Magas színvonalú ACSTH képzés Magyarországon, ahol

ICF MCC (Master Certified Coach) tanít

Ábri Judit személyében.

Időpontok: 2017.október 17-18., 2017. november 14-15-16., 2018. január 9-10-11.

Helyszín:

Academy Golf Budapest Rendezvényközpont, 1037. Budapest, Perényi út 6.

Részvételi díj:

KépzésIdőpontDíj
+ ÁFA
Helyszín költség
Ft + ÁFA
Early bird2017. szeptember 1-ig:1 4008 000
2017. szeptember 1. után1 4908 000

Részletfizetési konstrukció elfogadott és egyeztethető.

Magyarországon kivételes alkalom, hogy közvetlenül mester coachtól tanulhatnak a résztvevők.

A 60+ órás ICF akkreditált képzési program célja egyfelől a jövő coachait nemzetközi szintű tudással elindítani tanulási pályájukon, másfelől a szervezetben dolgozóknak nemzetközi szintű coaching tudást adni, hogy akár vállalati belső coachként dolgozhassanak vagy vezetőként coaching készségekkel felvértezve sikeresebben tudjanak működni. A program jó kiinduló pont azoknak is, akik majd főállású coachként szeretnének dolgozni. Már képzett coachokat is szívesen látunk, akik az ICF ACC szintű minősítését szeretnék több tudással, egyszerűbb módon megszerezni.

Professzionális coachként nekem fontos munkám során a nemzetközi coaching sztenderd betartása mind coach megbízásaim során, mind coachingot oktató tanárként, ezért követem munkám során az ICF kompetenciákat. Nemzetközi coaching oktatási együttműködéseim folyamán elengedhetetlen, hogy olyan coachokkal  dolgozzam együtt, akik ezt a tudást és színvonalat képviselik, és akiktől én is  – 7 coach iskola és közel 6 tucat CHN workshop után – még mindig tanulni tudok.

Az International Coach Federation-nel (ICF) együttműködve állítottuk össze a CHN Nemzetközi Coach Iskola tanrendjét, azt a 8, egésznapos modulból álló képzést, amit 2017 októberétől immár 6. alkalommal kínál a CHN. Összességében ez lesz a CHN Nemzetközi Coach Iskola 8. évfolyama. Büszkék vagyunk, hogy nemzetközi ICF akkreditált coach képzést honosítunk meg itthon, megengedhető – semmikép nem a kinti árakat követő – áron.

 

Ábri Judit

CHN Nemzetközi Coach Iskola vezető

Ábri Judit 2017. februárjában fejezte be egyetemi mester képzését coachingból, a londoni Middlesex Egyetemen (Professional Practice in Coaching). 2017. áprilisában sikeres mester vizsgát tett a Nemzetközi Coach Szövetségnél – ICF MCC coach lett – első, Magyarországon élő és működő coachként.

 

Mit kínál a képzés:

A képzés integrált személetben zajlik. Számos modellt tekintünk át, foglalkozunk a coach gondolkodásmódjával, viselkedésével és hozzáállásával, az ICF coach kompetenciákkal, és megismerkedünk a coaching struktúrákkal.

 • 60+ kontakt órás ICF ACSTH képzés magyarul,
 • lehetőség ICF MCC és PCC coachoktól tanulni,
 • ICF ACC szintű tudás,
 • az ICF kompetenciáinak, etikájának és szakmai sztenderjének megismerése és elsajátítása (11 coach kompetencia elméletben és gyakorlatban),
 • több mint 50% időben coaching gyakorlás a képzés alatt. Végzett ICF ACC akkreditációt szerzett coachok jönnek vissza mentorálni a coach diákokat.
 • integrált képzés – több coaching irányzatot és modellt tanítunk meg, (Megoldásközpontú Coaching,  Gestalt, Challenging Coaching irányzatok kerülnek bemutatásra),
 • részvétel a CHN nemzetközi workshopjain plusz lehetőségként, azokon a programokon, amik a képzés alatt zajlanak 2017 második félévében, a CHN 7. évadja alatt,
 • CHN videók bemutatása a képzés során,
 • szakmai konzultáció egyénileg igény szerint a modulok között,
 • kis csoportban coaching gyakorlás – résztvevők egymás közt – a modulok között.
 • A képzés moduljairól bővebben itt:

