Program


2012. szeptember – 2013. június

II. évad


 

2012. szeptember

Bónusz félnapos workshop, csak bérleteseknek!

LEGYEN PROFI LINKEDIN HASZNÁLÓ!

Előadó: Bánki Tamás
http://www.linkedin.com/in/TamasBanki

Időpont: 2012. szeptember 12., 10:30-13:00

Helyszín: Fővárosi Vízművek Duna-Tisza terem, XIII. kerület, Váci út 23-27.

Előadónk Bánki Tamás Magyarország első LinkedIn oktatója , a legnagyobb LinkedIn hálózattal és legtöbb kapcsolattal rendelkező hazai specialistat. Tamás vezeti a legnagyobb hazai LinkedIn csoportot, ami a Hungary Business Society.

Akár munkát keres, akár kezdő alkalmazott egy cégnél, esetleg tapasztalt marketing szakértő, vagy egy jól menő vállalkozás tulajdonosa, a LinkedIn szemináriummal megtudhatja, hogyan hozhat ki még többet marketing erőfeszítéseiből.

A LinkedIn a világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítő internetes platformja, amelynek 200 országból több, mint 175 millió tagja van, és ebből több, mint 250 ezer magyar! A LinkedIn hálózata folyamatosan bővül, másodpercenként 1 új tagot mondhat magáénak.

Nyilvánvaló, hogy a LinkedIn aktív tagjaként szerepelni már nem csupán lehetséges, hanem egyenesen szükséges.

Mit fog megtanulni?

 • Egyszerű módszereket arra, hogy hogyan találják meg mások, és hogyan teremtsen maradandó, pozitív első benyomást
 • Technikákat a “túlkommunikálás” (azaz amikor postafiókja tele van kéretlen e-mailekkel) elkerülésére
 • Helyes netikettet (net etikettet)
 • Kikkel vegye fel a kapcsolatot és kiket kerüljön el (és hogyan tegye ezt udvariasan)
 • Mely LinkedIn eszközök hasznosak, és melyekre nincs szüksége
 • Hogyan találjon mentorokat, értékesítőket, és másokat, akik segítenek üzlete növekedésében
 • Hogyan készítsen dinamikus profilt és hogyan kerüljön a keresési találók élére
 • Mindent az ajánlásokról (hogyan kérjen és adjon)
 • Csoportdinamika (részvétel csoportokban, saját csoportja irányítása)

Mit kell magával hoznia?

Csak egy laptopot és “meg tudom csinálni” hozzáállást. Közös munkánk eredményként a LinkedIn már nem lesz misztikus terület, hanem akkor is Önnek dolgozik, amikor Ön pihen!

 


 

2012. szeptember

Csúcsteljesítmény coaching

Előadó: Jayne Warrilow
www.jaynewarrilow.com

Időpont: 2012. szeptember 27.

Jayne Warrilow nemzetközileg elismert coach és előadó. A Jayne Warrilow International LLC vezérigazgatójaként rendkívül sok megrendelést kap, mert a stratégiai gondolkodást és ügyfelei rezonanciális energiájának kiaknázását nagyszerűen ötvözi. Egyedülálló képessége segítségével a világ vezető szervezeteinek felsővezetőihez juttatta el az energia átalakító erejét, amellyel nemcsak egyénekre, hanem a szervezetek üzleti folyamataira is hatással volt. A Resonant Coaching Process (Rezonáns Coac-hing Folyamat) szerzőjeként elhivatottan használja az energiát a fenntartható változás elősegítésére.

Egyedülálló tudás. Inspirált kommunikáció. Egyedi gondolatra épülő vezetés.
Azt gondolhatnánk, hogy a csúcsteljesítmény coaching kiemelkedő teljesítményt nyújtó egyéneknek szól, azaz olyanoknak, akik “tehetségek”. Valójában azonban a csúcsteljesítmény coaching lényege az, hogy az embereket egyéni képességeik maximális kibontakoztatásához segítsük hozzá. A menedzser és a coach számára ez azt jelenti, hogy az emberekkel való együttműködésük célja a munkahelyi teljesítmény növelése.
Az üzleti élet és a vezetés világszerte átalakulóban van, hiszen új üzleti kor felé haladunk. A világ tele van kihívásokkal. Ahhoz, hogy a versenyben az élen maradjanak, a szervezeteknek olyan egyénekre van szükségük, akik eredményekre szomjasak, maguk idézik elő a változásokat és proaktívan alakítanak ki stratégiát.  Az újfajta üzleti sikerhez olyan vezetők kellenek, akik magas fokú elkötelezettséget inspirálnak, ösztönzőleg hatnak a tehetségekre és ki tudják használni a szervezet energiáját. Olyan vezetőkre van szükségünk, akik elkötelezettek abban, hogy folyamatosan fejlesszék saját maguk és mások teljesítményét.
A csúcsteljesítmény energiaigényes. A vezetőktől olyan elkötelezettséget követel, amely az egész szervezetben és azon kívül is bizalmat épít. Az új üzleti piacon ennél kevesebb nem lesz elég. A coaching elő tudja segíteni ehhez az átmenetet, fenn tudja tartani a csúcsteljesítményt, miközben képessé teszi a menedzsereket arra, hogy minden eddiginél komplexebb módon vezessenek. Mind a coachoknak, mind a vezetőknek rezonánsnak kell lenniük.

