CHN ajánlások

Judittal az ICF MALÉV Coaching projekt kapcsán ismerkedtem meg személyesen. Rögtön megragadott nyitottsága, lelkesedése, támogató hozzáállása, kiváló szervezőkészsége. Az így szerzett benyomásaim alapján már eleve igen magas elvárásokkal érkeztem a számomra első “Coaching Határok Nélkül” előadásra. Tapasztalataim azonban messze túltettek a várakozásaimon: a CHN valóban “határtalan”, nemzetközi szinten is naprakész tudásba enged betekintést azáltal, hogy Budapestre hozza a világ élvonalába tartozó előadókat. Mindemellett “bónuszként” elsőrangú fórum a hazai szakmai kapcsolatok elmélyítésére, ápolására is. Nagyszerű érzés hónapról-hónapra ebben a közösségben tanulni és egyszersmind feltöltődni!

Kovács Judit
business coach

“Casanovát nem azért tekintette mindenki nagy nőcsábásznak, mert ilyen irányú diplomája volt, hanem mert látszott rajta, hogy valamit nagyon tud a nőkről. Üzleti gondolkodó sem azért lesz valaki, mert elvégzett egy ilyen irányú iskolát. Pont fordítva, azért megy valaki esetleg egy ilyen iskolába, mert amúgy is mindenki érzi róla, hogy valamit nagyon tud a gazdaságról.” (Mérő László)

Az egyik első bérletes voltam 3 évvel ezelőtt. A “Coaching Határok Nélkül” programjai nem a kezdőknek való. Tapasztalt vezetőknek és coachoknak, HR business partnereknek ad plusz tudást coachingról, mentoringról, önismeretről, fejlesztő vezetés gyakorlatáról. Minden alkalommal kaptam olyan tudást, amit közvetlenül át tudok ültetni tanácsadó-coach munkámba. Kapok olyan inspirációt is, ami saját magam “emberi” fejlődését is segíti. Akinek ezek fontos szempontok, azoknak jó szívvel ajánlom a programot.

Máté Barbara – ASCON Consulting
változási konzulens, coach, energiatréner

Második évét zárta a “Coaching Határok Nélkül” sorozat. A címe találó, a sorozat maga hiánypótló, színvonala a külföldi konferenciákon, workshopokon kialakult elvárásokhoz képest is profi. Mottója, a ‘Tanuljunk Együtt”, nálam igazán bevált.

Sokféle irányzattal ismerkedhettem meg a coachingon belül. Elsősorban azokat a workshopokat választottam ki amelyek a pszichológusi, terapeuta szemléletemet, tudásomat is tágították. Ebben az évben szinte tobzódtam! Szinte mindet felsorolhatnám, de kettőt mégis kiemelek. Új coaching eszközöket kaptam az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez, az érzelmek menedzseléséhez Cherry Claustól. Nagyon hasznos volt a coachingsorán alkalmazható módszere (EMM) a negatív érzelmeink vizsgálatához, majd elengedéséhez, amit a kétnapos workhsopján adott át nekünk.

Robert Diltsről, az NLP egyik atyjáról már sokat olvastam, de workshopja messze felülmúlta várakozásomat. Elmélete szerint ami a sikeres vezetőket megkülönbözteti másoktól, annak egyik faktora az az érzelmi intelligencia, az érzelmek menedzselése. Olyan mély gondolatokat fogalmazott meg az élet lényegéről, hogy igazi spirituális élmény volt a vele töltött idő. Lenyűgözött a személyisége, bölcsessége, a rokonszenves stílusa, ahogyan az alkalmazható tudását megosztotta velünk.

Nekem élmény A CHN sorozat két szempontból is: mert kitekintést a coaching szakma nemzetközi vonulatára, ugyanakkor a résztvevőket is szakmai közösségé formálja.

Földvári Éva
ACC Coach

Ábri Judit “Coaching Határok Nélkül” programsorozatába kitűnő külföldi master coach-ok hozták el a tudásukat, a tapasztalatukat és osztották meg a workshop résztvevőivel. A program keretei megengedték, hogy személyes benyomást nyerjünk és ismeretséget kössünk olyan szaktekintélyekkel, akiknek a szakmai tudásuk nemzetközi porondon is kiemelkedő. Ezenkívül a résztvevők szakmai hálója is bővült: nagyságrendileg hatvan HR-szakember és coach volt jelen a rendezvényeken; hónapról hónapra vártuk, hogy találkozzunk és a coachingban megjelenő témák sokszínűségét együtt felderítsük. Beszéltünk interkulturális coachingról, érzelmi intelligencia coachingról, a vezetőről mint coach-ról, de olyan “könnyedebb” témák is nagyon érdekesnek és speciálisnak bizonyultak, mint a szín-coaching és az egészség-coaching, amelyek szintén egész “coach”-ot kívánnak.

