CHN 2017/2018 ESEMÉNY NAPTÁR

  Sze
  12
  ked
  CHN Tudás Nap
  Sze 12 @ 09:00 – 16:00
  CHN Tudás Nap @ Budapest | Magyarország

  A nap célja, hogy bemutassunk mind azt a tudást, amit a professzionális nemzetközi szintű coaching és a vezetői és munkahelyi coaching terén a CHN keretében nyújtani tudunk.

  A témánk egész nap a coaching, de mivel mindenki más-más oldalról közelíti meg, ezért kicsit eltérő tartalommal építettük fel a délelőtti és a délutáni programot.

  Sze
  13
  sze
  Action Learning Facilitátor Képzés
  Sze 13 @ 09:00 – Sze 14 @ 17:00

   

  Action Learning Facilitátor Képzés
  a LAZY modell alapján


  Tematika

  I. MI AZ ACTION LEARNING LÉNYEGE

  Az Action Learning egy jól bevált, népszerű csoport és team együttműködést előmozdító módszer, aminek a fő küldetése egy adott és égető probléma megoldása oly módon, hogy párhuzamosan több szinten is előmozdítsa a tanulást, mint az egyén, a csapat és a szervezet szintjén is. Ahol csapatok működnek vagy azonos téma mentén egyének kívánnak csoportosan dolgozni, ott kitűnő fejlesztési módszer. A szervezet tagjai behozzák tudásukat, tapasztalatukat, kreativitásukat, hogy közössen hozzá járuljanak az adott probléma megoldásához. Ami eddig nem sikerült most közös erővel megoldásra találhat. És itt nem állunk meg, mert a csoport/csapat segítségével a problémát megosztó személy még akciótervet is kidolgoz, hogy a probléma tényleg a múltté legyen.

  II. KINEK SZÓL A KÉPZÉS ÉS MIT AD

  A képzésre mindenkit invitálunk, aki csapatokkal és csoportokkal egy kipróbált, bevált módszertan mentén szeretne dolgozni. Mindenkit szeretettel várunk, aki csoportos probléma megoldásra keres eszközt.  Kíváló módszer, hogy a magunk és csapatunk működéséről tanuljunk és közben a szervezet szintjén is tanulságokat vonjunk le. Coachként, HR szakemberként és vezetőként is jól hasznosítható a képzésen szerzett tudás. Az AL módszertan erősíti a tudatos gondolkodást, kreativitást, csapat összhangot és együttműködést.
  A képzés során megtanult különböző modellek és színes intervenciós technikák az AL kreatív, rugalmas és helyzet függő alkalmazását teszik lehetővé.
  A képzés folyamán részletesen átvesszük, hogy a szervezetben milyen módon lehet bevezetni és alkalmazni az AL-t, és mik az elengedhetetlen feltételei annak, hogy sikerrel használjuk.

  III. A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE
  1. nap
  A csoporttal való  munka elméleti alapjainak és szabályainak megismerése.
  Az Action Learning folyamatának megtanulása, ezen belül az alábbi területek részletes kibontása:- Az Action Learning eredete és elmélete az alapoktól
  – A csoport/csapat munka alapjai az AL folyamán – a tanulás több szintje
  – Coaching elemek az Action Learning alkalmazásakor
  – Az Action Learning folyamata
  – Az Action Learning szereplői és feladataik
  – Intervenciós elemek modellek mentén: a LAZY és GROW modellek
  – Facilitátori kreativitás az intervenciókban
  – Akcióterv és elköteleződés az Action Learning folyamán

  2. nap
  –  Az AL szervezeti bevezetése és alkalmazása
  –  Action Learning facilitálás gyakorlása,
  – Tapasztalati tanulás az egyén,  a csapat és a szervezet működése szintjén.
  IV. A KÉPZÉS SORÁN ELSAJÁTÍTHATÓ KOMPETENCIÁK Facilitálási készségek

  • Figyelem, kérdezés technika és reflektálás
  • Csoport/csapat dinamikák tudatos felismerése
  • Intervenciós technikák elsajátítása
  • Tudatosság és EQ  fejlesztése

   

  A képzés időpontja:    2017. szeptember 13-14.   9:00 – 17:00

  Részvételi díj:    115.000 Ft + ÁFA + helyszín költség: 8 000 Ft + ÁFA/nap

  A képzéshez 1 alkalom konzultáció jár, de plusz díjazás fejében további gyakorló napot is be lehet iktatni.
  A képzés mellé ajándékként 50%-os kedvezmény jár 2017 bármelyik egynapos CHN workshopjából.

