Ajánlások

avatarJudittal az ICF MALÉV Coaching projekt kapcsán ismerkedtem meg személyesen. Rögtön megragadott nyitottsága, lelkesedése, támogató hozzáállása, kiváló szervezőkészsége. Az így szerzett benyomásaim alapján már eleve igen magas elvárásokkal érkeztem a számomra első "Coaching Határok Nélkül" előadásra. Tapasztalataim azonban messze túltettek a várakozásaimon: a CHN valóban "határtalan", nemzetközi szinten is naprakész tudásba enged betekintést azáltal, hogy Budapestre hozza a világ élvonalába tartozó előadókat. Mindemellett "bónuszként" elsőrangú fórum a hazai szakmai kapcsolatok elmélyítésére, ápolására is. Nagyszerű érzés hónapról-hónapra ebben a közösségben tanulni és egyszersmind feltöltődni!

Kovács Judit
business coach
avatar"Casanovát nem azért tekintette mindenki nagy nőcsábásznak, mert ilyen irányú diplomája volt, hanem mert látszott rajta, hogy valamit nagyon tud a nőkről. Üzleti gondolkodó sem azért lesz valaki, mert elvégzett egy ilyen irányú iskolát. Pont fordítva, azért megy valaki esetleg egy ilyen iskolába, mert amúgy is mindenki érzi róla, hogy valamit nagyon tud a gazdaságról." (Mérő László)

Az egyik első bérletes voltam 3 évvel ezelőtt. A "Coaching Határok Nélkül" programjai nem a kezdőknek való. Tapasztalt vezetőknek és coachoknak, HR business partnereknek ad plusz tudást coachingról, mentoringról, önismeretről, fejlesztő vezetés gyakorlatáról. Minden alkalommal kaptam olyan tudást, amit közvetlenül át tudok ültetni tanácsadó-coach munkámba. Kapok olyan inspirációt is, ami saját magam "emberi" fejlődését is segíti. Akinek ezek fontos szempontok, azoknak jó szívvel ajánlom a programot.

Máté Barbara – ASCON Consulting
változási konzulens, coach, energiatréner
avatarMásodik évét zárta a "Coaching Határok Nélkül" sorozat. A címe találó, a sorozat maga hiánypótló, színvonala a külföldi konferenciákon, workshopokon kialakult elvárásokhoz képest is profi. Mottója, a 'Tanuljunk Együtt", nálam igazán bevált.

Sokféle irányzattal ismerkedhettem meg a coachingon belül. Elsősorban azokat a workshopokat választottam ki amelyek a pszichológusi, terapeuta szemléletemet, tudásomat is tágították. Ebben az évben szinte tobzódtam! Szinte mindet felsorolhatnám, de kettőt mégis kiemelek. Új coaching eszközöket kaptam az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez, az érzelmek menedzseléséhez Cherry Claustól. Nagyon hasznos volt a coachingsorán alkalmazható módszere (EMM) a negatív érzelmeink vizsgálatához, majd elengedéséhez, amit a kétnapos workhsopján adott át nekünk.

Robert Diltsről, az NLP egyik atyjáról már sokat olvastam, de workshopja messze felülmúlta várakozásomat. Elmélete szerint ami a sikeres vezetőket megkülönbözteti másoktól, annak egyik faktora az az érzelmi intelligencia, az érzelmek menedzselése. Olyan mély gondolatokat fogalmazott meg az élet lényegéről, hogy igazi spirituális élmény volt a vele töltött idő. Lenyűgözött a személyisége, bölcsessége, a rokonszenves stílusa, ahogyan az alkalmazható tudását megosztotta velünk.

Nekem élmény A CHN sorozat két szempontból is: mert kitekintést a coaching szakma nemzetközi vonulatára, ugyanakkor a résztvevőket is szakmai közösségé formálja.

Földvári Éva
ACC Coach
avatarÁbri Judit "Coaching Határok Nélkül" programsorozatába kitűnő külföldi master coach-ok hozták el a tudásukat, a tapasztalatukat és osztották meg a workshop résztvevőivel. A program keretei megengedték, hogy személyes benyomást nyerjünk és ismeretséget kössünk olyan szaktekintélyekkel, akiknek a szakmai tudásuk nemzetközi porondon is kiemelkedő. Ezenkívül a résztvevők szakmai hálója is bővült: nagyságrendileg hatvan HR-szakember és coach volt jelen a rendezvényeken; hónapról hónapra vártuk, hogy találkozzunk és a coachingban megjelenő témák sokszínűségét együtt felderítsük. Beszéltünk interkulturális coachingról, érzelmi intelligencia coachingról, a vezetőről mint coach-ról, de olyan "könnyedebb" témák is nagyon érdekesnek és speciálisnak bizonyultak, mint a szín-coaching és az egészség-coaching, amelyek szintén egész "coach"-ot kívánnak.