Csatlakozzon hozzánk és fedezze fel a csúcsteljesítmény fontosságát napjaink business and leadership coaching világában!

Kulcsfontosságú, hogy napjaink vezetői olyan stratégiákat alakítsanak ki, amelyekkel bátor lépéseket tesznek és hathatósan cselekszenek, választ adva korunk bonyolult üzleti kihívásaira és dilemmáira. Ismerje meg, hogy a világ vezető márkáit képviselő vállalatok némelyike hogyan alakította a csúcsteljesítmény rezonanciát logikus, megalapozott eszközökké és technikákká, amelyek lenyűgöző eredményekhez vezetnek.

Egyedülálló megközelítésünk segít felfedezni az Önben rejlő elképesztő lehetőséget, hogy szunnyadó energiáit átalakítsa és kiaknázza céljai eléréséhez, mind magánemberként, mind vezetőként. Egy olyan többdimenziós módszert alkalmazunk, amely ötvözi az üzleti stratégia szigorát és a rezonancia dinamikáját.

Csatlakozzon hozzánk és ismerje meg a csúcsteljesítmény coaching technikáit:

 • olyan vezetők fejlesztéséhez, akik elkötelezettek abban, hogy folyamatosan növeljék saját maguk és mások teljesítményét
 • hogy növelni tudja a munkavállalói elkötelezettséget azáltal, hogy az egyénekkel felismerteti másokra gyakorolt hatásukat
 • olyan visszajelzésre alapuló kultúrának a katalizátora lehet, amely gyorsan és konstruktívan változtat az alulteljesítő viselkedésen.

A csúcsteljesítmény rezonancia a hiteles vezetésről szól. Egyértelmű útmutatást arra, hogy miként legyen jelen fizikálisan, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. A rezonancia mélyebb ismeretével erőt adó kapcsolatokat tud létesíteni, hathatósan mozdítja elő a gyorsabb átalakulást és a tudatos változásokat magánéletében, hivatásában, és globális szervezetekben egyaránt.

„Jayne Warrilow nagyon különleges coach egyéniség a kiemelkedő nemzetközi coach palettán, amit a Coaching Határok Nélkül programsorozat keretében megismertem. Az online Resonant Coaching master class-ai az ICF akkreditációs rendszerében is pontot érnek. Rendkívüli szeretet van Jayne lényében, nagyon-nagy fokú integritás és tisztaság jellemzi. Amikor a legutóbbi útján 2012 őszén Budapesten járt, volt alkalmam saját tapasztalatot szerezni az általa képviselt coaching módszertan hatásáról, ugyanis Jayne felkínálta a lehetőséget, hogy valakit coachol a résztvevők közül a workshop keretében, és én jelentkeztem. Jayne ráállított az idővonalamra, olyan energiákat mozgatott meg bennem, amelyek addig számomra ismeretlenek voltak, és az általam megjelölt nagy célhoz – változások sokaságán át – másfél évvel később eljutottam! Hálás vagyok Juditnak, hogy a CHN keretében Magyarországra hozta ezt a rendkívüli hölgyet, és mindannyian nagyon sokat tanulhattunk tőle és általa.”

 

Pék Eszter
karrier coach, szervezetfejlesztési tanácsadó
.
.

 


2012. október

Érzelmi intelligencia fejlesztés
Előadó: Hetty Einzig
www.hettyeinzig.co.uk

Időpont: 2012. október 11.