  A képzést vezeti:   Ábri Judit
  https://www.linkedin.com/in/juditabrivonbartheld

  A képzés limitált létszámmal folyik.
  A jelentkezéseket a részvételi díjak befizetése sorrendjében véglegesítjük.

  Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1810918392492342/

   

   


  Ajánlás:

  „Két nap, hatfős csoport, új csoportmódszer tanulása? I am in!
  A CHN kétnapos AL facilitátor képzése Judit profi vezetésével azon ritka alkalmak közé tar-tozik, amikor az élmény és a kapott tudás felülmúlta a várakozásomat.
  Elég sokat dolgozom csoportokkal, így már megtapasztaltam, hogy a csoportfolyamat során megjelenő tudás mindig több és más, mint a csoportot alkotó egyének tudásának összessége. Gyakran tapasztalom azt is, milyen gyógyító, korrekciós vagy fejlesztő ereje lehet a csoport-munkának. Ismerem és használom a coaching fejlesztő és támogató erejét. A palettámról azonban hiányzott valami: a megoldásfókuszú csoportmódszer.
  Az AL struktúrája, metódusa, a sorvezető (ami már két nap tréning után a fejemben van) nagyszerű lehetőséget ad számomra, hogy olyan területen is elkezdjek emberekkel foglalkoz-ni, ahol eddig még nem jártam. Egyszerű, világos, mindenkit bevonó (“Dolgoztasd a csopor-tot!”), peer-csoport módszer, ahol a témahozó választ talál a problémájára, és világos akció-tervvel távozik akár már 1 óra közös munka után!
  Judit végtelen lelkesedéssel és türelemmel irányítgatott minket a két nap során. Nagyon gyor-san igazi kis csapattá váltunk, nagyon sokat adtunk egymásnak, és kaptunk egymástól. A ta-nulás igazi hands-on folyamat volt, már az első nap a lovak közé csaptunk, Judit bedobott minket a mélyvízbe. Külön ajándéka volt a két napnak számomra az is, hogy két saját kérdé-semet is “megdolgozta” a csapat, konkrét tervekkel és a tennivalók listájával a zsebemben jöttem el.
  Köszönöm az élményt, köszönöm az új tudást, amit kaptam! Szeretettel ajánlom a CHN AL képzését mindenkinek, aki szélesíteni szeretné a szolgálatását mint coach, vagy egy nagyon praktikusan használható eszközt szeretne a saját napi, szervezetben végzett munkájához!

  Simon Kata
  coach, személyközpontú tanácsadó és facilitátor

  “Szeretem a megoldás-orientált hozzáállást. Szeretem, ha történnek a dolgok. Cégvezetőként sok esetben volt dilemmám az, hogy hogyan oldjunk meg olyan komplex szervezeti kérdéseket, melyek megvalósításához számos érintett támogatása volt szükséges. Az Ábri Judit megközelítésében kezembe adott AL az a technika, mellyel coachként és most már Action Learning facilitátorként is megbízói támogathatom megbízóimat elhúzódó szervezeti dilemmáik, komplex operatív problémáik megoldásában.  Nem mellesleg saját cégemben is vezetőként tudom használni. Gyors és hatékony módszer!! Ezért ezt a képzést nagyon ajánlom!”

  Csényi Csaba
  Értékesítési-, üzletfejlesztési tanácsadó és coach
  www.ambianceregional.com illetve www.sales-coach.hu

   

  “Dinamizmus, Inspiráció, kreativitás. Az Action Learning kiváló lehetőség, hogy tanuljunk magunkról, a csoportról, és a saját csapatunkról.
  Az AL. során a csoport tagjai, olyan kreatív gondolatokat indítanak el, és megoldási lehetőségeket hoznak ki önmagukból, és egymásból, amelynek segítségével nemcsak az aktuális probléma, hanem esetleges szervezeti problémák is orvosolhatók.
  Business coachként is kiváló eszköz az Action Learning egy hatékony, megoldásközpontú, csoportos problémamegoldásra.
  Judit figyelmével, folyamatos reflexióival, és precizitásával adta kezünkbe azt az eszközt, ami a gyakorlás során is tisztán mutatta a csoport erejét.”

  Fehér Zsuzsa
  Business coach

  „Részt vettem a CHN 2 napos AL képzés, ami igazán érdekes és hasznos. Judit na-gyon jól ötvözte a elméleti és gyakorlati elemeket, így sikerült könnyen érthetővé és alkal-mazhatóvá tenni számunkra az AL módszerét. Olyan ez a módszer, mint egy igazi csoda. Pont az történik, amit ígér. Régen voltam olyan képzésen, amiről ennyire felvillanyozva tér-tem haza! Nagyon köszönöm Judit az elhivatott hozzáállásodat és a folyamatos támogatáso-dat!