Pék Eszter
diplomás tréner, szervezetfejlesztő

Veterán CHN résztvevőként – a kezdetektől járok – szeretném szívből ajánlani mindenkinek ezeket az előadásokat.

Nemcsak az előadók hírneve, tényleg magával ragadó személyisége, hanem az előadások tematikája is újból és újból arról győz meg, hogy még mindig van mit tanulnom és érdemes elmenni ezekre az alkalmakra.

Az utóbbi évadban nekem minden előadás adott valamit. Amire a leginkább rácsodálkoztam és a mai napig is alkalmazom, az Cherry Claus Érzelmi Menedzsment Metodikája volt. Nekem leginkább life-coaching eseteknél “jön be”.

Az a fajta coach vagyok, aki kerüli a “varázslást”, és igyekszik a lehető legközelebb maradni a racionalitásokhoz. Az ÉMM egy picit látványos metodika, ugyanakkor el kell ismernem, hogy működőképes és hatékony. Mindezeken túl egy olyan eszköz a coachee kezében, amihez akkor is fordulhat ha a coach-a nincs jelen, vagy nem elérhető. Talán Cherry lelkesedése és személyisége is hatott rám, amikor közel engedtem magamhoz a módszert.

Szeretném még kiemelni Judit elköteleződését az irányban, hogy minél ismertebb, színesebb nemzetközi coachokat szervez Magyarországra, így kényelmesebben tanulhatunk.

Mivel aki egyszer belekóstolt, nem tudja abbahagyni, egyre többen járunk az általa szervezett programokra. Kialakult a coaching szakmán belül egy intimebb kör, akikkel szívesen találkozunk és beszélgetünk a szünetekben újra meg újra. Ez még nincs hivatalosan kimondva, de alakul a CHN-Klub 🙂

F. dr Riss Éva
Coach

I was recently invited by Judit Abri to speak at “Coaching Without Borders” in Budapest, Hungary. What a fantastic experience! I have never met such a dynamic and energizing group of people, fully committed to their own development and personal growth. It was a pleasure and a privilege to spend some time in such a beautiful city and to coach these extraordinary people into a different way of being in the world. Judit herself is an authentic professional who attracts the highest quality of people to her group. She opened up a variety of opportunities for me as a coach and speaker which will continue long after my speaking engagements there are over. Judit is passionate, but beyond being passionate, she is caring and inspired. She was the perfect host and welcomed me with an open heart, she touched my soul and I know we will be lifelong friends. I have no hesitation in recommending her in fact if you get the opportunity to work with Judit in any capacity I suggest you take it! If you attend her groups, or indeed hire Judit as a coach she will bring profound and inspired change not only to your professional career but also to many different areas of your life. Budapest is lucky to have her!

Jayne Warrilow
Resonance Coach

Judit Abri is a first-class professional. Her understanding of workplace issues combined with her superb organizational skills enable Judit to develop and stage first-rate leadership conferences that business professionals want to attend.

She treats her presenters like guests – warm and welcoming. Judit has heart, mind and energy combined in such a way that her events are things to be treasured.

John Baldoni
Leadership Guru

Working with “Coaching Without Borders” is a first rate experience. The programmes’ organisation was the best international event I have attended as a speaker. The programmes which are aimed at both the professional coach and OD and L&D professionals meant the audience was engaged and able to apply the ideas and concepts to their own practice.

Judit Ábri, who manages “Coaching Without Borders” made me feel welcome throughout my Hungarian stay and ensured all aspects of the event ran like clockwork.

Prof. Jonathan Passmore
International Coach, psychologist & author

Having known Judit and worked with her for a number of months now. All I can say is that I have never met anyone who is so professional, energetic, dynamic and successful.

Not only is she a wonderful entrepreneur, but she has a huge heart and is dedicated to helping everyone to succeed in every possible way.

As a result of this, her “Coaching without Borders” initiative is now one of the most successful coaching initiatives in all of Eastern Europe.