 

NAPIDŐTÉMÁKÓRASZÁM
19:00-19:15A képzés áttekintése, trénerek bemutatása.
A coaching ICF meghatározása. Az ICF kompetenciák áttekintése.
Esti iskola: A coach gondolkodásmódja
8,50
29:00-20:00Bizalom és intimitás megteremtése a coach és ügyfele között. Jelenlét a coachingban.
Esti iskola: Coaching struktúrák
9,00
29:00-19:00A hatékony kérdezés. Direkt kommunikáció.
Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.
8,50
49:00-17:30Etikai elvek és professzionalitás a coachingban. A tudatosság felébresztése.
Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.
7,00
59:00-18:00Cselekvési terv létrehozása. Tervezés és célkitűzés. A fejlődés és számonkérés menedzselése a coachingban.

Kreatív eszközök és technikák a coaching folyamat elmélyítésére. Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.

7,50
69:00-18:30Bevezetés a Megoldásközpontú Coaching módszertanába. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai I. rész.

Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.

8,00
79:00-18:00Ismerkedés a Gestalt személettel. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai II. rész.
Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.
7,50
89:00-18:30A Challenging Coaching bemutatása. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai III. rész.                                                       Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával. A program zárása.8,00
64,00

A programot követően lehetőség van az ICF ACC vizsgára felkészítőn részt venni és szintén lehetőséget kínálunk ICF ACTP programon tovább tanulni.

A programban Vogt Andrea PCC coach lesz a co-tréner.

Hitvallás és metodológia:
Szenvedélyesen keresem a tanulás és megújulás lehetőségét életem minden pillanatában. Vallom, hogy egy mások tudatosodását és fejlődését támogató hivatás élethossziglan tartó, folyamatos, mély önismereti munka melletti elkötelezettséget igényel. A coaching hitvallásom szerint két tudat találkozásának közös alkotása. Én a kapcsolat lélekgyógyító erejébe hiszek, abban hogy az ügyfél és a coach kapcsolódásának minőségén múlik az ülés mélysége és az együttműködés sikere. A kapcsolódás ereje és minősége teszi lehetővé, hogy az ügyfél is mélyebb kapcsolatba kerüljön saját magával, amely a valódi és tartós változás kulcsa. Legfőbb alapelvem, hogy a jelenlét, ill. a tudatosság növelése a felnőtt tanulás, fejlődés és változás alapfeltétele. Hiszek a módszertani sokszínűség transzformáló erejében. Az ügyfél aktuális megoldandó feladatának megfelelően a megközelítések és pszichológiai modellek széles skáláját alkalmazom a coaching intervenciók során (Gestalt, Transactional Analysis, Transpersonal-, Existential Psychology, Inner Game, Cognitive Behaviour, Solution Focused), hiszen az ügyfél problémájával mindig csak olyan szinten lehet dolgozni, amilyen szinten az ügyfél ahhoz hozzáfér. A jelenlét-központúság azonban, mint alapfilozófia és vezérelv átitatja életem és hivatásom minden pillanatát. Hiszem, hogy a változás akkor valódi és tartós, ha lényünk teljességét vonjuk be a megismerésbe, megértésbe és tanulásba. A legfontosabb eszköz én vagyok, a jelenlétem, hiszen ez egy olyan hangszer, amellyel a legtöbbet, a legjobbat, a legértékesebbet tudom kihozni magamból, a másikból, a helyzetből és a kapcsolatból.