  Nyikon Ágnes
  karrier coach, ACC

  Sze
  27
  sze
  Mindfulness a munkahelyen és a coach életben
  Sze 27 – Sze 28 egész nap
  Mindfulness a munkahelyen és a coach életben @ Budapest | Magyarország

  MINDFULNESS A MUNKAHELYEN ÉS A COACHING SORÁN KÉPZÉS LIZ HALLAL ÉS ÁBRI JUDITTAL Mindfulness – tudatos jelenlét és együttérzés, a munkahelyen és a coaching során   A következő csoport: 2017. szeptember 27.-28. Előadók/trénerek: Liz Hall –…

  okt
  5
  csü
  Dr. Tim Jones – Az innováció éllovasai – utazás a jövőbe – az innovatív vezető
  okt 5 @ 09:00 – 16:00

  2017. október 
  Az innováció éllovasai – utazás a jövőbe – az innovatív vezető

  Előadó:    Dr. Tim Jones
  előadó, író
  www.innovationleaders.org

  Bemutatkozik az előadó
  Tim elismert szakértő az innováció, a fejlődés és a jövőkutatás területén. Nyolc könyv szerző-je, valamint rendszeres előadó az innováció, vezetés, növekedési platformok és jövőbeli tren-dek témájában. Több, mint 25 éve számos vezető multinacionális cég, különböző kormányok és egyetemek számára dolgozik a kiaknázható lehetőségek feltárásán. Tim, aki a különböző együttműködési programok vezetője, azzal szerzett magának nevet, hogy segített a szerveze-teknek egy más szemüvegen keresztül szemlélni a világot és ezáltal felfedni a potenciális növekedés új területeit.
  Tim a Future Agenda – a világ legnagyobb jövőkutató programja – programigazgatója; ő ve-zeti az éves innovációs vezetői elemzést, amely azon cégeket vizsgálja, amelyek a legtöbbet hozzák ki az innovációs befektetéseikből; valamint a Growth Agenda nevű globális tanácsadó hálózat társalapítója.
  Bázisa Oxfordshire-ben van, de a világ minden tájára utazik. Innovációból doktorált és három mester diplomát szerzett Cambridge-ben, valamint az Imperial College és a Royal College of Art főiskolákon. Nagy elismertségnek örvendő előadó mind szakmai, mind vállalati rendez-vényeken, melyek során vezető vállalatoknak és kormányoknak nyújt támogatást világszerte.

  Innovation Leaders (Innovációban vezetők)
  www.innovationleaders.org

  Az Innovation Leaders egy 16 éve zajló kutatási program, amely 20 különböző ágazat azon vállalatainak azonosítását és elemzését végzi, amelyek a legjobban tudják hasznosítani inno-vációs képességeiket. Ezt arra használják, hogy minél szélesebben körben megismertessék a szervezeteket a legsikeresebb innovációs kezdeményezésekkel az adott iparágban. 2011 óta befektetési alapkezelők és befektetési vállalkozások nagy figyelemmel kísérik és elemzik a részvények teljesítését. Az elemzések azt bizonyítják, hogy összefüggés van a bátran alkal-mazott innováció és a folyamatos részvényár növekedés között, hisz a portfolió 14.5%-os Átlagos Éves Növekedési Ütemet (CAGR) jelez 2002 óta.

  A 2016-2017. évi Innovation Leaders eredmények között megtaláljuk a korábbi években kö-vetkezetesen jól teljesítő vállalatokat is, mint például az Amazon, az Apple, az Inditex, a LEGO és a Reckitt Benckiser, valamint az újabb belépőket, úgymint az Accenture, a Boston Scientific, a Delta Air Lines és az NVidia.

  Időpont: 2017. október 5.    9.00 – 16.00

  A workshop tervezett tartalma

  Ezen a workshopon a résztvevők tájékoztatást kapnak a kutatás legújabb eredményeiről és megismerik a vezetők sikerének néhány fontos tanulságát. Emellett megtárgyaljuk azokat a kulcsfontosságú trendeket, amelyeket a megnevezett innovációs vezetőknél tapasztalunk (https://innovationleaders.org/leaders-in-innovation/), és azoknál a kisebb vállalatoknál is, amelyekre, mint jövőbeli innovátorokra érdemes lesz odafigyelni.
  (https://innovationleaders.org/innovators-to-watch/). Ezek a trendek felölelnek olyan szerve-zeteket, amelyek szorosabb és mélyebb partneri kapcsolatokat alakítanak ki, több olyan válla-latot, amelyek nagyobb tétben játszanak, nagyobb kockázatokat vállalnak, valamint az adat-analitika alkalmazását és a globális innovációs fókusz új területeit képviselik.

  okt
  27
  pén
  ÚJRA – Carole Gaskell – Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására – Izzítsuk fel a belső tüzet!
  okt 27 @ 09:00 – 16:00

  ÚJRA

  A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2017. októberi workshopot megismételjük.

