CHN 6. évad – Cliff Kimber

2017. MÁJUS

 

Legyen jobb az üzleti élet a Kelly, Boyd & Kimber módszerrel

jelentkezes_120

Előadó:    Cliff Kimber, MSc. FRSA FinstLM
Coach | Előadó | Tanácsadó | Facilitátor
www.bigbluestuff.com

Cliff KimberCliff Kimber a BigBlueStuff nevű teljesítmény-tanácsadó cég társalapítója. A Portsmouth University Business School-ban szerzett mesterfokú diplomát coaching és fejlesztés szakon, valamint az Institute of Leadership & Management (FInstLM) választott tagja és a művészetek, oktatás és kereskedelem népszerűsítésének tudományos munkatársa.
2015-ben Cliff a ’Stratégiai Vezetői Konzultáció’ facilitátora volt a windsori kastélyban a Windsor Leadership Trust képviseletében és a Bristol Business School at University of Western England társ-tanácsadója volt. Emellett a Myles Downey’s School of Coaching, Európa vezetői coaching iskolájának vezető tanácsadója.
Cliff kereskedelmi vezetői háttérrel rendelkezik a média értékesítés és kiadás területén, ahol különböző pozíciókban dolgozott, többek között kiadóként, főigazgatóként és Egyesült Királyságbeli termékmenedzserként, ami biztosítéka annak, hogy tisztában van a vezetőkre nehezedő sokrétű nyomással és azzal, hogy mekkora éleslátás kell ahhoz, hogy vezetőként sikeresen tudjuk, mind embereinket fejleszteni, mind az üzletet előmozdítani.
Cliff megbízható partner a felsővezetők, tulajdonosok, igazgatók és csapataik számára az ipar és más ágazatokban, olyan területeken, mint például a vezetői tanácsadás, pénzügyi szolgáltatások, brit kormányzati szervek és akár a mérnöki munka.
Myles Downey elismerően írt róla az ‘Effective Coaching’ (Eredményes coaching) legújabb kiadásában, miszerint „személyes és szakmai tanulásomat jobban ösztönzi, mint bárki más, néha addig a pontig is erőlteti, hogy már fáj”.

Időpont: 2017. május 5.     9.00 – 16.00

 

„Az átütő erejű teljesítmény korlátai gyakran abban a környezetben gyökereznek, amiben a legtöbbet kell nyújtanunk.”
(Kimber. C MSc. Research, 2005)’.
Ha a fenti állítás igaz, akkor coachként, facilitátorként és az üzleti világ vezetőiként az is a szerepünk, hogy lehetővé tegyük az ügyfél/szervezet számára azt, hogy azonosítsa a korlátokat és le tudja azokat küzdeni.
Az, ahogyan az ügyfél a személyes és a vállalati környezetet értelmezi, meghatározza azt, hogy sikeres lesz vagy elbukik.
Az, ahogyan belső valóságukat kivetítik a külső világra, meghatározza, hogy képessé teszi vagy legyengíti őket.
Az, hogy milyen várakozással tekintenek az események elé, leállíthatja az ötletek megvalósítását vagy merész innovációkhoz vezethet.
George Kelly és John Boyd ezredes néhány gondolatát 20 év coaching és facilitálási tapasztalattal kombinálva, Cliff Kimber lehetővé teszi az ügyfelek számára a túlélést, azt, hogy saját feltételeik szerint boldoguljanak és azt, hogy megtartsák azt az irányt, ami a nagyobb üzleti sikerhez vezet.
Kelly alapvető posztulátuma „Egy adott személy folyamatai pszichésen becsatornázódnak, aszerint, hogy hogyan tekintenek az események elé”  – az egyik feltáratlan coaching eszköz. Ez jól illeszkedik a John Boyd-féle OODA hurokhoz (Observe, Orient, Decide, and Act – Megfigyelni, Orientálódni, Dönteni és Cselekedni), hogy világosan gondolkodjunk és a megfelelő dolgokra fókuszáljunk.
A fenti témák lényege leginkább az, hogy néhány gondolatot kombináljanak annak érdekében, hogy összesűrítsék az időt.
A fenti sorok azzal foglalkoznak, hogyan lehet a gondolatokat összekombinálni annak érdekében, hogy összesűrítve azokat időt nyerjünk és lehetővé tegyük az ügyfeleknek, illetve az ügyfelek ügyfeleinek, hogy belépjenek abba a biztonságos térbe, amit számukra teremtünk. Továbbá, hogy felgyorsítsák döntéshozatalukat és a tanulási folyamatot, vagyis röviden összefoglalva azt, hogy jobb üzleti eredményeket érhessenek el.
A nap folyamán bemutatunk a résztvevőknek néhány módszert arra, hogy hogyan lehet a közös ötleteket beilleszteni a munkájukba. Ez egy interaktív workshop lesz jó hangulatban, mindezek mellett még szórakoztató is lesz, mivel a teljesítmény, az élvezet és a tanulás egymástól elválaszthatatlanok.

CHN 6. évad teljes programja

 

 

Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.