BETELT A PROGRAM

Köszönjük a sok érdeklődést!

Carole Gaskell

Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására
Izzítsuk fel a belső tüzet

Bemutatkozik az előadó Carole Gaskell, coach, előadó, író (www.fullpotentialgroup.com)

Carole Gaskell elismert coach, inspiratív előadó és nagysikerű könyvszerző az emberekben rejlő potenciál kiaknázása és a vezetői fejlesztés területén. Számtalan televíziós és rádióadás-ban szerepelt, valamint rendszeresen publikál üzleti, országos és fogyasztói folyóiratokban.
Carole képességeit előadóként, vezetői csapat facilitátorként, felsővezetők és csapataik coac-haként is hasznosítja, annak érdekében, hogy elérjék teljesítőképességük maximumát és szer-vezeteiken belül magas színvonalú kultúrát teremtsenek. Energikus, kreatív elkötelezettsége aziránt, hogy pozitív változást eredményezzen mind az egyén, mind a szervezetek életében Carole-nak a szenvedélye lett, és az üzleti világban is ez hajtja. A „Full Potential Group”-ot – Európa egyik legrégebben alapított és az egyik legnagyobb elismertségnek örvendő speciális coaching és vezetőfejlesztő cégét 1997-ben hozta létre.
Carole  első számú előadója volt számos, az Egyesült Királyságban és a világ különböző helyszínein rendezett konferenciáknak, többek között a CIPD-n az Egyesült Királyságban és az ázsiai- csendes-óceániai térségben, és előadott különböző befektetési konferenciákon és Vistage vezérigazgatói csoportoknál. Többek között az alábbi vállalatoknál tartott előadáso-kat: Ageas, Alzheimer’s Society, Harrods, Heinz, Hilton Hotels, Lend Lease, Mercer, Natio-nwide Building Society, Starbucks, Tesco, VW Group, William Hill és a United Utilities, valamint sok kis- és középvállalatnál Egyesült Királyságban.

“A Full Potential előadás, amit Carole a Mercer’s Global Investment Forum-on tartott, fan-tasztikus sikert aratott. Provokatív és tanulságos volt, érdekfeszítő megbeszéléseket generált. A kommunikáció és az együttműködés optimalizálása azáltal, hogy megismerjük a különböző személyiségtípusokat kulcsfontosságú a sikerhez minden fajta üzleti kapcsolatban.”

Linda Russheim
Mercer’s Befektetési Társaság globális marketing vezetője


Időpont:    2017. január 29.     9.00 – 16.00
Helyszín: Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.)
Részvételi díj

A workshop tervezett tartalma

Mi az, ami igazán motiválja Önt, vagy a munkatársait?
Hogyan lehet a motivációt pontosan mérni?

Ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk, motiváltnak kell lennünk, ami ösztönzi a telje-sítményt. A Hay Group kutatásai szerint a nagymértékben elkötelezett alkalmazottak 50%-kal nagyobb valószínűséggel múlják felül a teljesítmény célokat, és azok a vállalatok, amelyek legjobban tudják bevonni dolgozóikat, 4 és félszeres bevétel növekedést érnek el – ez a meg-növekedett forgalom, termelékenység és jövedelmezőség legfőbb kulcsa.
Saját motiváló mozgatórúgóink megértésével időt, energiát takarítunk meg, valamint radikáli-san javítjuk a saját teljesítményünket, elégedettségünket és eredményeinket azáltal, hogy a viselkedések mélyére ásunk és mélyebben megvizsgáljuk, hogy mi hajt minket előre – meg-nézzük a MIÉRTET.
Carole Gaskell ismerteti a motiváció gyökereit, segít felismerni saját és csapata-ink/szervezetünk motivációs ösztönzőit annak érdekében, hogy ismét felizzítsuk a szerveze-ten belüli tüzet, és hogy megértsük, hogyan lehet elérni és pontosan mérni a motivációt. En-nek messzire mutató jelentősége van saját magunk energizálása céljából és abból a szem-pontból is, hogy egy vezető igen komoly hatást tud majd elérni, ha tudja, melyek azok a moti-vációs mozgatórugók, amelyeket „meg kell nyomnia” a munkatársainál, ha csúcsteljesítményt akar elérni.