  Carole Gaskell

  Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására
  Izzítsuk fel a belső tüzet

  Előadó:    Carole Gaskell
  coach, előadó, író
  www.fullpotentialgroup.com

  Bemutatkozik az előadó

  Carole Gaskell elismert coach, inspiratív előadó és nagysikerű könyvszerző az emberekben rejlő potenciál kiaknázása és a vezetői fejlesztés területén. Számtalan televíziós és rádióadás-ban szerepelt, valamint rendszeresen publikál üzleti, országos és fogyasztói folyóiratokban.
  Carole képességeit előadóként, vezetői csapat facilitátorként, felsővezetők és csapataik coac-haként is hasznosítja, annak érdekében, hogy elérjék teljesítőképességük maximumát és szer-vezeteiken belül magas színvonalú kultúrát teremtsenek. Energikus, kreatív elkötelezettsége aziránt, hogy pozitív változást eredményezzen mind az egyén, mind a szervezetek életében Carole-nak a szenvedélye lett, és az üzleti világban is ez hajtja. A „Full Potential Group”-ot – Európa egyik legrégebben alapított és az egyik legnagyobb elismertségnek örvendő speciális coaching és vezetőfejlesztő cégét 1997-ben hozta létre.
  Carole  első számú előadója volt számos, az Egyesült Királyságban és a világ különböző helyszínein rendezett konferenciáknak, többek között a CIPD-n az Egyesült Királyságban és az ázsiai- csendes-óceániai térségben, és előadott különböző befektetési konferenciákon és Vistage vezérigazgatói csoportoknál. Többek között az alábbi vállalatoknál tartott előadáso-kat: Ageas, Alzheimer’s Society, Harrods, Heinz, Hilton Hotels, Lend Lease, Mercer, Natio-nwide Building Society, Starbucks, Tesco, VW Group, William Hill és a United Utilities, valamint sok kis- és középvállalatnál Egyesült Királyságban.

  “A Full Potential előadás, amit Carole a Mercer’s Global Investment Forum-on tartott, fan-tasztikus sikert aratott. Provokatív és tanulságos volt, érdekfeszítő megbeszéléseket generált. A kommunikáció és az együttműködés optimalizálása azáltal, hogy megismerjük a különböző személyiségtípusokat kulcsfontosságú a sikerhez minden fajta üzleti kapcsolatban.”

  Linda Russheim
  Mercer’s Befektetési Társaság globális marketing vezetője

   

  Időpont:    2018. január 29.     9.00 – 16.00
  Helyszín: Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.)

  A workshop tervezett tartalma

  Mi az, ami igazán motiválja Önt, vagy a munkatársait?
  Hogyan lehet a motivációt pontosan mérni?

  Ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk, motiváltnak kell lennünk, ami ösztönzi a telje-sítményt. A Hay Group kutatásai szerint a nagymértékben elkötelezett alkalmazottak 50%-kal nagyobb valószínűséggel múlják felül a teljesítmény célokat, és azok a vállalatok, amelyek legjobban tudják bevonni dolgozóikat, 4 és félszeres bevétel növekedést érnek el – ez a meg-növekedett forgalom, termelékenység és jövedelmezőség legfőbb kulcsa.
  Saját motiváló mozgatórúgóink megértésével időt, energiát takarítunk meg, valamint radikáli-san javítjuk a saját teljesítményünket, elégedettségünket és eredményeinket azáltal, hogy a viselkedések mélyére ásunk és mélyebben megvizsgáljuk, hogy mi hajt minket előre – meg-nézzük a MIÉRTET.
  Carole Gaskell ismerteti a motiváció gyökereit, segít felismerni saját és csapata-ink/szervezetünk motivációs ösztönzőit annak érdekében, hogy ismét felizzítsuk a szerveze-ten belüli tüzet, és hogy megértsük, hogyan lehet elérni és pontosan mérni a motivációt. En-nek messzire mutató jelentősége van saját magunk energizálása céljából és abból a szem-pontból is, hogy egy vezető igen komoly hatást tud majd elérni, ha tudja, melyek azok a moti-vációs mozgatórugók, amelyeket „meg kell nyomnia” a munkatársainál, ha csúcsteljesítményt akar elérni.