 

Független executive coach, tréner és facilitátor. A Performance Consultants Internationallel (alapítója Sir John Whitmore) szövetségben és más tanácsadó cégekkel együttműködve végzi hivatását. Az EMCC Akkreditált Coaching és Fejlesztő Msc Programjában tanít, valamint az Ír Menedzser Intézet Executive Coaching Képző tagozatának oktatója.

A kognitív intelligenciától (más néven IQ) eltérő érzelmi intelligencia (EQ) az érzelmek érzékelésével, átélésével és kezelésével foglalkozik magunkkal és másokkal kapcsolatban.

Nagyszámú és egyre növekvő, független tudományos kutatás az EQ-t a munkahelyi és ma-gánéleti siker legfontosabb meghatározó tényezőjeként azonosította. Az érzelmileg intelligens emberek azért sikeresek, mert a bonyolult kapcsolatrendszereket jobban tudják értelmezni és kezelni. A tudományos vizsgálatok igazolják, hogy az összes munkahelyi siker negyede, vagy akár fele az érzelmi intelligenciának köszönhető.

Ez a workshop bevezetést ad az érzelmi intelligenciáról, és választ ad a következő kérdésekre: Mi az érzelmi intelligencia (EQ)? Miben különbözik más pszichológiai fogalmaktól? Miben meghatározó jelentőségű és hogyan fejleszthető az EQ-nk?

Prezentációk, párbeszéd, coaching és interaktív feladatok segítségével megismerheti az érzelmi intelligencia 15 kulcselemét (más néven alkategóriáját), amelyet az EQ modell öt dimenzióba (vagy kategóriába) csoportosít:

 • Stresszkezelés: stressztolerancia, impulzuskontroll
 • Intrapersonális intelligencia: önbecsülés, érzelmi tudatosság, asszertivitás, függetlenség, önmegvalósítás
 • Interperszonális intelligencia: empátia, társadalmi felelősség, interperszonális kapcsolatok
 • Általános hangulat: optimizmus, boldogság
 • Alkalmazkodási képesség: valóságérzékelés, rugalmasság, problémamegoldás

Hetty Einzig felsővezetői programok tervezése és kivitelezése mellett stratégiai találkozókon, fejlesztői napokon és konfliktusmegoldó üléseken vesz részt vezetőként. Holisztikus módszert követ, amely magában foglalja a munka, a magánélet és a stratégiai témákat egyaránt. Rend-szeralapú megközelítést alkalmaz, ahol az egyént, illetve a csapatot szervezete aktuális össze-függéséiben szemléli. Előszeretettel és kreatívan vegyíti a szellemi kihívásokat, a humort, az energiát és a csendes elmélkedést, valamint a jelentős személyes bevonást segítő képzeletak-tivizálás és a történetmesélés eszköztárát.


2012. november

Kultúrákon átívelő coaching
Előadó:
Philippe Rosinski MCC
                www.philrosinski.com

                www.globalcoaching.pro

Időpont: 2012. november 23.

Philippe Rosinski két coaching témájú könyv szerzője. Global Coaching (Globális coaching) című könyve feltárja a multidiszciplináris megközelítés szükségességét azért, hogy napjaink összetett világában tájékozódni tudjunk. A Coaching Across Cultures (Kultúrákon átívelő coaching) útmutatást ad ahhoz, hogy minként fejlesszük az új stílusú vezetőket a fenntartható siker és csúcsteljesítmény érdekében korunk globális-multikulturális környezetében. Philippe Rosinski a Rosinski & Company-val együttműködésben a globális coaching elkötelezett képviselője, könyvein és elődadásain keresztül az egyéni, a szervezeti, és a társadalmi fejlődést segíti elő. Philippe elhivatottan támogatja az embereket abban, hogy megtalálják az utat erőforrásaikhoz, felelősségükhöz és választási lehetőségeikhez, ezáltal sokkal nyitottabb, céltudatosabb és örömtelibb életet éljenek, amely felszabadítja potenciális energiáikat céljak elérésére.

Ezen az egy napos workshopon résztvevőink:

 • Választ kapnak arra, hogy a kultúrákat összekötő coaching miként szabadít fel újabb képessé-geket az egyénben, és hogyan teszi lehetővé az átütőbb és fenntartható sikert, amikor kiaknáz-za a különböző kulturális szemszögekben rejlő lehetőségeket;
 • Felfedezik, hogyan tágítsák ki kulturális szabályaik, értékeik és hitrendszerük határait munka-társaikkal, vagy coaching ügyfeleikkel együttműködve;
 • Kreatív megoldásokat tárnak fel a kulturális különbségek áthidalására, illetve összetett, sok-dimenziós kihívások kezelésére;
 • Magasabb szintű éntudatosságra és önmegvalósításra tesznek szert, miközben növelik másokra tett pozitív hatásukat;
 • Megismerik a Cultural Orientations Framework (COF, kulturális orientációs keret) értékelőrendszert, valamint annak alkalmazását egyéni, csapat-,
 • A résztvevők egyéni és csoport – COF értékelést kapnak.

