MINDFULNESS AJÁNLÁSOK

“Végtelenül hálás vagyok, hogy a Mindful coach képzés során találkoztam Judittal, akinek szívügye, hogy elérhetővé tegye a külföldön már bevált és támogatott eszközök, módszerek elsajátítását itthon is. Liz Hallal töltött két napot teljes varázslatként éltem meg! Csodálatos személyisége olyan hátteret biztosított, ahol saját megélésen keresztül tapasztalhattam meg a mindfulness technika alkalmazását és hatásait. A gyakorlatokat és az elméleti információkat megfelelő arányban építette bele az oktatásba, így a két nap alatt minden kérdésemre választ kaphattam. Szívből ajánlom a képzést mindenkinek, aki szeretne fejlődni, és továbbképezni magát, valamint azoknak a szakembereknek, akik egy külföldön már bevált, kutatásokkal alátámasztott és elfogadott mindfulness technikát építenének be a saját vállalatuk mindennapjaiba, és tennék ezzel sokkal sikeresebbé azt, példát mutatva ezzel a partnereknek és versenytársaknak. Legfőképpen pedig azoknak a coachoknak és segítőknek, akik hisznek abban, hogy tudatos jelenléttel sokkal boldogabb, elfogadóbb és együttérzőbb életet és munkakörülményeket teremthetünk.”

Fárbás Andrea Anna
Coach, Theta Healing© instruktor és konzulens

Liz Hall Mindfullness tréningjéről
Coaching tanulmányaim során számomra eddig a legnagyobb AHA élményt Liz Hall Mindfulness tréningje adta.
Én már mintegy 10 éve keresem fejlődésem útját, és korábban számomra a meditáció és az NLP volt az a két módszer, ami szisztematikusan egybefoglalta a számomra fontos és hasznos tudást. Ezeket coaching tanulmányba egy darabig nem tudtam integrálni, mindaddig, amíg nem jött Liz Hall a mindfulness tréninggel. És rögtön egy kis meditációval kezdte! Majd jött a FELT modell: Focus; Explore & Embrace; Let go/let be/let in; Transform. Ahol a jelenben levés nemcsak megengedett, de kimondottan ajánlott, mint bizonyítottan hatékony gyakorlat. Aztán jött az a gyakorlat, amiben az érzés milyenségére kérdeztünk rá: mi kéri a figyelmedet, milyen érzés, hol van, milyen színű, állagú, mit mond az neked? Ez pedig NLPs kérdés-rendszer és tudattalanból való felhozási gyakorlat. Ezt is már régóta tudom és gyakorlom és a kedvencem. Ennél a gyakorlatnál állt össze bennem rendszerré az egész: coachként nemcsak hogy lehet használnom, amiket eddig tanultam és hasznosnak találtam, de ráadásul ez a legújabb coaching trend.
Nagyon megkönnyebbültem. Most már tudom, hogy coaching terminológiával élve mindfullness coach leszek, és mindenképp ott leszek Liz mindfullness tréningjén tavasszal.

Czagler Zsuzsa
Mindfulness executive and life coach (végzős diák), NLP master
16 évig felsővezető, 21 évig munkatárs multinacionális cégeknél.

Liz Hall olyan coach, aki a rohanó életét felcserélte Mindful életre, azaz a hétköznapjaiban is Mindful módon él, nemcsak a coaching alkalmai során. A XXI. századi leader számára elengedhetetlen, hogy felvértezze magát olyan eszközökkel, amelyek segítik a nagyon gyorsan változó környezethez való alkalmazkodásban. Ezekből mutatott be Liz, olyanokat, amelyeket rögtön elkezdhetünk használni a mindennapi életünk során. Ha naponta legalább 10 percet eltöltünk a Mindfulness állapotában többek között pont az a négy kompetenciánk (4K) fejlődik, ami kulcs a sikerhez a digitális forradalomban (Kreatív problémamegoldás komplex problémák esetén, Kritikai gondolkodás a fókuszáltság segítségével, Kooperáció és Kommunikáció a megnövekedett jelenlét és meghallgatási készségen keresztül). És nem utolsó sorban, valami olyat kaptunk és kaphatunk a workshopon, amivel a saját jóllétünket is meg tudjuk támogatni nap mint nap.

Havasi Judit
Common Purpose Program igazgató

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

8 + 14 =