Háttér
Pszichológusként végeztem az ELTE Bölcsészkarán, majd HR Managementből szereztem diplomát. A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) által akkreditált PPC (Professional Certified Coach) vagyok. Coach képesítéseimet a NeuroLeadership Institute, az Academy of Executive Coaching (AoEC), valamint a Gestalt Coaching Center – ICF által akkreditált iskoláknál szereztem. Szakmai pályafutásom Dr. Telkes József Vezetői Tanácsadó Irodájánál kezdtem. Az elmúlt 26 év során közép- és felsővezető keresés, kiválasztás, fejlesztés területén szereztem széleskörű tapasztalatokat. A 1992 óta foglalkozom felsővezetői coachinggal, vállalati és egyéni szinten egyaránt.

Specializáció
Válság-, változás-, és karriermanagement, vezetői hatékonyság-, valamint az érzelmi és spirituális intelligencia fejlesztése, a hivatás és az élet egyéb területei közötti egyensúly megteremtése.

 

 

Különböző népszerű coaching irányzatokat mutatunk be:

 

Vizi Bea PCC – Tranzakció Analízis
Mentor coach, senior tréner

 

dr Stefany-Tóth Judit – Gestalt alapú coaching
dipl. szupervizor, coach, Gestalt terapeuta

 

Ábri Judit MCC – Mindfulness a munkahelyen és a coach életben
Co-Active Coaching
CHN Nemzetközi Coach Iskola vezető

A CHN Nemzetközi Coach Iskoláról:
A CHN magas színvonalú nemzetközi tudást hoz Magyarországra.

A képzéshez előzetes végzettség nem szükséges. Ajánljuk a kurzust mindenkinek, aki önismeretben fejlődni szeretne, szeret emberekkel foglalkozni és coach hivatásban gondolkodik, vezetői készségeit coach készségekkel szeretné kiegészíteni, „csak” szeretne jobb ember és jobb társ lenni… és még számos indokunk van, de a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja saját fejlődési útját és mi ehhez vagyunk partnerek.

 

A képzéshez járó CHN workshopok

 1. október 5.

Dr. Tim Jones – Az innováció éllovasai – vezetés a jövőbe(n)

 1. október 27.

Carole Gaskell – Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására – Izzítsuk fel a belső tüzet

 1. november 29.

David J Hall – Elpazarolt gondolatok! A kreativitás stratégiai szerepe

 1. január 19.

Rina Goldenberg Lynch – Diverzitás erősítése: A sokszínűség befogadása =  igazi versenyelőny

AJÁNLÁSOK

“Engem a coach szemléletű vezetési módszertan elsajátítása vitt a programra. De nem ezt kaptam! Sokkal többet!! 🙂 Az önfejlesztésnek egy újabb és már számomra is bizonyított eszköze került a kezembe a képzés során, melyet badarság és lehetetlen lenne “csak” a munkában hasznosítani. A coach szemléletű életvitel, a rohanó világban egyre ellaposodó emberi kíváncsiság, a tudatos létezés, a kérdések ereje, a jövő lehetőségeinek a feltárása, a megismert nemzetközi és hazai tapasztalatok és a coaching irányzatok olyan színes választékot adnak minden résztvevőnek, hogy innen mindenki gazdagabban tér vissza a szakmai és a magánéletébe egyaránt. Szívből ajánlom a képzést mindenkinek, aki az élete bármely területén fejlődni, változni, változtatni szeretne, aki önmaga keresi a lehetőségeit vagy segíteni szeretné a környezetében a lehetőségek felkutatását, ezzel is felkészülve korunk változásaira. A CHN  nemzetközi coach iskola igazán tartalmas és a mindennapokban használható szakmai képzést nyújt, különösen úgy, hogy a CHN nemzetközi előadásokon való részvételt is tartalmazza a képzés ideje alatt. ”

Takács Ilona, ágazatigazgató
T-Systems Magyarország Zrt.
CHN Nemzetközi Coach Iskola 5. évfolyam

“Hogyan segített a coaching képesítésem nemzetközi pozíció elnyerésében és hogyan segít a nemzetközi porondon történő helytállásban?”

“A nemzetközi coach képesítésem, amit itthon Judit programján szereztem  jelentős szerepet játszott és játszik karrier utam alakulásában, abban, hogy a   Magyar Telekom budapesti központjából sikerrel pályáztam egy transzformációs program menedzseri pozíciójára az anyavállalat, Deutsche Telekom németországi központjába.

