Kapcsolati Team Coaching mesterfokon: jó kapcsolatok kialakítása a kiváló teljesítmény érdekében

Előadó:    Georgina Woudstra igazgató/coach/szerző www.georginawoudstra.com

Bemutatkozik az előadó

Georgina Woudstra MCC coach főigazgatók, felsővezetők és executive csapatok coacha. Ügyfelei véleménye szerint “erős jelenlét és hitelesség” jellemzi, “tapasztalt és bölcs” és olyan coach, aki “rendkívüli empátiával rendelkezik”, mely lehetővé teszi, hogy “egyszerre legyen kihívó és gyengéd”. Ezen kívül ő az Executive Coach Studio igazgatója, amely egy olyan coach képző szervezet, ahol a szakképzett coachok tovább mélyíthetik szakmai gyakorlatukat, nagyobb összhangot és következetességet érhetnek el munkájuk során. Georgina sikeres vállalkozó, az International Transactional Analysis Association (ITAA) tagja és a ‘Coaching Global Top Teams’ in Leadership Coaching: Working with Leaders to Develop Elite Performance társszerzője (Kogan Page a kiadó). Változáskezelésből szerzett bölcsészdoktori diplomája mellett az ITS coach mesterdiplomájával is rendelkezik, valamint kereskedelmi úgyletek elemzéséből is diplomázott és megszerezte a Bath Consultancy Group tanúsítványát coach, mentor és tanácsadó szupervízióból.

 

Időpont:   2018. április  26.    9.00 – 16.00
Helyszín: Morgan Stanley (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.)

A workshop tervezett tartalma

Kapcsolati Team Coaching mesterfokon: merjünk táncolni az éleken Egy olyan világban, amely egyre összetettebb és nehezebben érthető, amelyben az emberek és a politika egyre polarizáltabbá válik, a kapcsolódás a teljesítmény lényegi eleme. A csapatok nem másról, mint emberi kapcsolatokról szólnak: csapattagok közti kapcsolatokról, a csapat és a szervezet érdekelt felei közti kapcsolatokról, más csapatokhoz való viszonyukról, valamint a csapat és más szervezetek – partnerek, ügyfelek, az adott közösség – közti kapcsolatokról. A 6. Ridler jelentés (www.Ridlerandco.com) megállapításai szerint a szervezetek 76%-a arra számít, hogy a következő két év során növelni fogják a team coaching használatát. A Kapcsolati Team Coaching azt jelenti, hogy olyan módon viszonyulunk másokhoz, egymáshoz, ami egy mélyebb, bizalmon alapuló kapcsolatot eredményez. A workshop egy nagyon interaktív mesterkurzus, amely a Kapcsolati Team Coaching: jó kapcsolatok és kapcsolódások kialakítása a kiváló teljesítmény érdekében – témáját járja körül. Életünk során kapcsolatokon és kapcsolódásokon keresztül tanulunk, fejlődünk és gyarapodunk; így tehát az átalakító tanulás lényege az emberi kapcsolat és kapcsolódás. A kapcsolaton alapuló megközelítés a kapcsolódás minőségéről és jellemzőiről szól. Ezzel a mesterkurzussal az a célom, hogy a kapcsolati team coaching kapcsán inspiráljam a coachokat, mivel ez a csapatok coacholásának egy radikálisan másfajta megközelítése. A kapcsolati team coaching a coaching kibővített értelmezését nyújtja, ami magában foglalja a kapcsolatok dinamikáját, amit adatforrásként használ majd kísérletezik vele, így segítve a csapat fejlődését és teljesítményének javulását. A kapcsolati team coaching arra ösztönöz minket, hogy felismerjük és aktívan használjuk a kapcsolatok és kapcsolódások által létrejövő kölcsönhatást. Amikor a kapcsolódásokat helyezzük a coaching középpontjába, az éleken táncolunk – ott, ahol a dolgok értelmet nyernek, a bizonytalanság és kiszámíthatatlanság határán, az összekapcsolódás és ezáltal a lehetőségek peremén. Ehhez bátorság kell, mert ez egyszerre izgalmas és nyugtalanító, kihívást jelent, de kockázatot is hordoz. Ezen a mesterkurzuson a résztvevők:

 • Megismerik a Kapcsolati Team Coaching filozófiáját és a “kapcsolati fordulat” jelentőségét globális szempontból.
 • Megértik a Kapcsolati Team Coaching elveit, valamint a kapcsolódások és a teljesítmény közti összefüggést.
 • Ismereteket szereznek a Kapcsolati Team Coaching kompetenciákról és kipróbálják őket a gyakorlatban.
 • Átgondolják, hogy ezek az elvek hogyan adódnak hozzá a team coaching másfajta megközelítéseihez, beleértve a rendszer szemléletű team coachingot, a vezetői team coachingot, a csapat öt diszfunkcióját, a csapatépítést és a többit….
 • Feltárják az ebből eredő tapasztalatot, mint a mélyreható változás előidézőjének mozgatórugóját.
 • Újfajta kihívásokkal szembesítik magukat, mint coachok coach munkájuk során.

Összegezve, ez a mesterkurzus betekintést nyújt a Kapcsolati Team Coaching világába és lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megfontolják ennek jelentőségét és használhatóságát coach szakmai munkájuk során.

ECS Certificate – Team Coaching (Budapest 2018)

Mit, kitől és miért?