 


2012. december

Colour Coaching – Magabiztosság a színek segítségével a megjelenésben

Előadó: Maureen Lawrie

Időpont: 2012. december 5.

 

Minden színnel üzenünk magunknak és másoknak. A nap folyamán megismerkedünk a színek pszichológiájával és erejével, és megtudjuk, hogyan változtathatjuk meg az életünket a színek segítségével. A választott szín – te magad vagy!

Időpont: 2012. december 5., 9:00-15:00

Új helyszín: Ericsson székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 11.

A színek szerelme Maureen számára a színművészeti főiskolán kezdődött, amikor azt a feladatot kapta, hogy ő tervezze Arthur Miller darabjának, „A salemi boszorkányok”-nak a világítását. Ezzel kezdetét vette az izgalmas felfedező út a színek világába, amelynek során Maureen azt tanulmányozta, milyen hatást gyakorolnak a színek a kedélyünkre, a hangulatra, az egészségre és közérzetünkre. Tizenöt éve él a színek bűvöletében, Szín és Stílus tanácsadói képesítést szerzett, workshopokat és tanfolyamokat vezet a színek gyógyító, az egyéni életet átalakító és energiákkal feltöltő erejéről. Maureen emellett masszázsterápiával is foglalkozik mint oktató és terapeuta, és a munkája során egyesíti a testkultúrát, az energiák felszabadítását és a szín coachingot annak érdekében, hogy pozitív változást idézzen elő az emberek életében.

Maureen Lawrie:

„Hő vágyam segíteni az embereknek abban, hogy azt az életet élhessék, amelyre vágynak, egészségben, lendülettel, szépségben; szeretném a kezükbe adni azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van, hogy ne térjenek le erről az útról, és összhangban élhessenek a belső lényegükkel.”

A színek pszichológiájának a vizsgálata segít megértenünk saját színválasztásainkat és mások színválasztásait, hogy mit jelentenek ezek, és milyen hatást tesznek. A résztvevők olyan szín-eszközök birtokába jutnak, amelyeket a saját coaching folyamataikban is alkalmazhatnak, valamint számos ötletet és tippet kapnak, amelyek segíthetnek abban, hogy a színeket a munkájuk és életük szerves részévé tegyék. További fő témák:

 • melyek az erőt sugárzó színek
 • melyek a magabiztosságot sugalló színek
 • a természetes szépség kiemelése színek segítségével
 • témák, témakörök azonosítása színek segítségével
 • színes megoldások egyensúly és harmónia teremtésére

Játszani fogunk a színekkel, és az alkalmazásuk temérdek módját elsajátítjuk. Tartsanak velem ezen az izgalmas utazáson!

15:00-17:00 L´Oréal sminkbemutató egyéni sminkelési lehetőséggel

Coachinggal a belső harmóniáért – L´Oréallal a szépségért.
Egy napon együtt a belső és a külső szépség.

Coachinggal megtanuljuk önbizalmunkat, magabiztosságunkat növelni, a viselt és kedvelt színeinket, – amik a lelkünket melengetik – értelmezni, míg a L´Oréal bemutatja és megtanítja azokat a fogásokat, amik külső szépségünket teljessé teszik, kisugárzásunkat erősítik.

A workshopon kedvezményes áron vehet részt.

Így fejenként 20 000Ft + ÁFA / fő a workshop ára.

 


2013. január

Magabiztosság – Önbizalom coachnak és ügyfélnek
Előadó: Cherry Claus-Mullins
                 www.cherryclaus.com

Időpont: 2013. január 17.

A workshopot Cherry Claus-Mullins, több, mint 9000 coaching óra tapasztalattal rendelkező akkreditált mestercoach vezeti, aki vállalati és egyéni ügyfelekkel is foglalkozik. Cherry nemzetközileg elismert előadó és tréner, aki több száz life és üzleti coachot képzett az elmúlt tíz évben. Mentorként és coach vizsgáztatóként is dolgozik, 7 éve az International Accreditation (nemzetközi akkreditációs bizottság) elnöke, jelenleg az International Institute of Coaches (Nemzetközi Coach Intézet) nemzetközi akkreditációs tagozatának tanácsadója.

