa a Belbin módszert team szerepek elemzésére és team működés maximalizálásra. Kifejezetten ajánlható ez a módszer alakuló csapatok tagjainak kiválasztásától a meglevő csapatok hatékonyságának növeléséig számos helyzetben.
2010-ben kollégáimmal megalapítottuk a CaochOk Szakmai Szövetségét, amelynek 2014. májusa óta elnöke és a 2012-ben alapított Magyarországi Coach Szervezetek Szövetségének elnökségi tagja vagyok.