  A workshop végére a résztvevők:

  • Megértik, mi az, ami az embereket motiválja és miért kritikus fontosságú a motiváció az üzleti teljesítményhez
  • Megismerik a motiváció 3 gyökerét
  • Tisztázzák, hogy mi az, ami motiválja őket – megtudják az összesített motivációs pontszámukat, valamint a 3 legjobb és a 3 leggyengébb motiváló tényezőjüket
  • Megismerik a 9 különböző, munkát és jó teljesítményt motiváló tényezőt és azt, hogy ezeket hogyan lehet másokban felismerni
  • Megtanulják, mik azok a mozgatórúgók, amelyekkel saját magukat és másokat moti-válhatnak
  • Megtudják, hogyan lehet mérni és nyomon követni a motivációs szinteket
  • Elsajátítják azt, hogy hogyan lehet a motivációt az egyénekre, csapatokra és az egész szervezetre kiterjeszteni
  nov
  28
  ked
  David J Hall – Elpazarolt gondolatok! A kreativitás stratégiai szerepe
  nov 28 @ 09:00 – 16:00

  2017. november

  Elpazarolt gondolatok!  – A kreativitás stratégiai szerepe

  Előadó:   David J Hall
  vezérigazgató, vendégtanár, cégalapító

  Bemutatkozik az előadó

  David J Hall 2011-ben megalapította az Ideas Centre-t (Ötletközpont), ami a kreativitás és az innováció iránt érzett szenvedélyéből fakadt. Korábban már bizonyította vezetői rátermettsé-gét különböző igazgató tanácsi pozíciókban, több különböző ágazatban is, a magán és az ál-lami szférában egyaránt.
  Az Ideas Centre létrehozása előtt 10 évig Dave Hall a HFL Sport Science Ltd. vezérigazgató-ja volt, amely egy Newmarket-i központtal rendelkező gyógyszer-felügyeleti és megbízásos alapon kutatási tevékenységet ellátó vállalat. Általánosságban, 1984 óta többféle gyártó, szol-gáltató és technológiai transzfert alkalmazó cégnél dolgozott mérnöki, marketing és gyártás-irányító pozíciókban. A kreativitás, az innováció és a tökéletes szervezeti kultúrának a megta-lálására való törekvés eddigi életpályájának fő jellemzői.

   

  Néhány kiragadott eredménye:

  • bekerült a Times Top 100 olyan cége közé, ahol a legjobb dolgozni
  • E-on díj – „Az Egyesült Királyság legenergikusabb főnöke!” (2007)
  • 2007-ben vendégoktató lett a Bedfordshire-i Egyetem Üzleti Kreativitás tanszékén

  Időpont:   2017. november 28.    9.00 – 16.00

  A workshop tervezett tartalma

  A világ egyre gyorsabb ütemben változik, de azok a döntések, amelyeket meghozunk és azok a viselkedési formák, amelyeket mutatunk a „vélelmezett realitás” modelljén alapulnak, ame-lyek gyökere és kiindulópontja saját felfogásunk a múlt elavult mintáiról. KÖTELEZŐ olyan gyakorlatot és módszereket találnunk, amelyek megkérdőjelezik az elavult mintákat azért, hogy szabaddá tegyük gondolkodásunkat, hogy friss és újszerű (azaz kreatív) elképzeléseket alkossunk, melyekből ezt követően innováció lesz.

  Ez a workshop bemutatja, hogy hogyan szabadulhatunk meg azoktól a korlátoktól, amelyek mindannyiunk elméjében léteznek, annak érdekében hogy szabadjára engedjük az Áttörést Eredményező Gondolat erejét, hogy olyan ötletekkel álljunk elő, amelyek újszerűek és egy-ben hasznosak is. A kreativitás kultúrája lényegesen megkülönböztet egy vállalkozást azáltal, hogy vonzza és megtartja a legjobb alkalmazottakat, mialatt növeli a hozzáadott értéket.

  Eredmények
  A résztvevők a következőket ismerik meg:

  •    a vállalatuk kultúráján belüli kreatív gondolkodás stratégiai előnyeit;
  •    azokat a korlátokat, amelyek minden egyén elméjében léteznek, és amelyek erőtelje-sen blokkolják a kreativitást;
  •    konkrét technikákat, amelyekkel le tudják küzdeni ezeket az akadályokat;
  •    egy gyakorlati és rendszer szemléletű megközelítést arra, hogy hogyan tudják megho-nosítani a kreativitást a vállalati kultúrában.

  Megközelítés
  Azáltal, hogy azonosítjuk a kreativitást hátráltató leglényegesebb akadályokat, lehetővé válik az, hogy olyan stratégiákat fejlesszünk ki, amelyek legyőzik ezeket és csak ezt követően tu-dunk szabad utat engedni a minden egyes dolgozóban rejlő, de jelenlévő kreativitásnak.