A sikeres pályázati anyag összeállításában és az interjúra való felkészülésben coach-csal dolgoztam,  egyik kolléganőm karrier coaching támogatása rengeteg megerősítést és önbizalmat adott.
A vezetőm visszajelzése alapján a kiválasztás során, a pozíció elnyerésében határozott előny volt, hogy nemzetközileg akkreditált coach diplomával is rendelkezem és a coaching szemléletet képviselem, lévén változás menedzseléshez kapcsolódó munkakörről van szó, ahol fontos és hasznos a coaching szemlélet alkalmazása.

A coaching szemléletem a Németországban töltött fél év során mind az itteni nemzetközi csapatba történő gördülékeny beilleszkedésben, mind az interkulturális közeg elfogadásában és az ebben való működésben és teljesítésben is támogat. Szervezeti szinten azok a szakmai ötleteim, amelyeket  a coaching szemléletre alapozva kezdeményeztem rendkívül hatékonynak és eredményesnek bizonyultak, és pozitív fogadtatásra találtak kollégáim, vezetőim körében.”


Kovács Veronika

Transzformációs program menedzser,
Deutsche Telekom,
Strategy Execution Europe& Technology
Bonn, Németország

 

“Tanulni jó. Másokat fejleszteni nagyszerű.  Jó társaságban időzni mindig feltöltődés. Ha valaki mindezeket egyszerre szeretné megtalálni, akkor ez a coaching iskola a legjobb hely a számára.

A CHN rendezvényein és Judit „iskolájában” létezni nehéz, de hálás is egyszerre. Nehéz, mert az ember figyel, hogy sokat gyarapodjon a tudása, de ugyanakkor hálás dolog ott lenni, mert a légkör, a sok nyitott ember, a sok segítség és visszajelzés, amit kap a résztvevő, segít abban, hogy észrevétlenül rohanjanak az órák!

 

Számomra a nemzetközi színvonal alapkövetelmény. Így volt a sportban, így volt a bankszakmában és így van a coaching szakmában is! A CHN szervezésében rendezett eseményeken rengeteget gyarapodunk mi, résztvevők, mert nemzetközi a színvonal.

A különböző coaching megközelítések igazi játék paradicsomot jelentenek, megismerve  őket úgy éreztem magam, mint egy önfeledt gyerek a játékboltban! Színes, végtelen variációk, mindenki talál magához illeszkedőt, amiből azután megszülethet a saját modell!
Mert  amíg a nemzetközi coachokat hallgatjuk, megszületik bennünk valami új és megismételhetetlen, olyan tudás, ami egy életre szól! Szóval egy ilyen iskola nem más, mint játék, tudás gyarapítás és barátságok születése! Ráadásul kiváló coach is válhat belőled! Csak ajánlani lehet…..”

Mizsér Attila
Olimpiai bajnok, tréner és coach

 

„Az utóbbi időben viszonylag több tréningen is részt vettem, de nem találkoztam ennyire emberközpontú és sokoldalú képzéssel, mint Judit CHN iskolája. Azt gondolom, hogy a legjobb választás volt számomra, mely segített elindítani ezen a nagyon izgalmas úton. Hihetetlen inspirációt és élményt kaptam a kurzus során mind Judittól és az előadóktól, akik nemcsak hazai, de nemzetközi területről is érkeztek. Olyan tudást adtak át a szakma kiválóságai, ami egyedülálló. Olyan eszköztárat kaptunk, amely lehetőséget ad, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb coaching stílust. Judit folyamatosan ösztönzött és támogatott ezen az úton, mint egy hátország. Számára nem létezik lehetetlen. Továbbá nagyon rugalmas volt, ha a csapat úgy kívánta egy-egy modul kapcsán. A három hónap nemcsak a szakmai fejlődésemet segítette, hanem magánemberként is erősített, felismeréseket hozott számomra, mind attitűdben és gondolkodásmódban. Mindemellett egy olyan csapat tagja lehettem a képzés során, mely rengeteg energiát adott, bíztatást és pozitív megerősítést a gyakorlások során. Meleg szívvel ajánlom mindazok számára a kurzust, akik hasonló élményre vágynak, mint amiben nekem lehetett részem.”