 

Amikor Karácsony és Újév mögöttünk van, Valentin-nap pedig közeleg, kell-e megfelelőbb alkalom kapcsolataink átgondolására? Ezen az egynapos workshopon szemügyre vesszük, hogy milyen a kapcsolata saját magával és másokkal. Akár egyedülálló, akár kapcsolatban él, vagy egyszerűen csak érdekli a life coaching, amely a kapcsolatok javításával, bizalomépítéssel és egyéni célkitűzéssel foglalkozik, a workshop segít abban, hogy a 2013-as év nagyszerűen induljon!

Egynapos workshop, amelyből Ön és ügyfelei is profitálnak

Az önbizalom hiányát, vagy annak időnkénti lankadását coachok és ügyfeleik ugyanúgy át-élik. A coaching gyakran érintett témája üzleti és egyéni ügyfeleknél egyaránt felmerül. Az önbizalom hiánya miatt a célok elérésére tett lépések elakadnak, egy üzlet felfejlesztése aka-dályokba ütközik, nem sikerül előbbre jutni a munkahelyen, vagy az ember egyszerűen képte-len tenni azért, hogy elérje, amit szeretne.
A workshop megvizsgálja a belső és a külső magabiztosságot, rávilágít arra, hogy ezek milyen hatással vannak az egyénre, illetve milyen eszközökkel és technikákkal növelhető az önbizalom a magánéletben és a munkahelyen egyaránt.

A workshopon a következőkkel gazdagodhat:

 • megérti az önbizalom kérdésének összetettségét,
 • képes lesz értékelni az önbizalmat,
 • felfedezi a külső és a belső önbizalom titkait,
 • megtudja, hogyan sajátíthatja el a külső és belső önbizalmat,
 • szert tesz különböző önbizalomépítő eszközökre és technikákra.

 


2013. február

A HŐS ÚTJA – 3. Generációs NLP
A jövő vezetője – Alakíts ki egy olyan szervezetet, ahova az emberek tartozni akarnak
Előadó:Robert Dilts
           www.nlpu.com

Időpont: 2013. február 25.

Robert Dilts a szerzőként, trénerként és tanácsadóként a kezdetektől az NLP társfejlesztője John Grinderrel és Richard Bandlerrel, az 1975-ös megalapítás óta. Lehetősége volt személyesen tanulni Milton H. Ericksonnal és Gregory Batesonnel. Ismertsége leginkább az NLP megújításának, a ’3. generációs NLP’ kifejlesztésének köszönhető.

Robert úttörő munkát végzett az NLP alkalmazásában az oktatás, kreativitás, gyógyítás és vezetés területén. Személyes hozzájárulásai az NLP eszköztárának meghatározó elemei, úgy, mint a modellezés, az egyéni stratégiák és hitrendszerek, és a később ’Rendszerelvű NLP’-nek elnevezett irányzat. Számos eredeti modellt és technikát alkotott meg, mint pl. a Neurologikai szintek, a Reimprinting, az ellentmondó hitrendszerek integrálása, az Allergia technika és a hitrendszer módosítási technika.  Robert jelenleg új könyvén dolgozik, amelynek munkacíme Miként nyerjük inspirációt a legjobbaktól, és amely korunk legsikeresebb vezetőinek modellezésével foglakozik.

Ezen az eredeti és nagyhatású workshopon, amelyet egyaránt terveztünk vezetők és coachok számára, a résztvevők egy intenzív tanulási élményen mennek keresztül. A fő cél az egyéni tudatosság növelése és a jövő vezetői készségeinek kifejlesztése felé tett elindulás lesz. Mindenek-előtt, egy páratlan lehetőség, hogy a világ egyik vezető gondolkodójával, az NLP, a személyes fejlődés és a vezetés világszínvonalú szakértőjével lépjünk interakcióba

Vezetőként megtanuljuk, miként növelhetjük vezetői jelenlétünket és hatásunkat a körülöttünk lévőkre. Coachként belátást nyerünk, és eszközöket kapunk ahhoz, hogy másokat segítsünk hozzá a személyes erő és a vezetői karizma növeléséhez.

Ez az előadás mind a coaching mind az öncoaching eszközeivel foglakozik, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyén a legtöbbet hozza ki magából és környezete tagjaiból, még a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is.