  A workshop a következő témákat járja körbe:

  1.    Korlátok
  −    A gondolkodási folyamat
  −    Az agy, mint mintaalkotó rendszer
  −    Gondolkodásmód
  2.    Megoldások
  −    Játékosság
  −    Kreatív problémamegoldó technikák
  Esettanulmányokkal fogjuk bemutatni – hogy senkinek ne legyenek kétségei – a kreativitáson alapuló kultúra megteremtésének előnyeit.

  jan
  16
  ked
  CHN Tudás Nap
  jan 16 @ 09:00 – 17:00
  jan
  19
  pén
  Rina Goldenberg Lynch – Diverzitás és befogadás – egy igazi versenyelőny
  jan 19 @ 09:00 – 16:00

  Diverzitás és befogadás – egy igazi versenyelőny

  Előadó:    Rina Goldenberg Lynch
  ügyvéd, igazgató, tanácsadó, coach, oktató
  www.voiceatthetable.com

  Bemutatkozik az előadó

  Rina 20 éves ügyvédi tapasztalattal rendelkezik. Jogi karrierjét Washington D.C.-ben kezdte, dolgozott banki jogászként a Clifford Chance LLP-nél Londonban, valamint a londoni ING Banknál, a jogi osztály igazgatójaként.
  Az alkalmazotti testület elnökeként Rina azt figyelte meg, hogy a legtöbb vezető nem hasz-nálja ki a dolgozókban rejlő összes képességet és ezáltal sok tehetség, odaadás és elkötele-zettség marad kiaknázatlanul. Ezen felül, a kolléganők mentoraként azt is tapasztalta, hogy támogatással és bátorítással a nők önbizalma szárnyra kap, miáltal képessé válnak a blokkoló belső elvárásokat félretéve, új célokat elérni.
  Ezen felismerések birtokában és jogi, oktatói, közvetítői, valamint mentori készségei révén, Rina kiterjesztette szakértelmét a vezetőfejlesztés, csapat stratégia és az elkötelezettség növe-lés területeire is.
  Szenvedélyesen hisz abban, hogy a nők potenciáljuk és lehetőségeik csúcsára tudnak érni azáltal is, hogy hűek maradnak természetükhöz és jellemükhöz. Rina 2014-ben otthagyta a nagyvállalatok világát, hogy létrehozhassa a Voice At The Table (Hang az asztalnál) nevű nemek szerinti  sokszínűséget hirdető butik tanácsadó szervezetet. A tanácsadó szolgálat olyan cégek fejlesztését segíti, amelyek a sokszínűséget vállalati erősségként használják úgy, hogy olyan vállalati kultúrát teremtenek, amelyben bármilyen háttérrel rendelkező egyén ér-vényesülhet és kiteljesedhet. Emellett a tanácsadó szervezet által működtetett Training Academy for Professional Women (A DolgozóNők Képzési Akadémiája) olyan „soft” kész-ségek elsajátítását kínálja nőknek és férfiaknak, amelyek által önbizalmat, rezilienciát és kez-deményező készséget fejleszthetnek annak érdekében, hogy teljes és profi hozzáállással ke-zeljék a feladatokat.

  Rina a Professional Women’s Network London (Londoni Dolgozó Nők Hálózata) nevű jóté-konysági szervezet igazgató tanácsának is tagja, valamint executive coach és képzett ILM oktató.

  A Voice At The Table egy stratégiai tanácsadó szervezet, amely úgy segíti a vállalatok prosperálását, hogy befogadó kultúrát teremt és a gondolatok színes diverzitását támogatja.

  Az a célunk, hogy a vállalati kultúrát olyan környezetté alakítsuk, amelyben a nők (és a férfi-ak) saját egyéni módjukon érvényesülhetnek és teljesedhetnek ki.

  Abban hiszünk, hogy ezáltal két célt érünk el (1) támogatjuk a cégek növekedését azzal, hogy a sokszínű munkaerő előnyeit kihasználják, és (2) képessé tesszük a nőket arra, hogy előlép-jenek és hosszú távon sikeresek legyenek pályájukon.

  Ennek eléréséhez kétfajta megközelítés szükséges: (1) a vállalati kultúrát úgy kell átalakítani, hogy elismerjék mindenki egyéni tehetségét;
  (2) támogatni kell a nőket abban, hogy természetes képességeiket, tehetségüket kamatoztat-hassák.

  (1) Különböző szervezetekkel dolgozunk annak érdekében, hogy befogadóbb kultúrákat te-remtsünk és (2) a dolgozó nők önbizalmát, rezilienciáját és kezdeményezőkészségét fejlesz-szük. Azáltal, hogy mind az egyénre, mind a szervezeti struktúrára koncentrálunk, segítünk a vállalatoknak, hogy sikeresek maradjanak az egyre komolyabb versenyhelyzetben.