Pék Eszter
diplomás tréner, szervezetfejlesztő
avatarVeterán CHN résztvevőként - a kezdetektől járok - szeretném szívből ajánlani mindenkinek ezeket az előadásokat.

Nemcsak az előadók hírneve, tényleg magával ragadó személyisége, hanem az előadások tematikája is újból és újból arról győz meg, hogy még mindig van mit tanulnom és érdemes elmenni ezekre az alkalmakra.

Az utóbbi évadban nekem minden előadás adott valamit. Amire a leginkább rácsodálkoztam és a mai napig is alkalmazom, az Cherry Claus Érzelmi Menedzsment Metodikája volt. Nekem leginkább life-coaching eseteknél "jön be".

Az a fajta coach vagyok, aki kerüli a "varázslást", és igyekszik a lehető legközelebb maradni a racionalitásokhoz. Az ÉMM egy picit látványos metodika, ugyanakkor el kell ismernem, hogy működőképes és hatékony. Mindezeken túl egy olyan eszköz a coachee kezében, amihez akkor is fordulhat ha a coach-a nincs jelen, vagy nem elérhető. Talán Cherry lelkesedése és személyisége is hatott rám, amikor közel engedtem magamhoz a módszert.

Szeretném még kiemelni Judit elköteleződését az irányban, hogy minél ismertebb, színesebb nemzetközi coachokat szervez Magyarországra, így kényelmesebben tanulhatunk.

Mivel aki egyszer belekóstolt, nem tudja abbahagyni, egyre többen járunk az általa szervezett programokra. Kialakult a coaching szakmán belül egy intimebb kör, akikkel szívesen találkozunk és beszélgetünk a szünetekben újra meg újra. Ez még nincs hivatalosan kimondva, de alakul a CHN-Klub :-)

F. dr Riss Éva
Coach
avatarI was recently invited by Judit Abri to speak at "Coaching Without Borders" in Budapest, Hungary. What a fantastic experience! I have never met such a dynamic and energizing group of people, fully committed to their own development and personal growth. It was a pleasure and a privilege to spend some time in such a beautiful city and to coach these extraordinary people into a different way of being in the world. Judit herself is an authentic professional who attracts the highest quality of people to her group. She opened up a variety of opportunities for me as a coach and speaker which will continue long after my speaking engagements there are over. Judit is passionate, but beyond being passionate, she is caring and inspired. She was the perfect host and welcomed me with an open heart, she touched my soul and I know we will be lifelong friends. I have no hesitation in recommending her in fact if you get the opportunity to work with Judit in any capacity I suggest you take it! If you attend her groups, or indeed hire Judit as a coach she will bring profound and inspired change not only to your professional career but also to many different areas of your life. Budapest is lucky to have her!

Jayne Warrilow
Resonance Coach
avatarJudit Abri is a first-class professional. Her understanding of workplace issues combined with her superb organizational skills enable Judit to develop and stage first-rate leadership conferences that business professionals want to attend.

She treats her presenters like guests – warm and welcoming. Judit has heart, mind and energy combined in such a way that her events are things to be treasured.

John Baldoni
Leadership Guru
avatarWorking with "Coaching Without Borders" is a first rate experience. The programmes' organisation was the best international event I have attended as a speaker. The programmes which are aimed at both the professional coach and OD and L&D professionals meant the audience was engaged and able to apply the ideas and concepts to their own practice.

Judit Ábri, who manages "Coaching Without Borders" made me feel welcome throughout my Hungarian stay and ensured all aspects of the event ran like clockwork.

Prof. Jonathan Passmore
International Coach, psychologist & author
avatarHaving known Judit and worked with her for a number of months now. All I can say is that I have never met anyone who is so professional, energetic, dynamic and successful.

Not only is she a wonderful entrepreneur, but she has a huge heart and is dedicated to helping everyone to succeed in every possible way.

As a result of this, her "Coaching without Borders" initiative is now one of the most successful coaching initiatives in all of Eastern Europe.

