Coaching movie – LEAP Premier előtti előzetes megtekintés

Coaching movie – LEAP Premier előtti előzetes megtekintés

Coaching movie – LEAP
Premier előtti előzetes megtekintés
2017. május 9., 18:00

leap logo

CHN_Coaching movie - LEAP_logo

Partnereink:

Beneford_logovipcc_uj_logo_Karrieriskola_kislogócorleofeblank

 

Első alkalommal és csak most az egyszer lesz megtekinthető Magyarországon a coaching bemutatását megcélzó szélesvásznú 95 perces amerikai film, ami 4 életet és 38 coach megközelítését mutatja be, ahogyan a 4 embert támogatják kihívásaikkal szembeni küzdelmükben az az egy év alatt, amíg együttdolgoztak.

Dr.-Cherie-Carter-Scott 100pxA premier előzetesre Budapestre látogat a LEAP egyik fő producere és a filmben szereplő egyik neves coach dr Chérie Carter-Scott, aki a film vetítés előtt rövid köszöntőt mond.

Eventbrite - Coaching movie - LEAP - Premier előtti előzetes megtekintés

 


A film bemutató könyv bemutatóval is párosul május 9.-én 18 óráról az Uránia filmszínházban:

Joó Zsuzsanna: Life coaching – Érted, veled című könyvének lesz a premierje.LiveCoaching-book_b_400

A szerző 8 éve képez life coachokat, és közülük választott ki 15 olyan kollégát, akikkel azóta is folyamatos szakmai kapcsolatban van. A velük készített interjúkból ismerhetjük meg, hogy mennyire színesek, sokoldalúak, képzettek a különböző tapasztalatú és szakmai hátterű, főállásban dolgozó hazai life coachok.

Hiánypótló könyv a hazai coach szakmában és most először a LEAP egyetlen alkalommal történő magyarországi vetítéséhez kapcsolódóan jelenik meg. A helyszínen 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni a life coachingról szóló könyvet.

Rich Litvin és Steve Chandler: A sikeres CoachA_sikeres_coach_full-100

Egy nagy sikerű nemzetközi könyvet hoz el a magyar olvasóknak a Cor Leaonis kiadó.

Szintén május 9.-én 18 órától  lesz ennek  a könyvnek is a bemutatója és lehet kedvezményesen megvásárolni az Uránia filmszínházban.

.


A film tartalma:

LEAP – UGRÁS
(Bemutatkozik a coaching és mentorálás, mint támogató eszköz)

Az egy évig tartó közös munka coach és ügyfél között arra kereste a választ, hogy vajon a coaching segíthet-e az átlagembernek abban, hogy rendkívüli eredményeket érjen el. Négy ember élete rajzolódik ki a filmben, akik különböző kihívásokkal találják szembe magukat, gyakran nagy nyomás nehezedik rájuk, ám ennek ellenére mindent megtesznek merész jövőbeli terveik megvalósításáért.

LEAP_kep2

Egy egész éjszakán át tartó ivászat után, folyamatos alkohol problémáinak és gyakori részegségének következtében Rob mindent elveszít. Emmy díja most a polcon hever, ami emlékezteti korábbi fényes újságírói karrierjére és családjára, amely többé nem fogadja a hívásait.

Robot megszégyenítő kegyvesztettsége és annak az éjszakának az emléke kísérti, amikor minden darabjaira hullott. Józansági fogadalmában talál kapaszkodót, de keményen kell küzdenie, hogy újra elérje azt a sikert, ami valaha az övé volt. Frusztráltságában és félelmében előfordul, hogy rá förmed a coachaira: „Minden alkalommal, amikor könnyebbé kéne válnia, rohadtul nehezebb lesz!”.

Precious súlya 148 kg. A divat butikokban, amikor ruhát keres megmosolyogják a méretei miatt, de neki meggyőződése, hogy attól hogy valakinek az átlagosnál teltebb idomai vannak, még nem kevésbé szép. Az álma, hogy fehérnemű vállalkozást szeretne indítani és más extra méretű nőket is ösztönözni arra, hogy szeressék a testüket, és merjék szexisnek érezni magukat. Bánatára, viszont, az a férfi, aki így elfogadta és szerette őt, önbizalmat adott neki, már nincs mellette, nincs az élők sorában.

Soon Loo egy agyonhajszolt felsővezető, aki Ázsia-szerte különböző cégeket vezet. Tovább akar lépni a következő lépcsőfokra és vállalkozását a következő szintre vinni. Mi lesz, ha nem sikerül? Legnagyobb félelme, hogyan fogadják, ha hazatér szülei házába, apjának szemébe kell néznie  és kijelentenie, hogy kudarcot vallott. Félelmei és siker vágya viszi őt a coachingba.

Húszas évei elején Chad elkötelezte magát, hogy addig vár a szexuális együttléttel, amíg rátalál a megfelelő társra. Azt gondolta, hogy 25 vagy legfeljebb 30 éves koráig kell majd várnia. Most, 43 éves szűzként, Chadnek hosszú időn át vallott elveivel kell szembenéznie, hogy legyőzze magányát és kell megtennie az első bátortalan lépést a nyilvános társkeresés felé.

LEAP_kepA nemzetközi coach és mentor szakma színe-javával, köztük Marshall Goldsmith, Jack Canfield, John Grey, Chérie Carter-Scott, Mark Thompson és mások támogatásával négy résztvevőnk megpróbálja átformálni az életét. A szakemberek felteszik a lényegre tapintó kérdéseiket, esetenként emberi és üzleti stratégiai tanácsokat adnak, ha éppen arra van szükség és végigvezetik ügyfeleiket az átalakulás minden egyes lépésén. Senki nem állítja, hogy ez könnyű lesz. Vajon mindenkinek sikerül?

Megható emberi történetek bátorságról, változásról és átalakulásról, amelyek azt célozzák meg, hogy világszerte több millió embert inspiráljon arra, hogy átgondolják, mi az, ami lehetséges és megtegyék azt, ami kell saját boldogságuk érdekében. Lépjék meg a nagy Ugrást.

Ábri Judit 06 70 77 22 419 vagy 06 30 94 22 419

Időpont: 2017. május 9., 18:00
Helyszín:
Uránia Nemzeti Filmszínház – Budapest, Rákóczi út 21, 1088

A film angolul, angol nyelvű felirattal és magyar szinkrontolmácsolással kerül levetítésre.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Ár: 6 900Ft

Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.