  Mind nagy, mind kis vállalatokkal dolgozik Rina és csapata, többek között a BAML, ING (London & Amsterdam), American Express, Markit, Allianz, Dentons, Shearman & Sterling, Kimberly-Clark, PGIM Real Estate és sok más céggel.

  Voice At The Table: támogatjuk a vállalatokat abban, hogy felismerjék dolgozóik kiak-názatlan lehetőségeit. Megmutatjuk férfiaknak és nőknek, hogy a maguk sokszínűségé-ben hogyan tudnak előre jutni és kamatoztatni valódi képességeiket. Megoldásaik báto-rítják a diverzitást, létrehozzák a legjobb csapatokat, valamint támogatják az innovációt és a növekedést.

  FELKÉSZÍTJÜK VÁLLALATÁT A JÖVŐRE A NEMEK KÖZÖTTI EGYENSÚLY ÉS A GONDOLATOK SOKSZÍNŰSÉGE ÁLTAL

  www.voiceatthetable.com
  info@voiceatthetable.com

  Rina 20 év nagyvárosi ügyvédi és felsővezetői tapasztalatát adja át, mindazon készségekkel együtt, amelyek a nagyvállalati életpálya jellemzői.
  2013-ban Rina megalapította a Voice At The Table nevű stratégiai tanácsadó szervezetet, amelynek középpontjában a nemek diverzitá-sa és a befogadás áll.     „Az a cé-lunk, hogy a vállalati kultúrát egy olyan közeggé alakítsuk át, amely-ben a nők (és a férfiak) saját egyéni módjukon tudnak kitelje-sedni.”
  Hiszünk abban, hogy ily módon két célt érünk el: (1) segítjük a cégek növekedését azáltal, hogy a sok-színű munkaerő előnyeit kihasz-nálják, és (2) képessé tesszük a nőket arra, hogy előlépjenek és hosszú távon sikeresek legyenek pályájukon.

  Időpont:  2017. január 19.    9.00 – 16.00

  A workshop tervezett tartalma

  „Az erő a különbözőségben rejlik, nem a hasonlóságban.”

  Stephen Covey
  „7 habits of highly effective people”
  (A nagyon eredményes emberek 7 szokása)
  c. könyv szerzője

  Egy szervezet számára a diverzitás kapcsán a következő előnyöket szokták említeni, ami javulást eredményez:

  • a döntéshozatalban
  • a tehetségek megtartásában és fejlesztésében
  • új termékek és szolgáltatások fejlesztésében
  • az innováció és a kreativitás területén
  • az üzleti növekedésben
  • a befektetések megtérülésében, a bevételek növekedésében és egyéb pénzügyi mutatókban

  Forbes Magazine:
  „Nem azok a sikeres cégek, amelyek felépítenek egy üzleti vállalkozást, azután felfedezik a diverzitást, mint valami jó-ha-ez-is-van jellemzőt. A valóban sikeres és innovatív vállalatok azok, amelyek már akkor sokszínű csapatokat építenek, amikor a saját lakásukból vagy a szü-leik garázsából indulnak el. A diverzitás egyfajta mentalitás, hozzáállás nem csupán stratégi-ai szükséglet.”

  Témáink:

  • Mi a diverzitás és hogyan teremtjük meg
  • Milyen bizonyíték van a diverzitás előnyeinek alátámasztására?
  • Hogyan tudjuk teljes mértékben kihasználni a sokfajta munkaerő előnyeit?
  • Példák az üzleti világ legjobb gyakorlataira

  A résztvevők az előadás és a stimuláló gyakorlatok révén felfedezik a diverzitás előnyeit saját vállalatuk számára és megtanulják, hogyan növelhetik, gondozhatják és fejleszthetik azt, an-nak érdekében, hogy saját cégük sikeresebb legyen.

   

  JELENTKEZÉS

  jan
  22
  hét
  ICF coach akkreditációs vizsgára felkészítő
  jan 22 egész nap
  jan
  29
  hét
  ÚJRA – Carole Gaskell – Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására – Izzítsuk fel a belső tüzet!
  jan 29 @ 09:00 – 16:00

  ÚJRA

  A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2017. októberi workshopot megismételjük.