Gerard O’ Donovan
Noble Manhattan tulajdonos, igazgató

Judittal Sir John Whitmore előadása után ismerkedtem meg. A coach tevékenységem számára oly meghatározó, élmény- és információdús nap végén fáradhatatlanul beszélgetett a hallgatósággal, gyűjtötte a visszajelzéseket, előadó-kívánságlistát, témajavaslatokat. Látszott, hogy komolyan hisz abban, idehozhat bárkit a nagyvilágból, hogy mi is tanulhassunk a legjobbaktól. A CHN első évada számomra ezt be is bizonyította: sokszínű témaválaszték, hiteles és szórakoztató előadók, tiszteletre méltó coach-társak és jó hangulatú, gyakorlatias foglalkozások jellemezték azokat a napokat.

Kíváncsian várom, hogy a 2. évad újszerű témái milyen tanulási lehetőségeket rejtenek magukban!

Bánhidi Brigitta
business coach

Judit is committed to finding the hot topics for business right now along with the leading edge thinkers from around the world to present on those topics. The results of this ‘melting pot of excellence’ over time are going to be really interesting. It’s an approach that will undoubtedly accelerate the pace of learning and change among the communities Judit works in, and puts individuals within those communities in quite a unique position. I wish her every success with her work – it’s based on a passion for being the best which feels inspiring.

Julie Starr
StarrConsulting igazgató

I would like to recommend Judit Abri for the PCC designation.

Judit is playing a leading role in promoting coaching in Hungary. She has initiated her “Coaching Without Borders” program in Budapest, bringing international expert coaches to Hungary. I had a chance to present recently in her program. I appreciated Judit’s excellent organization and welcoming attitude. She has created an excellent program, has been able to attract many participants and to foster a positive spirit.

Philippe Rosinski, MCC
International Coach Federation

“A CHN & IBS Vezetői Akadémiát ajánlom mindenkinek, aki szeretne többet megtudni a karri-erépítésről, képes szembe nézni saját képességeivel és nyitott az érzelmi intelligencia (EQ) irá-nyában. Vicces és szórakoztató, tartalmilag jól van felépítve és az előadók kiváló szakemberek, akik használható tanácsokat, ötleteket tudtak adni a mindennapi munkámhoz. Az akadémia kiváló de nem egy varázspálca, ami megoldja a munkahelyi problémáinkat, de rámutatott arra, hogy vannak olyan jól bevált trükkök, vezetői fogások, melyek segítenek átlendülni a nehéz pil-lanatokon. Ha van lehetőséged kipróbálni, ne hezitálj!”

Szabó Mihány
ABB Ltd.

Az IBS & CHN Vezetői Akadémia által szervezett vezetői tréninget ajánlom mindenkinek, akik számára fontos, hogy jól bevált technikák elsajátításával, „tudományos” alapon építse fel saját vezetői stratégiáját, jellemét. Az előadások során felkészült, szakmájukban elismert trénerektől kaphat iránymutatást, tanácsot, ami a mindennapi munkában használható. Az előadások során érintett témák relevánsak, a valós életből kiragadotak, az előadásmód egyátalan nem „száraz”, sok feladattal és interakcióval gazdagítva remekül felépített.
Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a trénerek rámutattak jelzésekre, emberi reakciókra és azok értelmezési és kezelési technikáira, amik alkalmazása során magamat és kollégáimat jobban megismerhettem. Ezen tudás helyes alkalmazásával a saját és kollégáim motivációját, csapatszellem megerősítését pozitív irányba tudtam és tudom befolyásolni.
Nagyon köszönöm az IBS & CHN Vezetői Akadémiának, hogy részt vehettem egy igazán hasznos tréningsorozaton, megérte.

Attila KEREKES
Electrolux Lehel Kft.

Marcia Smythe CHN programja meghatározó és kiemelkedő jelentőségű az eddigi coaching tanulmányaimban. Gondolom ezt azért, mert a NeuroLeadership Group szakembere nemcsak felkészültségével, elhivatottságával és szakértelmével, hanem hitelességével, lendületével és artikuláltságával hozzájárult ahhoz, hogy a hallgatóság végig élvezze a workshopot és konkrét modelleket, eszközöket, tippeket kapjon a további coaching tevékenységéhez. Amikor elolvastam a program címét, Az agykutatás legújabb eredményei a vezetés és a coaching szolgálatában, azt gondoltam, hogy a foglalkozás tudományos jellege lehúzza majd a coaching légiességét. Azonban ahogy Marcia mondta, ő a konkrét tudományos eredményeket integrálta az emberi teljesítmény művészetébe. Azt hiszem Ábri Juditnak és a CHN csapatának igazi kihívás lesz a legjobb momentumokat kiragadni a rövid videós összefoglalóhoz, mivel a teljes nap „valódi flow élményt” jelentett.