Lendvainé Kottlár Edit
HR Business Partner

 

“Ennek a remek továbbképzésnek köszönhetően belekóstolhattam a coaching világába. Rengeteg újdonsággal találkoztam és sok új információhoz jutottam azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnám a vezetői vénám jobban erősíteni. Nagyon örülök hogy részt vehettem és izgatottan várom a további CHN workshopokat.”

“The course has given me an exciting overview into the wonderful world of coaching. After completing the course I have not only obtained vital information on how to be a better manager at work but it has enabled me to further grow and develop on my journey as a professional coach ”

 

Ruttkay András Tamás
National field sales team lead

 

“Fantasztikusan inspiráló környezet, energiával és tudásvággyal teli csapat, rendkívül izgalmas, tartalmas és nagyon sok gyakorlással megtűzdelt program, mely a lehetőségek tárházát vonultatta fel ebben az érdekes és nagyon színes coach világban.

A bemutatásra került eszközök és coaching irányzatok széles skálaja, a különbözö megközelítesek érdekes kapcsolódásai, a meghívott előadók sokszínűsége és nemzetközisége, mely utóbbit Cherie Carter-Scott neve is fémjelez, garancia arra, hogy a professzionalizmuson túl ebben a képzésben egy életre szóló tudást és tapasztalatot szerezhetsz.

15 éve dolgozom pénzügyi szakemberként, ebből az elmúlt hat évben külföldön volt lehetőségem megélni és megtapasztalni élethelyzeteket, kihívásokat, megoldásra váró kérdéseket legyen szó akár privát, akár munkakapcsolataimról, melyekben egy jó coach-al beszélgetve most már biztosan tudom, hogy hamarabb rátalaltam volna a nekem megfelelő megoldásra.

Ajánlom mindenkinek, aki önismeretben, értékítáletben, tudatosságban fejlődni szeretne és szívesen belekóstolna a coach ‘’lét’’ kihívásokkal teli mégis nagyon felemelő világába.

Nagyon köszönöm Judit!”

Kovács Krisztina, ACC

 

„Judit és munkája során találkoztam újból a rég elfeledettnek hitt pozitív gondolkodással és szemlélettel. Magas szintű oktatók felsorakoztatásával rádöbbenti a hallgatóságot arra, hogy mindig van egy következő lépés. A mai felgyorsult, hatékonyságot megcélzó világunkban rávezet arra, hogy egymás és önmagunk tisztelete az egyik legnagyobb kincs. Rávezet arra, hogy nincs rossz kérdés, hogy merjünk dönteni és önmagunkat felvállalni, lássuk meg az összefüggéseket, és tovább lépni. Mindezt nagyszerű társak körében.”

Horváthné Demeter Zsuzsa

 

„Judit a képzésein nagyon figyel a minőségre, a nemzetközi mércét követi és sokszínű, gazdag tananyagra épít. Sokféle coaching irányzatot megismertünk és különféle eszközöket kipróbáltunk az együtt töltött napok alatt. Végig nagyon jól éreztem magam. Számomra a leghasznosabb a sok coaching gyakorlás volt  és a visszajelzések, amiket kaptam, amelyektől folyamatosan fejlődtem. A jó hangulathoz Judit pozitív, energiával teli hozzáállása nagy mértékben hozzájárult.”

Urbán Vera ACC
Karrier coach,
executive search specialist

A megfelelő coach képzés/intézmény kiválasztásakor nagyon körültekintően jártam el, majd végül a Coaching Határok Nélkül által nyújtott program mellett tettem le a voksomat. Utólag is állíthatom, hogy a legjobb döntésnek bizonyult!