  Carole Gaskell

  Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására
  Izzítsuk fel a belső tüzet

  Előadó:    Carole Gaskell
  coach, előadó, író
  www.fullpotentialgroup.com

  Bemutatkozik az előadó

  Carole Gaskell elismert coach, inspiratív előadó és nagysikerű könyvszerző az emberekben rejlő potenciál kiaknázása és a vezetői fejlesztés területén. Számtalan televíziós és rádióadás-ban szerepelt, valamint rendszeresen publikál üzleti, országos és fogyasztói folyóiratokban.
  Carole képességeit előadóként, vezetői csapat facilitátorként, felsővezetők és csapataik coac-haként is hasznosítja, annak érdekében, hogy elérjék teljesítőképességük maximumát és szer-vezeteiken belül magas színvonalú kultúrát teremtsenek. Energikus, kreatív elkötelezettsége aziránt, hogy pozitív változást eredményezzen mind az egyén, mind a szervezetek életében Carole-nak a szenvedélye lett, és az üzleti világban is ez hajtja. A „Full Potential Group”-ot – Európa egyik legrégebben alapított és az egyik legnagyobb elismertségnek örvendő speciális coaching és vezetőfejlesztő cégét 1997-ben hozta létre.
  Carole  első számú előadója volt számos, az Egyesült Királyságban és a világ különböző helyszínein rendezett konferenciáknak, többek között a CIPD-n az Egyesült Királyságban és az ázsiai- csendes-óceániai térségben, és előadott különböző befektetési konferenciákon és Vistage vezérigazgatói csoportoknál. Többek között az alábbi vállalatoknál tartott előadáso-kat: Ageas, Alzheimer’s Society, Harrods, Heinz, Hilton Hotels, Lend Lease, Mercer, Natio-nwide Building Society, Starbucks, Tesco, VW Group, William Hill és a United Utilities, valamint sok kis- és középvállalatnál Egyesült Királyságban.

  “A Full Potential előadás, amit Carole a Mercer’s Global Investment Forum-on tartott, fan-tasztikus sikert aratott. Provokatív és tanulságos volt, érdekfeszítő megbeszéléseket generált. A kommunikáció és az együttműködés optimalizálása azáltal, hogy megismerjük a különböző személyiségtípusokat kulcsfontosságú a sikerhez minden fajta üzleti kapcsolatban.”

  Linda Russheim
  Mercer’s Befektetési Társaság globális marketing vezetője

   

  Időpont:    2018. január 29.     9.00 – 16.00
  Helyszín: Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.)

  A workshop tervezett tartalma

  Mi az, ami igazán motiválja Önt, vagy a munkatársait?
  Hogyan lehet a motivációt pontosan mérni?

  Ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk, motiváltnak kell lennünk, ami ösztönzi a telje-sítményt. A Hay Group kutatásai szerint a nagymértékben elkötelezett alkalmazottak 50%-kal nagyobb valószínűséggel múlják felül a teljesítmény célokat, és azok a vállalatok, amelyek legjobban tudják bevonni dolgozóikat, 4 és félszeres bevétel növekedést érnek el – ez a meg-növekedett forgalom, termelékenység és jövedelmezőség legfőbb kulcsa.
  Saját motiváló mozgatórúgóink megértésével időt, energiát takarítunk meg, valamint radikáli-san javítjuk a saját teljesítményünket, elégedettségünket és eredményeinket azáltal, hogy a viselkedések mélyére ásunk és mélyebben megvizsgáljuk, hogy mi hajt minket előre – meg-nézzük a MIÉRTET.
  Carole Gaskell ismerteti a motiváció gyökereit, segít felismerni saját és csapata-ink/szervezetünk motivációs ösztönzőit annak érdekében, hogy ismét felizzítsuk a szerveze-ten belüli tüzet, és hogy megértsük, hogyan lehet elérni és pontosan mérni a motivációt. En-nek messzire mutató jelentősége van saját magunk energizálása céljából és abból a szem-pontból is, hogy egy vezető igen komoly hatást tud majd elérni, ha tudja, melyek azok a moti-vációs mozgatórugók, amelyeket „meg kell nyomnia” a munkatársainál, ha csúcsteljesítményt akar elérni.

  A workshop végére a résztvevők:

  • Megértik, mi az, ami az embereket motiválja és miért kritikus fontosságú a motiváció az üzleti teljesítményhez
  • Megismerik a motiváció 3 gyökerét
  • Tisztázzák, hogy mi az, ami motiválja őket – megtudják az összesített motivációs pontszámukat, valamint a 3 legjobb és a 3 leggyengébb motiváló tényezőjüket
  • Megismerik a 9 különböző, munkát és jó teljesítményt motiváló tényezőt és azt, hogy ezeket hogyan lehet másokban felismerni
  • Megtanulják, mik azok a mozgatórúgók, amelyekkel saját magukat és másokat moti-válhatnak
  • Megtudják, hogyan lehet mérni és nyomon követni a motivációs szinteket
  • Elsajátítják azt, hogy hogyan lehet a motivációt az egyénekre, csapatokra és az egész szervezetre kiterjeszteni