Mezei László ACC
M&G Vision Coaching

Ajánlás az IBS & CHN Vezetői Akadémiához

„A program szemléletváltást adott. Segített átlátnom azokat a finom, felszín alatt működő folyamatokat, amelyek a sikerhez vezető úton a döntőek. Sok ötletet, valamint eszközt adott a kezembe és mindezt egy könnyeden, jó légkörben tette.”

Digner Tamás
Nestlé Purina PetCare

„Jayne Warrilow nagyon különleges coach egyéniség a kiemelkedő nemzetközi coach palettán, amit a Coaching Határok Nélkül programsorozat keretében megismertem. Az online Resonant Coaching master class-ai az ICF akkreditációs rendszerében is pontot érnek. Rendkívüli szeretet van Jayne lényében, nagyon-nagy fokú integritás és tisztaság jellemzi. Amikor a legutóbbi útján 2012 őszén Budapesten járt, volt alkalmam saját tapasztalatot szerezni az általa képviselt coaching módszertan hatásáról, ugyanis Jayne felkínálta a lehetőséget, hogy valakit coachol a résztvevők közül a workshop keretében, és én jelentkeztem. Jayne ráállított az idővonalamra, olyan energiákat mozgatott meg bennem, amelyek addig számomra ismeretlenek voltak, és az általam megjelölt nagy célhoz – változások sokaságán át – másfél évvel később eljutottam! Hálás vagyok Juditnak, hogy a CHN keretében Magyarországra hozta ezt a rendkívüli hölgyet, és mindannyian nagyon sokat tanulhattunk tőle és általa.”

Pék Eszter
karrier coach, szervezetfejlesztési tanácsadó

Tanulni jó. Másokat fejleszteni nagyszerű.  Jó társaságban időzni mindig feltöltődés. Ha valaki mindezeket egyszerre szeretné megtalálni, akkor egy coaching iskola a legjobb hely a számára.
A CHN rendezvényein és Judit „iskolájában” létezni nehéz, de hálás is egyszerre. Nehéz, mert az ember figyel, hogy sokat gyarapodjon a tudása, de ugyanakkor hálás dolog ott lenni, mert a légkör, a sok nyitott ember, a sok segítség és visszajelzés, amit kap a résztvevő, segít abban, hogy észrevétlenül rohanjanak az órák!
Számomra a nemzetközi színvonal alapkövetelmény. Így volt a sportban, így volt a bankszakmában és így van a coaching szakmában is! A CHN szervezésében rendezett eseményeken rengeteget gyarapodunk mi, résztvevők, mert nemzetközi a színvonal.
A különböző coaching megközelítések igazi játék paradicsomot jelentenek, megismerve  őket úgy éreztem magam, mint egy önfeledt gyerek a játékboltban! Színes, végtelen variációk, mindenki talál magához illeszkedőt, amiből azután megszülethet a saját modell!
Mert  amíg a nemzetközi coachokat hallgatjuk, megszületik bennünk valami új és megismételhetetlen, olyan tudás, ami egy életre szól! Szóval egy ilyen iskola nem más, mint játék, tudás gyarapítás és barátságok születése! Ráadásul kiváló coach is válhat belőled! Csak ajánlani lehet…..

Mizsér Attila
Olimpiai bajnok, tréner és coach

“A CHN szervezésében Adam Henderson “Megérteni az Y generáció életszemléletét:  alkalmazkodjunk, hogy biztosítsuk a jövőbeni munkaerő igényünket” workshopján vettem részt. Adam maga is Y generációból való elismert szakember, hiteles előadásában amellett, hogy  kutatási eredményeket ismertetett, több gyakorlati példát is megosztott velünk a  már meglévő és új szervezetekről is, amelyek  sikeresen alkalmazkodtak az Y generációs munkaerő működéseséhez, elvárásához, szükségleteihez. Izgalmas volt hallani többek között hogyan befolyásolja mindez a HR  és a munkaerő kölcsönző szolgáltatást és milyen trend várható a vezetőfejlesztésben. Nekem nagyon tetszett az átfogó kép, amit kaptam ebben a témában. Szervezetfejlesztőként, vezetőfejlesztőként és HR képzésben előadóként is beépítem mindezt, amit kaptam ezen az izgalmas CHN workshopon.