A tréningen az elméleti tudás-átadás és a coaching gyakorlatok ideálisan és kiegyensúlyozottan váltották egymást. Ami számomra a legtöbb pluszt jelentette az az, hogy számtalan coaching modelt ismertünk meg, majd a képzés végére minden résztvevő a saját stílusa alapján alakíthatta ki a saját coaching modelljét. A tréning a könnyen elsajátíthat és nagyon hatékony coaching eszközök megismertetésével sem szűkölködött.

Az oktatók nemzetközi gyakorlati tapasztalata és szakmai háttere lehetővé tették, hogy az adódó kérdéseinkre kimerítő, a való életből hozott és megtörtént esetekből származó példák alapján kapjuk válaszokat, példákat.

Többek között a oktatók irányításának és támogatásának eredményeképpen kivételesen jó csoportszellem alakult ki, amelyet az egymással szembeni bizalom és az őszinteség hatott át. Ennek köszönhetően a személyes átalakulásunkkal és a coaching gyakorlatokkal kapcsolatos sikereket és nehézségeket rendszeresen megoszthattuk egymással és így lehetővé téve, hogy egymástól is tanuljunk.

A tréningen való részvételem HR szakemberként és magánemberként is komoly átalakulást hozott az életembe.  A képzést vezető szakemberek profizmusa, pozitív életszemlélete és elkötelezettségük mind tovább (sz)építették az tréning élményét.

Őszintén ajánlom a CHN által nyújtott coaching képzéseket azoknak, akik még keresik a megfelelő oktatási intézményt.

Ujvári Beáta
Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz HR-igazgatója és coach

 

 

“Hosszú éveket segítő, támogató munkakörben dolgozva értem meg arra, hogy mindazt, ami átöleli a mindennapjaimat tudatosabban folytassam tovább. Ekkor találtam rá egy coachra, akivel a saját céljaimon dolgozva tudatosodott bennem, hogy ez az az irány, amelyben magam is szeretnék még inkább elmélyedni, úgy érezvén, hogy ez a mindennapi munkámban is nagy segítségemre lesz. Ekkor merült fel az a szokásos kérdés, hogy melyik képzést válasszam, merre is induljak? Mivel leginkább a szervezeten belüli munka csapatokkal, teamekkel foglalkoztat leginkább, így coach-om tanácsára ellátogattam a CHN egyik, Team coachinggal foglalkozó programjára. Ebédidőben már sejtettem, de a nap végére biztos voltam abban, hogy ez az a csapat, akikkel tovább szeretném mélyíteni tudásomat. Jelentkeztem is a következő Coach képzésre, melyet 2015 nyarán be is fejeztem.
Hogy mi az, ami akkor é s azóta a legfontosabb? A képzések alkalmával sikerült megélni egy olyan élményt, ami azóta is folyamatosan kísér. Egyrészt mind szakmailag mind emberileg rengeteg kaptunk Judittól és Cherie-től,mind szakmailag mind emberileg, ők számomra példaképekké is váltak, valamint kialakult egy olyan támogató, fejlődést segítő légkör csoporton belül amely nélkülözhetetlenné vált sokunk számára mára. Mindemellett rengeteg tudással gyarapodtam magam is, egyrészt önmagamról, másrészt természetesen a mindennapok vonatkozásában is. Olyan tudással, felismerésekkel gyarapodtam, melyek egész életem vonatkozásában minőségi átalakulást hoztak. Ezekre csak kivételes emberek által kivételes pillanatokban lehet szert tenni. Köszönet ezért Mindannyiunknak.”

 Józan Eszter

 

A CHN Nemzetközi Coach Iskola képzésen részt kell venni. Nem a kiváló tanárok és csapat miatt, nem a nemzetközi minősítés miatt, hanem elköteleződésből az emberek támogatása iránt, elköteleződésből a tudás és tanulás iránt. Azért, amit emberileg és szakmailag ad nekünk Judit és Chérie. Azért,  hogy saját ösztönös figyelmünkkel és ezek a kiváló szakemberek önzetlenül átadott szaktudásával felvértezve a legjobbat hozzuk ki az emberekből és magunkból.

Ugray Nikolett