A következő témákról lesz szó:

 • Vezetés és önvezetés
 • Készenlét a változásra
 • Adj hangot a saját (és céged) jövőképének
 • A személyes kiválóság állapotának kifejlesztése és fenntartása
 • A ’vezetési pillanatok’ kulcsfontosságú útjának feltérképezése
 • A legjobbak modellezése
 • Energiamenedzsment – Hogyan férjünk hozzá erőforrásainkhoz, amikor szükségünk van rájuk.

 


2013. március

Menedzser coach szemlélettel
Előadó: Julie Starr
           www.starrconsulting.co.uk

Időpont: 2013. március 21.

Julie Starr, a Starr Consulting alapítója több, mint 20 éves coaching és tanácsadói tapaszta-lattal rendelkezik az üzleti és a változásmenedzsment terén. Első könyvében, a The Coaching Manualban (A coaching kézikönyve) meghatározza az egyéni coaching alapelveit és leírja gyakorlatát. Második, elfoglalt menedzsereknek írt könyvében, a Brilliant Coachingban (Ki-váló coaching) praktikus eszköztárat ad az üzleti életben történő coacholáshoz. Julie hisz abban, hogy: „A coaching hatékony választ ad sok olyan kérdésre, amellyel napjaink szervezetei szembetalálják magukat, mint pl.: Hogyan vonjuk be az  alkalmazottakat? Hogyan segítsük elő a nyitottságot és a bizalmat? A coaching a szervezeti vezetés egyik alapvető eszköze a közösségek tudatosságának és felelősségvállalásának növelésére. A coaching  kulcsfontosságú ahhoz, hogy a jövő kihívásaira választ adjunk.”A workshopon felfedezheti, hogyan támogatja a coaching az elfoglalt vezetőt szerepében, és mivel tudjuk őt érdekeltté tenni a coaching lehetőségeiben. Megtudhatja, hogy a nagy szerve-zetek hogyan használják a coaching eszközeit, módszereit és eljárásait azért, hogy teljesítmé-nyük javuljon egy nagy nyomást gyakorló, eredményközpontú környezetben.

Julie megosztja hallgatóival azokat az alapvető viselkedési elveket és coaching eszközöket, amelyek segítségével a vezetők felhagyhatnak a görcsös akarással és elkezdhetnek coacholni. Felvázolja a lehetséges akadályokat is, valamint azokat a különleges szempontokat, amelyek a megoldás felé visznek. Az alkalom aktivizáló workshop lesz, ahol Julie a résztvevőket arra buzdítja, hogy valós témákra keressenek gyakorlati válaszokat vele együtt, aki őszinte elhiva-tottságot érez munkája iránt.

A résztvevők megtudhatják, hogy:

 • különböző szervezetek hogyan használják a coachingot teljesítménynövelésre
 • melyek azok a gyakorlati fogások és elvek, amelyek a coaching gyakorlatát támogatják
 • mit kell figyelembe venni, amikor egy szervezeti kultúrába coachingot akarunk bevezetni.

Az előadás végére a résztvevők képesek lesznek:

 • értékelni a coaching lehetőségeit egy teljesítményközpontú környezetben
 • megérteni a rendelkezésre álló speciális eszközöket és módszereket
 • világosan átlátni azokat a vezérelveket és azt a gyakorlatot, amelytől mindez működik.

A résztvevőknek arra is alkalmuk nyílik, hogy gyakoroljanak pár alapkészséget, saját élménnyel gazdagodjanak, ezáltal személyes és szakmai területükön egyaránt tovább fejlődjenek.

 


2013. április

A vezetők, a vezetés és az érzelem, Steve Jobs és az érzelem… Hogyan ismerjük fel az érzelmeket?
Előadó: Drs. Donatus Thöne
          www.donatusthone.nl

Időpont: 2013. április 23.


Donatus 2OOO-ben indította saját coaching, tréning és tanácsadó vállalkozását és azóta számos nemzetközi vállalatnak dolgozott már. Mindezeket megelőzően magas szakmai tapasztalatot szerzett Philips Berenschot-nál és a Krauthammer tanácsadó cég partnereként is.

Donatus jogot tanult a Gyermek Pszichológiai Intézetben és az Anna Frank Intézetben, valamint elvégzett számtalan coach képzést is.

2 egyetemen (University of Tias Nimbas és a SIOO Interacademic University) is tanit és vezetői kurzusokat tart Ázsiában és Európában, valamint coachinggal és coach képzéssel is foglalkozik. Három könyve jelent meg.