Egyre inkább megnövekszik az igény a kvalifikált, professzionális team coaching iránt. Az ECS Certificate – Team Coaching célja, hogy erre az igényre reagálva, elismert, professzionális team coachokat képezzen világszerte. A kurzust Georgina Woudstra MCC vezeti, aki elismert executive coach, mind a közszféra, mind a versenyszféra legfelsőbb vezetőivel dolgozik.

Aki tapasztalt coach, szervezeti facilitátorként működik, tréner, vagy tanácsadó múlttal rendelkezik, és még tovább mélyítené szaktudását a team coachinggal, ezt a kurzust ne hagyja ki!

Mikor, hol és mennyiért?

Az ECS Certificate – Team Coaching egy 3 napos workshop, mely megadja az alapokat ahhoz, hogy a résztvevő szakértők a 3 nap elteltével sikeres team coachként is működhessenek. (A tudás tovább bővíthető az ECS Diploma – Team Coaching elvégzésével, mely jelenleg az Egyesült Királyságban elérhető, ám a jövőben – igény esetén – nemzetközi képzés is várható.)

“Köszönet a workshopért. Nagyon megérintett és inspirált, remélem még lesz alkalmunk együtt tanulni. Számos olyan értéket és hiedelmet megfogalmaztál, amely segítségemre válik majd. Régóta vonz a tapasztalati és a szomatikus vonal a coachingban, és téged figyelve tovább tudom gondolni hogyan használjam mindezt mesterfokon. Megtiszteltetés, hogy részese lehettem..”

Jen, Executive Coach

Milyen tudással leszel gazdagabb a kurzus végére?

Ezen e képzésen a coaching alap kompetenciáira építkezve haladunk, és ismerkedünk meg a team coaching koncepciójával, folyamatával és alkalmazási területeivel:

 • Mi a különbség a csapat és a csoport között?
 • A csapat teljesítményének feltételei, mi az ami nélkülözhetetlen és mi az ami még segít
 • A csapatfejlődés fázisai, és ezek jelentése és jelentősége a csapattagok, a vezető és a coach számára
 • Mi az a team coaching?
 • A team coach szerepe, a team coaching 3 összetevője, és 3 módja
 • A coach, a csapat és a feladat kapcsolata
 • A team coaching spektruma
 • A team coaching rendszere és folyamata
 • A csapat felmérése
 • A csapat felkészültségi állapota
 • A team coachok legnagyobb kihívásai és az erőforrások, melyekhez ilyenkor nyúlni lehet
 • A kapcsolati Team coaching gyakorlása

Egy friss megközelítés

Ez egy erősen gyakorlatorientált program, melyben megtanulod és meg is tapasztalod hogyan dogozz a csapatok felszín alatt rejtőző pszichológiai dimenzióival. A technikák lehetővé teszik a rugalmas és elmélyült munkát, az eszközök pedig lehetővé teszik a csapattagok erősebb kötődését, egymás értékeinek és készségeinek felfedezését és értékelésést, és az együttműködés növelését.

“Még mind a ketten pörgünk, akkora hatása volt a kurzusnak! Mekkora élmény!

Még egyszer köszönjük ezt a csodás élményt, és hogy a lehető legtöbbet nyújtottad. Nagyra értékeljük!”

– Bob, Germany

Mit ad neked ez a program?

Megtanulod a team coaching alapjait, mely lehetővé teszi, hogy team coachként is működj. Megismered a különféle team coaching elméleteket, koncepciókat, és olyan technikákat kapsz, melyeket azonnal használni kezdhetsz. Jobban megérted majd a csapatok működését, a team coach szerepét, és a tanult tudás alkalmazását, hogy azzal a maximum hatást érhesd el.

Akkreditáció

A képzés sikeres elvégzése után minden résztvevő megkapja az ECS Certificate – Team Coaching oklevelet, illetve a 21.25 ICF CCEUs (min. 13 Core Competency és 8.25 Resource Development) oklevelet..

Facilitátorok

Georgina Woudstra executive coach, 23 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, számos szektor és iparág főigazgatóival, felsővezetőivel dolgozott már. MCC coachként coachingot tanít, mentorál, és szupervizóval is foglalkozik.  Georgina ICF mester coach, Certified Supervisor of Coaches, Mentors and Consultants, Certified ICF Mentor Coach és az oxfordi Transactional Analysis with TA Works tagja. A Coaching Global Top Teams című könyv társszerzője (Kiadó: Kogan Page).. www.georginawoudstra.com

Allard de Jong az elmúlt 15 évet a cégek “ember-problémáinak” megoldásával töltötte. Vezetők fejlesztésével foglalkozik, coachként és trénerként dolgozik világszerte. Munkája mérhető változást hozott a coacholt felsővezetők sikerességét nézve.

Munkája középpontjában az érzelmi intelligencia fejlesztése és a coaching stílusú vezetés határokon és kultúrákon átívelő elterjesztése, megerősítése áll.

Allard tanulmányait a párizsi American University-n végezte, ahol  nemzetközi üzleti tanulmányok szakon szerzett diplomát, majd mester képzését a University of California-n teljesítette, ahol kommunikáció szakon végzett. A Coaches Training Institute coach képzésén személyesen tanulhatott olyan nagy mesterektől, mint Thomas Leonard és John Whitmore. Allard folyékonyan beszél angolul, hollandul, franciául és spanyolul, tapasztalata pedig számos területet és szektort felölel, legyen szó pénzügyi, FMCG, szolgáltatások, gyógyszeripar, divat, szórakoztatás, kereskedelem vagy mérnöki területekről.  www.allarddejong.com

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

12 + 2 =