CHN komplex vezetőfejlesztési program magyarul

A helyzet:

A mai komplex (VUCA – változékony, bizonytalan, komplex, több értelmezés igaz) üzleti világban a kihívásokra komplex megoldások kellenek, amelyek több humán területet érintenek, amelyek sokoldalú emberi megközelítést ajánlanak és képesek reagálni megfelelő fejlesztési tartalommal a már kialakult vagy az adott pillanatban alakuló üzleti igényre. A vezetői szemléletben az emberközpontúság azon túl, hogy elvárt, nemcsak egy központi érték, hanem egy erőforrás is, amit folyamatosan fejleszteni és előnyeit maximalizálni kell. Elismert tény, hogy a rejtett gazdasági tartalék minden vállalkozásban az ember.

 

A megoldás:

Mi az embert, a vezetőt fejlesztjük:
Hogyan legyen jobb ember és eredményes vezető a munkahelyen – programmal

Gazdag, és komplex képzési programot ajánlok magyarul, ami épít a CHN nemzetközi workshopjaira és rugalmasan használja azokat a CHN tudás elemeket, amire az adott szervezetben dolgozó vezetőknek éppen szükségük van.

A CHN program elemek, amikből össze lehet állítani az adott helyzetre és vezetői csapatra legjobban passzoló vezetőfejlesztést:

  • Önismeret – ki vagyok én? – a tudatosság erősítése, új felismerések generálása önmagunkról, és mind arról, ami körülöttünk történik.
  • Mindfulness – a tudatos vezető, meg tanulunk fókuszálni, kiengedni, elengedni és magunk felé megengedőnek lenni.
  • A LAZY fejlesztő vezető – a coach szemléletű vezetés egyike a vezetői stílusoknak.
    Mit ad ez a vezetői stílus és hogyan járul hozzá a csapat és a vezető sikerességéhez.
  • Motiváció + a Motivációs Térkép Teszt: a 9 motivátor, amiért reggelente felkelünk és elindulunk. A 9 motivátor ismerete segít a belső tűz fenntartásában, nem csak benned, hanem csapat tagjaidban is.
  • EQ + érzelmek felismerése + kezelése: vezetőknél az EQ fontosabb, mint az IQ.
  • SCARF vezetői modell: agykutatás kimutatta, hogy az agyunk 5 dolog mentén folyamatosan dönt vagy pozitívan vagy negatívan…
  • Bizalom: mi kell ahhoz, hogy én megbízzak valakiben, és mi kell ahhoz, hogy bennem megbízzanak – a bizalom kultúráját építsük ki!
  • Vezetői kommunikáció + Vezetői jelenlét: 4 dolog, amit magunkról kommunikálunk.

 

Minden mindennel összefügg. Semmi sem fekete-fehér. Az ideális humán képzés a fenti elemek igény szerinti kombinációja, egy olyan program, ahol egymásra épül a tudás és a résztvevők tapasztalata is, és ezek eredményeként tudatosabb vezető, jobb ember születik a program végén.

Ezt ajánlom több, mint 6 éves CHN tudással a tarsolyomban, számos anyaggal, teszttel, videókkal alátámasztva, amik egyedülálló tartalmat képeznek a CHN magyar képzés szerves részeként.

 

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

12 + 7 =