Mit értünk vezetés alatt, ha egyáltalán lehetséges értelmeznünk ezt a fogalmat? Mik a vezetői készségek és hogyan alkalmazzák a vezetők az érzelmeket? Betekintünk majd a vezetők világába és megvizsgáljuk, hogyan birkóznak meg a saját érzelmeikkel. Kinek ment jól és  ki nem volt képes uralkodni saját érzelmein és megérteni azokat. Betekintünk hires, nagy vezető egyéniségek világába, mint például Nelson Mandela, Winston Churchill, Steve Jobs és mások, hogy megnézzük hogyan tudtak vagy nem tudtak bánni az érzelmeikkel.

Felismerjük-e mi magunk a saját alapvető emócióinkat? Hogyan tudjuk beazonosítani a legalapvetőbb érzelmeket egy arcon? Mi a céljuk az érzelmeknek és megértjük-e azokat magunkon illetve másokon? Mi a hét univerzális alapérzelem? Milyen érzelmet használunk legtöbbet coachként illetve menedzserként? Ha megértjük saját érzelmeinket, megértjük-e vajon azt, hogy ezek az emóciók hogyan lépnek kapcsolatba önmagunkkal és másokkal?

Ez a workshop egyszerre lesz elmélet és gyakorlat. Sok segédanyagon keresztül megvizsgáljuk majd az arcokon felismerhető alapvető érzelmeket annak érdekében, hogy a valós életben is felismerjük őket és ezáltal javitsunk a kommunkációnkon.  Paul Ekman METT (Micro Expression Training Tool) nevű komputerprogramját arre fogjuk használni, hogy begyakoroljuk felismerni a legalapvetőbb érzelmeket. Sok videó anyagot is használni fogunk ezen a workshopon, a nap folyamán jó hangulatban sok fontos felismerést fogunk tenni.

Egy teljes nap a vezetői kompetenciák és érzelmek témakörében egy több, mint 20 év tapasztalattal rendelkező, nemzetközi nagyvállalatok tárgyalóiban, vezetői coachingjában és vezetőfejlesztésben egyaránt otthonosan mozgó coach irányításával.

 


2013. május

Változás ellen beoltva
Előadó: Leni Wildflower, PhD, M.P.H., PCC
                   www.wildflower-consulting.com/

Időpont: 2013. május 13.

Leni Wildflower húsz éves tapasztalattal rendelkezik vezetői coachként, szerzőként és oktatóként az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Európában, Kínában és Latin Amerikában. Az a hivatása, hogy coachként inspirál vezetőket világszerte, hogy a tudatosság és a hatékonyság terén új fejlődési szinteket érjenek el.

Innovátor is: olyan úttörő programok megszervezéséért, tervezéséért és végrehajtásáért felelős, mint az evidence-based coaching (bizonyítékokra épülő coaching) képzési program, amelyet 2004 és 2009-től vezetett is a Fielding Graduate Egyetemen Santa Barbarában.

Coachként arra specializálódott, hogy a kliensek vezetői készségeit fejlessze, hogy legyőzzék azokat az önkorlátozó hiedelmeket, amelyek megakadályozzák, hogy változtatni tudjanak, illetve hogy a „nehéz” beszélgetéseket jobban tudják kezelni. Nagyon sok év tapasztalattal rendelkezik az Immunitás a változásra program tanításában, és ennek az utánkövető coachingjában.

Dr. Wildflower coaching és tanácsadói ügyfelei közé tartoznak többek között a Sony Playstations, a Prudential Life Biztosító, a BP, az HBO Films, a Center For Creative Leadership, a First Data Corporation, a Walt Disney Productions, a CNN, a Független Iskolák Kaliforniai Egyesülete, a Prince of Wales Trust, a Laura Ashley Alapítvány, a Goldcrest Pictures (Egyesült Királyság), és a Santa Barbara városi és megyei igazgatás munkatársai.

Leni több könyvet is írt. Társszerkesztője a Handbook of knowledge-based coaching: From theory to practice (A tudásalapú coaching kézikönyve: az elmélettől a gyakorlatig, John Wiley and Sons Kiadó, 2011. június) c. könyvnek, amely számos coaching iskola tananyagát képezi. Következő könyve, a The Hidden History of Coaching (A coaching rejtett története) most 2013 tavaszán jelent meg a McGraw Hill Press kiadásban.