Chérie Carter-Scot egy órás előadását is volt szerencsém meghallgatni, aki szinte elvarázsolt az inspiráló beszédével. Chérie a beszédén keresztül átkeretez az emberben valamit, és csak azt veszi észre, hogy Chérie beszéde után lendületet kapott a cselekvéshez és a változáshoz.

A CHN workshopjait ajánlom mindazoknak, akik kiváló szakemberektől szeretnének tanulni és fejlődni.”

Braun Katalin, MBA
integrált coach

A CHN workshopjain számos újszerű, inspiráló és provokatív gondolattal találkoztam a nemzetközi coach szakma és határterületeinek kiváló képviselőitől. Elengedhetetlennek tartom ezek követését a coach ismereteim szinten tartásához és frissítéséhez.

Külön kiemelkedő volt számomra Aboodi Shabi előadása a coach-ok szerepéről a magasztos emberi célok keresésében (“miért vagyunk itt, mi a célunk, mi a dolgunk ebben a világban”) a mai modern, spirituálisan kiüresedett világban. Ez indította el bennem, hogy összekapcsoljam az addig csak önmagamban zajló keresés felgyülemlett eredményét a coach identitásommal. Ezzel az áttöréssel olyan páratlan lelki erőforráshoz jutottam, ami akkor megadta a kezdő lökést, hogy a gyakorlatban is coach-csá váljak, és amire azóta is bátran építhetek.

Kozári Frida

 

“Amikor CHN Coach Iskolát választottam, az egyik fontos szempont a nemzetközi beágyazottság volt. A minősítésen túl Judit professzionális hozzáállása, közvetlen és támogató jelenléte, inspiráló előadók a biztosíték arra, hogy az itt megszerzett tudás mély, naprakész és nemzetközileg elismert. Az oktatás nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minél több irányzatot mutasson meg, hogy minél teljesebb képet kaphassunk és megtalálhassuk a saját ‘coach hangunkat’. A gyakorlás során a sok visszajelzés nagy segítség volt a fejlődésben.

A CHN a határtalan tudást emberekben, a meghívott előadókban hozza el. Hozzájuk kapcsolódva,megannyi értékes gondolatot, élményt és tapasztalatot gyűjtöttem, közösséget találtam.

Ajánlom a képzést és a workshopokat azoknak, akik kívancsiak a coaching szemléletre, vagy szeretnék a coaching eszközöket használni az életükben.”

Kapás Mihály

„Carole Gaskell a Coaching Határok Nélkül (CHN) előadója újra itt lesz Magyarországon, hogy a motivációról tartson workshopot. A 2017-es év egyik legjobb előadása volt számomra. Egy nagyon fontos mégis néha már kissé elcsépelt témát olyan nagyszerűen prezentált Carole, hogy tiszta szívből ajánlom mindenkinek, aki azon dolgozik, hogy miként szítsa fel a belső tüzet, és érjen el nagyobb elköteleződést a szervezetében. Nagyszerűsége abban rejlett, hogy egyrészt a témát nagyon strukturáltan építette fel, másrészt egy modern, integrált modellt mutatott be letisztult és egyszerű módon. Harmadrészt pedig a workshop nagyon gyakorlatias volt, segített bennünket nem csak elsajátítani, miként állíthatjuk tudatosan motivációnkat saját sikerünk érdekébe, de azt is, hogy miként tudunk segíteni másokat ebben. Nem csak coachoknak, HR szakembereknek, de vezetőknek is, sőt bárkinek nagyon hasznos lehet ez a program.”

Kalamár Beáta, Executive Coach, Felsővezető Fejlesztő

 

“Azt hittem hogy hosszú szakmai úttal a hátam mögött, számtalan nemzetközi vezetői pozícióban helytállva tudom mi motivál, sőt azt is a csapatomat és a kollégáimat mi motiválja. Nem így volt. Carole workshopján megértettem milyen széles eszköztára van a motivációnak. Milyen nagy a különbség a között miben vagyunk jók és sikeresek és mi az ami igazán tölt bennünket, ami beindítja a hajtóműveket és a céljaink felé repít. Igazán inspiráló élmény, életre szóló tapasztalat! Szívből ajánlom minden vezetőnek.”