A workshop végére a résztvevők:

  • Megértik, mi az, ami az embereket motiválja és miért kritikus fontosságú a motiváció az üzleti teljesítményhez
  • Megismerik a motiváció 3 gyökerét
  • Tisztázzák, hogy mi az, ami motiválja őket – megtudják az összesített motivációs pontszámukat, valamint a 3 legjobb és a 3 leggyengébb motiváló tényezőjüket
  • Megismerik a 9 különböző, munkát és jó teljesítményt motiváló tényezőt és azt, hogy ezeket hogyan lehet másokban felismerni
  • Megtanulják, mik azok a mozgatórúgók, amelyekkel saját magukat és másokat moti-válhatnak
  • Megtudják, hogyan lehet mérni és nyomon követni a motivációs szinteket
  • Elsajátítják azt, hogy hogyan lehet a motivációt az egyénekre, csapatokra és az egész szervezetre kiterjeszteni

3 alkalmas bérlet ajánlatunk!

A CHN 7. évadának 8 workshopjából szabadon felhasználható bármelyikre!

Ára egyéni vállalkozó coachok részére: 89.000 Ft + ÁFA (26.666 Ft + ÁFA / workshop)


További bérletárak: http://coachinghataroknelkul.hu/reszveteli-dijak-chn/

A részletes CHN 7. évad program itt tekinthető meg: http://coachinghataroknelkul.hu/chn-7-evad-program-2017-2018/

AJÁNLÁSOK

„Carole Gaskell a Coaching Határok Nélkül (CHN) előadója újra itt lesz Magyarországon, hogy a motivációról tartson workshopot. A 2017-es év egyik legjobb előadása volt számomra. Egy nagyon fontos mégis néha már kissé elcsépelt témát olyan nagyszerűen prezentált Carole, hogy tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki azon dolgozik, hogy miként szítsa fel a belső tüzet, és érjen el nagyobb elköteleződést a szervezetében. Nagyszerűsége abban rejlett, hogy egyrészt a témát nagyon strukturáltan építette fel, másrészt egy modern, integrált modellt mutatott be letisztult és egyszerű módon. Harmadrészt pedig a workshop nagyon gyakorlatias volt, segített bennünket nem csak elsajátítani, miként állíthatjuk tudatosan motivációnkat saját sikerünk érdekébe, de azt is, hogy miként tudunk segíteni másokat ebben. Nem csak coachoknak, HR szakembereknek, de vezetőknek is, sőt bárkinek nagyon hasznos lehet ez a program.”

Kalamár Beáta, Executive Coach, Felsővezető Fejlesztő

“Azt hittem hogy hosszú szakmai úttal a hátam mögött, számtalan nemzetközi vezetői pozícióban helytállva tudom mi motivál, sőt azt is a csapatomat és a kollégáimat mi motiválja. Nem így volt. Carole workshopján megértettem milyen széles eszköztára van a motivációnak. Milyen nagy a különbség a között miben vagyunk jók és sikeresek és mi az ami igazán tölt bennünket, ami beindítja a hajtóműveket és a céljaink felé repít. Igazán inspiráló élmény, életre szóló tapasztalat! Szívből ajánlom minden vezetőnek.”