Leni Californiában végezte Bachelor tanulmányait, majd a Mastert Hawai egyetemén, ezután a Fielding Graduate University-n írta doktori disszertációját. Leni Wildflower az MBTI, a Bridges Change Management és az Változás ellen beoltva program kvalifikált szakértője.

Az egy napos Változás ellen beoltva workshop célja a személyes és szakmai változások megtámogatása egy olyan térkép segítségével, amelyet a harvardi egyetem tanuláspszichológusai hoztak létre. Egy olyan utazásban lesz részünk, amelynek keretében végig nézzük, hogy milyen változásokat szeretnénk megélni, és látni fogjuk, hogy mi tart minket vissza ebben. A térkép megmutatja azokat a feltételezéseket, amik visszatartanak. Ahhoz, hogy tartós mély változást érjünk el, vitatnunk kell és megkérdőjeleznünk azokat a feltételezéseket, amik eddig mozgatták viselkedésünket akár már gyerekkorunk óta. A térkép módszerével azt ábrázolhatjuk, hogy a jelenlegi gondolkodásmódunk hogyan nehezíti meg vagy teszi éppen lehetetlenné a viselkedésünk megváltoztatását.

Ugyanakkor növelni tudjuk a gondolkodásunk komplexitását a térképpel: nem vagyunk többé azok az egyének, akik sikertelenül igyekeztek a változás felé, hanem egymással versengő elköteleződéseket tapasztalunk meg: egy célorientált elköteleződés verseng azzal, hogy megvédjük magunkat a változástól. A felnőtt lét magasabb tudatossági szintjét érjük el, amikor több mint egy szemszöget tudunk mérlegelni magunkban és másokban. Amikor képessé válunk az összetett gondolkodásra, akkor másokat is képesek leszünk komplexebben észlelni. Ez nem jelenti, hogy elveszítjük a véleményalkotó képességünket, hanem képesek leszünk egy helyzetet több perspektívából is szemlélni. Egy gazdagabb élet felé lépkedünk, hatékonyabban érjük el a céljainkat, és magasabb szinten tudunk figyelni magunkra és másokra.

Részvételi díj: 40 000Ft + ÁFA

CHN partnereknek (akik már jártak nálunk) – 20% = 36 000Ft + ÁFA

4 alkalmas bérlettel rendelkezők szabadon választhatják ezt a programot.

Mivel ez a program plusz lehetőségként került be a CHN programjába – nem szerepel az éves bérletben – éves bérleteseknek megköszönve éves hűségüket és érdeklődésüket 50%-os kedvezménnyel ajánlom: 20 000Ft + ÁFA

 


2013. június

Valami teljesen más a coaching, az emberek támogatása világából.
Egészség coaching, well-being coaching
Előadó: Dawn Campbell
            www.dawncampbellholistichealth.eu

Időpont: 2013. június 3.

Dawn Campbell a Mentor Coach Training részleg vezetője a Noble Manhattannél, Európa legnagyobb coaching szolgáltató cégénél. Az egész-séges és hosszú élet szenvedélyes képviselőjeként Dawn aktívan buzdít, oktat és tölt fel energiával egészségtudatos embereket a világ minden tájáról, több, mint egy évtizede javítva étrendjükön és életmódjukon. Mindezt elsősorban a coaching módszerével teszi, holisztikus eszközökkel kiegészítve.

Dawn Campbell, mester coach, holisztikus coach, egészségoktató, Living Foods (élő táplálék) tanácsadó, Heal Your Life (Gyógyítsd meg az életed!) oktató, szerző, Thought Field (gondo-lati mező) terapeuta és szakács vendégeinek alternatív egészségfarmot biztosít otthonában, a vidéki Franciaországban. Vendégeik, akik életmódjukat változtatják meg Dawn segítségével hazatértük után is coachként támogatja. Dawn specialitása a virtuális méregtelenítés és a nyers és vega fogyókúrás programok személyre szabott összeállítása. Dawn otthona mindazon egész-ségtudatos emberek oázisa, akik szeretnének testileg-lelkileg és spirituálisan megújulni, megfiatalodni és energiával feltöltődni.

A “Coaching Határok Nélkül”-nek ez a napja nemcsak lélekben, hanem testnek szóló egész-séges táplálékokban is felüdítő lesz. Sütemények – de nem a hagyományos értelemben -, pré-selt levek és szaftok lesznek kóstolhatók és ízlelhetők.

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

6 + 14 =