Enyedi Márta
piacfejlesztési vezető
Sealed Air

„Amikor lehetőségem nyílt a CHN programján részt venni, már belépéskor éreztem, hogy nagyon jó lesz nekem az a nap – Judit tárt karokkal fogadott minden érkezőt, mindenkihez volt egy kedves szava, bemutatkozott azoknak, akiket még nem ismert (nem sokan voltunk ilyenek)
Miután mindenki kiválasztotta a széket magának, Judit felkonferálta az előadót, Carole Gaskellt, aki a motivációról tartott előadást.
Az elején szkeptikus voltam, mert már annyi féle előadást hallottam és szinte mindnek ugyanaz volt a lényege, de úgy éreztem, ha más miatt nem, hát azért érdemes ott ülnöm, mert Carole csodásan beszélt angolul.
Azután előadása harmadik percében éreztem,hogy megfogott, sodor magával és rengeteg olyan dolgot hallok, amit addig még nem (és nem csak az angol kifejezések miatt).
Bevont, megmozgatott, reagált a kérdéseinkre, hangulatunkra, együtt mozgott a hallgatósággal – látszott, hogy nagyon rutinos előadó.
Gyorsan elröpült a workshop pár órája, utána még lehetett vele kicsit kötetlenül is beszélgetni, látszott, hogy a téma szakavatott ismerője – élmény volt őt élőben látni, hallani. Alig várom, hogy újra Magyarországra jöjjön.”

Farkashegyi Andrea
szervezetfejlesztő, life coach

Ajánlom Carole Gaskell (Full Potential Group) Motivációs Mapping workshop-ját mindazoknak, akik hisznek abban, hogy a munka túlmutathat a kötelességen és valódi örömforrás lehet – ennek megtalálásához nyújt segítséget, ha feltárjuk és tudatosítjuk, mi az a belső, energizáló tűz, amely hozzájárul elégedettségünkhöz. Az egyének, csapatok teljesítményét meghatározza, mennyire kielégített az egyének top 3 legfontosabb motivátora. Carole motivációs modellje három motivációs klasztert hoz létre, mindegyikében további három alap emberi motivációt ír le. A modell tehát 9 alap motivációval dolgozik. Az egyén motivációs térképen történő elhelyezkedése meghatározza, milyen jellegű munka során tud kiteljesedni. A modell hihetetlen értékes lehet munkatársak kiválasztásakor, magas teljesítményt nyújtó csapatok létrehozásánál, egyéni és csapat fejlesztés során, de ugyanúgy karrier tanácsadásban, új karrier utak keresésében is.

Szokolai Júlia

“Meg vagyok róla győződve, hogy csak motiváltan lehet változni, és olyan életet élni, amelyet szeretnénk. Sok-sok coaching eszköz segít abban, hogy az ügyfelünket motiválttá tegyük. A Motivational Map elmélet, módszertan és kérdőív ezek közül számomra azért egyedülálló, mert végtelenül egyszerű, könnyen megérthető, a coachingba pillanatok alatt átültethető, és az ügyfelünknek is egyszerűen átadható keretrendszert ad a saját, a körülötte lévő emberek (családtagok, munkatársak, beosztottak) és akár egy egész csapat motivációinak megértésére. Ezzel pedig nem csak a teljesítmény fokozható, hanem – ami talán még fontosabb – a boldogság is növelhető. Mindezt Carole Gaskell egy élvezetes, gyakorlatias és jól felépített workshopon adta át nekünk, aminek az ismétlését szívből ajánlom mindenkinek, aki akár csak egyszer is érezte motiválatlannak saját magát vagy valamely ügyfelét.”

Széles Anikó
coach

Carol olyan módszert hoz Magyarországra, amely abban segíti a vezetőket, hogy lássák: nemcsak a pénz motiválja az embereket. A Motivációs Térkép Teszt olyan rendszer, ami 9 motivációs elemet különböztet meg. Abban segít, hogy mind az egyén, aki kitölti, mind a vezetője tudatában lehessen annak, hogyan adhatja a legtöbbet a munkatársának és hogyan tarthatja meg őt hosszútávon.

Pék Eszter, HR tanácsadó
Aon Hewitt