Coaching movie – LEAP
2018. április 24.

csak a CHN szervezésében

a nagy érdeklődés és a tavalyi siker eredményeként újra megtekinthető a coaching bemutatását megcélzó szélesvásznú 100 perces amerikai film, ami 4 életet és 30 coach megközelítését mutatja be, ahogyan a 4 embert támogatják kihívásaikkal szembeni küzdelmükben az az egy év alatt, amíg együtt dolgoztak.

Angol nyelvű film angol felirattal.

A filmvetítést követően az érdeklődőkkel beszélgetést folytatunk a coachingról egy üdítő vagy kávé mellett.

Boldogan és büszkén választottuk a filmvetítés helyszíneként a Kultcafét. A coaching egész szellemiségéhez ennél jobb helyet nem is találhattunk volna. Köszönjük az együttműködést!

Helyszínről

Európa legnagyobb alapterületű fogyatékosság-barát közösségi és kulturális tere, ahol találsz kávézót, pékséget, mozit és egy akadálymentes rendezvénytermet változatos programokkal. Kultúrplacc az elfogadás és a befogadás jegyében. Integrált munkahely, ahol fogyatékossággal élők is dolgoznak.

EZ A PREMIER KULTCAFÉ.

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt 2012-ben azért hozták létre, hogy felhívják a figyelmet a megváltozott munkaképességűek helyzetére, és munkahelyteremtéssel támogassák a fogyatékossággal élő személyek társadalmi integrációját.

Sikeresen működtetnek azóta is

  • Speciális kávéházat és közösségi teret, ahol megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatnak
  • “Fogyatékosság-barát” mozit és kulturális központot, ahol sérült és ép személyek együtt szórakozhatnak és integrációs programokon vehetnek részt.
  • Filmvetítésekkel, kiállításokkal, koncertekkel és termékek értékesítésével rendszeresen bemutatják a fogyatékossággal élők művészeti tevékenységét.

Mivel a coaching szakma is mások támogatásáról szól ,ezért örömmel választottuk ezen nagyszerű helyet, hogy a filmvetítéssel is ilyen kultúrális közeget tudjunk támogatni.

1085, Budapest, Üllői út 2-4.// Baross utca 1. (a Kálvin térnél)

Két bejárat közül jelenleg a Baross utca 1. szám felőli akadálymentes.

A film tartalma
LEAP – UGRÁS

(Bemutatkozik a coaching és mentorálás, mint támogató eszköz)
Az egy évig tartó közös munka coach és ügyfél között arra kereste a választ, hogy vajon a coaching segíthet-e az átlagembernek abban, hogy rendkívüli eredményeket érjen el. Négy ember élete rajzolódik ki a filmben, akik különböző kihívásokkal találják szembe magukat, gyakran nagy nyomás nehezedik rájuk, ám ennek ellenére mindent megtesznek merész jövőbeli terveik megvalósításáért.

Egy egész éjszakán át tartó ivászat után, folyamatos alkohol problémáinak és gyakori részegségének következtében Rob mindent elveszít. Emmy díja most a polcon hever, ami emlékezteti korábbi fényes újságírói karrierjére és családjára, amely többé nem fogadja a hívásait. Robot megszégyenítő kegyvesztettsége és annak az éjszakának az emléke kísérti, amikor minden darabjaira hullott. Józansági fogadalmában talál kapaszkodót, de keményen kell küzdenie, hogy újra elérje azt a sikert, ami valaha az övé volt. Frusztráltságában és félelmében előfordul, hogy rá förmed a coachaira: „Minden alkalommal, amikor könnyebbé kéne válnia, rohadtul nehezebb lesz!”.


Precious súlya 148 kg. A divat butikokban, amikor ruhát keres megmosolyogják a méretei miatt, de neki meggyőződése, hogy attól hogy valakinek az átlagosnál teltebb idomai vannak, még nem kevésbé szép. Az álma, hogy fehérnemű vállalkozást szeretne indítani és más extra méretű nőket is ösztönözni arra, hogy szeressék a testüket, és merjék szexisnek érezni magukat. Bánatára, viszont, az a férfi, aki így elfogadta és szerette őt, önbizalmat adott neki, már nincs mellette, nincs az élők sorában.

Soon Loo egy agyonhajszolt felsővezető, aki Ázsia-szerte különböző cégeket vezet. Tovább akar lépni a következő lépcsőfokra és vállalkozását a következő szintre vinni. Mi lesz, ha nem sikerül? Legnagyobb félelme, hogyan fogadják, ha hazatér szülei házába, apjának szemébe kell néznie és kijelentenie, hogy kudarcot vallott. Félelmei és siker vágya viszi őt a coachingba.

Húszas évei elején Chad elkötelezte magát, hogy addig vár a szexuális együttléttel, amíg rátalál a megfelelő társra. Azt gondolta, hogy 25 vagy legfeljebb 30 éves koráig kell majd várnia. Most, 43 éves szűzként, Chadnek hosszú időn át vallott elveivel kell szembenéznie, hogy legyőzze magányát és kell megtennie az első bátortalan lépést a nyilvános társkeresés felé.

A nemzetközi coach és mentor szakma színe-javával, köztük Marshall Goldsmith, Jack Canfield, John Grey, Chérie Carter-Scott, Mark Thompson és mások támogatásával négy résztvevőnk megpróbálja átformálni az életét. A szakemberek felteszik a lényegre tapintó kérdéseiket, esetenként emberi és üzleti stratégiai tanácsokat adnak, ha éppen arra van szükség és végigvezetik ügyfeleiket az átalakulás minden egyes lépésén. Senki nem állítja, hogy ez könnyű lesz. Vajon mindenkinek sikerül?

Megható emberi történetek bátorságról, változásról és választásokról, amelyek azt célozzák meg, hogy ez a film világszerte több millió embert inspiráljon arra, hogy átgondolják, mi az, ami lehetséges és megtegyék azt, ami kell saját boldogságuk érdekében. Lépjék meg a nagy Ugrást. Ez a LEAP.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Időpont: 2018. április 24., 18:00
Helyszín: Premier Kultcafé
1085, Budapest, Üllői út 2-4.// Baross utca 1. (a Kálvin térnél)

A film angolul, angol nyelvű felirattal kerül levetítésre.
Kérjük vedd figyelembe, hogy csak limitált (60) helyünk van a vetítésre, ezért a helyfoglalást csak a jegyár beérkezése után tudjuk véglegesíteni! A jegyvásárlás csak előre utalással lehetséges.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Ár: 2 500Ft

Kérjük vedd figyelembe, hogy csak limitált (60) helyünk van a vetítésre, ezért a helyfoglalást csak a jegyár beérkezése után tudjuk véglegesíteni!

2018. április 24. Coaching movie – LEAP vetítés

2 + 14 =

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

8 + 4 =