Enyedi Márta
piacfejlesztési vezető
Sealed Air

„Amikor lehetőségem nyílt a CHN programján részt venni, már belépéskor éreztem, hogy nagyon jó lesz nekem az a nap – Judit tárt karokkal fogadott minden érkezőt, mindenkihez volt egy kedves szava, bemutatkozott azoknak, akiket még nem ismert (nem sokan voltunk ilyenek)
Miután mindenki kiválasztotta a széket magának, Judit felkonferálta az előadót, Carole Gaskellt, aki a motivációról tartott előadást.
Az elején szkeptikus voltam, mert már annyi féle előadást hallottam és szinte mindnek ugyanaz volt a lényege, de úgy éreztem, ha más miatt nem, hát azért érdemes ott ülnöm, mert Carole csodásan beszélt angolul.
Azután előadása harmadik percében éreztem,hogy megfogott, sodor magával és rengeteg olyan dolgot hallok, amit addig még nem (és nem csak az angol kifejezések miatt).
Bevont, megmozgatott, reagált a kérdéseinkre, hangulatunkra, együtt mozgott a hallgatósággal – látszott, hogy nagyon rutinos előadó.
Gyorsan elröpült a workshop pár órája, utána még lehetett vele kicsit kötetlenül is beszélgetni, látszott, hogy a téma szakavatott ismerője – élmény volt őt élőben látni, hallani. Alig várom, hogy újra Magyarországra jöjjön.”

Farkashegyi Andrea
szervezetfejlesztő, life coach

Ajánlom Carole Gaskell (Full Potential Group) Motivációs Mapping workshop-ját mindazoknak, akik hisznek abban, hogy a munka túlmutathat a kötelességen és valódi örömforrás lehet – ennek megtalálásához nyújt segítséget, ha feltárjuk és tudatosítjuk, mi az a belső, energizáló tűz, amely hozzájárul elégedettségünkhöz. Az egyének, csapatok teljesítményét meghatározza, mennyire kielégített az egyének top 3 legfontosabb motivátora. Carole motivációs modellje három motivációs klasztert hoz létre, mindegyikében további három alap emberi motivációt ír le. A modell tehát 9 alap motivációval dolgozik. Az egyén motivációs térképen történő elhelyezkedése meghatározza, milyen jellegű munka során tud kiteljesedni. A modell hihetetlen értékes lehet munkatársak kiválasztásakor, magas teljesítményt nyújtó csapatok létrehozásánál, egyéni és csapat fejlesztés során, de ugyanúgy karrier tanácsadásban, új karrier utak keresésében is.

Szokolai Júlia

“Meg vagyok róla győződve, hogy csak motiváltan lehet változni, és olyan életet élni, amelyet szeretnénk. Sok-sok coaching eszköz segít abban, hogy az ügyfelünket motiválttá tegyük. A Motivational Map elmélet, módszertan és kérdőív ezek közül számomra azért egyedülálló, mert végtelenül egyszerű, könnyen megérthető, a coachingba pillanatok alatt átültethető, és az ügyfelünknek is egyszerűen átadható keretrendszert ad a saját, a körülötte lévő emberek (családtagok, munkatársak, beosztottak) és akár egy egész csapat motivációinak megértésére. Ezzel pedig nem csak a teljesítmény fokozható, hanem – ami talán még fontosabb – a boldogság is növelhető. Mindezt Carole Gaskell egy élvezetes, gyakorlatias és jól felépített workshopon adta át nekünk, aminek az ismétlését szívből ajánlom mindenkinek, aki akár csak egyszer is érezte motiválatlannak saját magát vagy valamely ügyfelét.”

Széles Anikó
coach

Carol olyan módszert hoz Magyarországra, amely abban segíti a vezetőket, hogy lássák: nemcsak a pénz motiválja az embereket. A Motivációs Térkép Teszt olyan rendszer, ami 9 motivációs elemet különböztet meg. Abban segít, hogy mind az egyén, aki kitölti, mind a vezetője tudatában lehessen annak, hogyan adhatja a legtöbbet a munkatársának és hogyan tarthatja meg őt hosszútávon.

Pék Eszter, HR tanácsadó
Aon Hewitt

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

8 + 10 =