CHN 6. évad következő workshop – Alain Cardon

2017. FEBRUÁRjelentkezes_120

 

Rendszerszemléletű coaching a digitális vállalati kultúráért

 

Előadó:     Alain Cardon MCC
www.metasysteme-coaching.eu

Alain Cardon MCCAlain Cardon executive, csapat és vállalati rendszer szemléletű team coach. Nemzetközi oktatói, tanácsadói és coaching karrierjéből eredően a legtöbb kontinensen már dolgozott, csakúgy, mint számos ágazatban is, mint az ipar, bányászat, disztribúció, kormányzat, kommunikáció és tanácsadás különböző területein. A nagy rendszerek meghatározó szintű átalakítására és kultúra váltásra specializálódott. 1979 óta több, mint 15 könyvet írt a kommunikációról, a vezetés és coaching kapcsolatáról, melyek közül sokat számtalan nyelvre lefordítottak és jó néhányat Kindle-en is megjelentettek.
Ami a személyes stílusát illeti, Alain egy olyan közvetlen, konfrontatív és erőteljes coaching megközelítést alakított ki, amit tömör, rendszer szemléletű, kreatív és energikus magatartás és technikák elegyeként lehet meghatározni. Habár francia állampolgár és részben ottani lakos, észak-afrikai neveltetése, amerikai iskolái, intenzíven nemzetközi élete és karrierje miatt nehéz meghatározni Alain executive coaching örökségét, mint határozottan egyik vagy másik coaching felfogásból vagy nemzeti irányzatból származót.
Több, mint tíz évig volt az ICF MCC értékelője, jelenleg többnyire Franciaországban és Romániában él és dolgozik.

 

Időpont: 2017. február 27.    9.00 – 16.00

 

Egyértelmű, hogy a jelenleg zajló digitális forradalom nem csak az összes múltbeli szervezeti modell érvényességét kérdőjelezi meg gyökereiben, hanem kihívást jelent magára a társadalomra, a munka és szabadidő fogalmára, a határok helytállóságára, az államok és kormányok létezésére, az oktatás és kommunikáció céljára, azonosságtudatunk alapjaira vonatkozóan is… Mélyreható rendszerszerű átalakulási folyamatként nincs az emberi létnek olyan területe, amelyre ez ne hatna ki. Ó! Igen. Ne feledkezzünk el a technológiáról. De ha ennek a rendkívüli forradalomnak csupán technikai dimenzióira koncentrálunk, akkor figyelmen kívül hagyjuk globális emberi civilizációnk minden dimenziójára gyakorolt, kiterjedt hatását.
Érdekes módon, a coaching, mint új, egyéni megközelítés, ami egy mélyebb, autentikusabb és tiszteletre méltóbb emberi alapokon áll, kreatív átalakítási eszköztárként működik, és ami egy nagy társadalmi mozgalom is egyben és szintén egy nagyon precíz átütő erejű szakma is, szintén a múlt évszázad fordulóján született. Szilárd alapja az egyértelműen megfogalmazott cél, az értékrend, az etika, úgy terjed, mint az futótűz, mely az egyének, csapatok, közösségek és nagyobb szervezeti rendszerek gyors és fenntartható változását kíséri és eredményezi is egyben.
A coaching és a digitális forradalom párhuzamos fejlődése, melynek során mindkettő a civilizációs változások felgyorsítását segíti elő, nem csupán a véletlen műve. Rendszerszemléletű módon mindkettő ugyanazt a célt szolgálja, mindkettő a másik velejárója.
Ezen a workshopon a résztvevőket meghívjuk az egyéni, csapat és szervezeti rendszerszemléletű valóság jelenlegi társadalmi kontextusába ágyazott és mostani érvényes felfedezésére. Lehetőség nyílik az új fraktál paradigmába való betekintésre, amivel a sokkal nagyobb együttműködést feltételező jelenünk és jövőnk érdekében foglalkoznunk kell és arra is, hogy megértsük a coaching hivatás mai, átalakító szerepét.
A rendszerszemléletű életre és az egyéni, csapat és szervezeti coaching vállalati közegben való alkalmazására fókuszálva, a workshop rövid interperszonális gyakorlati tapasztalatokra, prezentációkra, illusztrációkra, kérdés-felelet részekre épül fel.
Álljanak készen hiteles és őszinte gondolatok megosztására, szemléletváltásra, kihívást jelentő élményekre és a személyes komfort zónán kívüli érzések és élmények átélésére, ha eljönnek erre a képzésre.
A résztvevők kapnak egy-két gyakorlati eszközt és forrást, amik segítik az egyéneket, csapatokat és szervezeteket rendszerszemléletű perspektívába helyezni és kísérik ezt a szemléletű gondolkodást.

 

CHN 6. évad teljes programja

 

 

Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.