Gerard O' Donovan
Noble Manhattan tulajdonos, igazgató
avatarJudittal Sir John Whitmore előadása után ismerkedtem meg. A coach tevékenységem számára oly meghatározó, élmény- és információdús nap végén fáradhatatlanul beszélgetett a hallgatósággal, gyűjtötte a visszajelzéseket, előadó-kívánságlistát, témajavaslatokat. Látszott, hogy komolyan hisz abban, idehozhat bárkit a nagyvilágból, hogy mi is tanulhassunk a legjobbaktól. A CHN első évada számomra ezt be is bizonyította: sokszínű témaválaszték, hiteles és szórakoztató előadók, tiszteletre méltó coach-társak és jó hangulatú, gyakorlatias foglalkozások jellemezték azokat a napokat.

Kíváncsian várom, hogy a 2. évad újszerű témái milyen tanulási lehetőségeket rejtenek magukban!

Bánhidi Brigitta
business coach
avatarJudit is committed to finding the hot topics for business right now along with the leading edge thinkers from around the world to present on those topics. The results of this ‘melting pot of excellence’ over time are going to be really interesting. It’s an approach that will undoubtedly accelerate the pace of learning and change among the communities Judit works in, and puts individuals within those communities in quite a unique position. I wish her every success with her work – it’s based on a passion for being the best which feels inspiring.

Julie Starr
StarrConsulting igazgató
avatarI would like to recommend Judit Abri for the PCC designation.

Judit is playing a leading role in promoting coaching in Hungary. She has initiated her "Coaching Without Borders" program in Budapest, bringing international expert coaches to Hungary. I had a chance to present recently in her program. I appreciated Judit’s excellent organization and welcoming attitude. She has created an excellent program, has been able to attract many participants and to foster a positive spirit.

Philippe Rosinski, MCC
International Coach Federation
avatar“A CHN & IBS Vezetői Akadémiát ajánlom mindenkinek, aki szeretne többet megtudni a karri-erépítésről, képes szembe nézni saját képességeivel és nyitott az érzelmi intelligencia (EQ) irá-nyában. Vicces és szórakoztató, tartalmilag jól van felépítve és az előadók kiváló szakemberek, akik használható tanácsokat, ötleteket tudtak adni a mindennapi munkámhoz. Az akadémia kiváló de nem egy varázspálca, ami megoldja a munkahelyi problémáinkat, de rámutatott arra, hogy vannak olyan jól bevált trükkök, vezetői fogások, melyek segítenek átlendülni a nehéz pil-lanatokon. Ha van lehetőséged kipróbálni, ne hezitálj!”

Szabó Mihány
ABB Ltd.

Az IBS & CHN Vezetői Akadémia által szervezett vezetői tréninget ajánlom mindenkinek, akik számára fontos, hogy jól bevált technikák elsajátításával, „tudományos” alapon építse fel saját vezetői stratégiáját, jellemét. Az előadások során felkészült, szakmájukban elismert trénerektől kaphat iránymutatást, tanácsot, ami a mindennapi munkában használható. Az előadások során érintett témák relevánsak, a valós életből kiragadotak, az előadásmód egyátalan nem „száraz”, sok feladattal és interakcióval gazdagítva remekül felépített.
Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a trénerek rámutattak jelzésekre, emberi reakciókra és azok értelmezési és kezelési technikáira, amik alkalmazása során magamat és kollégáimat jobban megismerhettem. Ezen tudás helyes alkalmazásával a saját és kollégáim motivációját, csapatszellem megerősítését pozitív irányba tudtam és tudom befolyásolni.
Nagyon köszönöm az IBS & CHN Vezetői Akadémiának, hogy részt vehettem egy igazán hasznos tréningsorozaton, megérte.Attila KEREKES
Electrolux Lehel Kft.
avatar

Marcia Smythe CHN programja meghatározó és kiemelkedő jelentőségű az eddigi coaching tanulmányaimban. Gondolom ezt azért, mert a NeuroLeadership Group szakembere nemcsak felkészültségével, elhivatottságával és szakértelmével, hanem hitelességével, lendületével és artikuláltságával hozzájárult ahhoz, hogy a hallgatóság végig élvezze a workshopot és konkrét modelleket, eszközöket, tippeket kapjon a további coaching tevékenységéhez. Amikor elolvastam a program címét, Az agykutatás legújabb eredményei a vezetés és a coaching szolgálatában, azt gondoltam, hogy a foglalkozás tudományos jellege lehúzza majd a coaching légiességét. Azonban ahogy Marcia mondta, ő a konkrét tudományos eredményeket integrálta az emberi teljesítmény művészetébe. Azt hiszem Ábri Juditnak és a CHN csapatának igazi kihívás lesz a legjobb momentumokat kiragadni a rövid videós összefoglalóhoz, mivel a teljes nap „valódi flow élményt” jelentett.Mezei László ACC
M&G Vision Coaching

Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.