Coachoknak, coach szakmára készülőknek

 

Coaching iránt érdeklődőknek ajánljuk a CHN Nemzetközi Coach Iskola ACSTH 60+ órás programját. 2014 óta évente két csoportot indítunk, tavasszal és ősszel. Az eddigi képzések végzett coachai közül már több, mint 20 coach ment tovább és szerzett ICF ACC (Associate Certified Coach) minősítést.

Más coach iskolában végzett coachok számára is vállalom a ICF nemzetközi vizsgára való coach felkészítését.

 

ICF (International Coach Federation) akkreditált coachként 2013 óta dolgozom ICF vizsgáztatóként először ACC szinten vizsgáztattam, majd 2015 ősze óta PCC szinten is vizsgáztatok. Most ICF MCC coachként ezzel a coach szakmai tudással és vizsgáztatói tapasztalattal vállalom a nemzetközi ICF PCC vizsgára való felkészítést.

Coachoknak ajánlom az Action Learning Facilitátor képzésünket. Ha készen állsz csapatokkal dolgozni, akkor ez egy jól bevált, népszerű módszer, mert egyszerű struktúra, ami megoldást hoz.

Mindfulness képzés coachoknak, hogy mélyebben tudj dolgozni magaddal és az ügyfeleiddel.

A Coaching Határok Nélkül (CHN) workshopok vezetőknél, vezetőfejlesztés során alkalmazható coach készségeket tanítanak és a vezetői, szervezeti kihívásokról és megoldásokról adnak át tudást és sok-sok nemzetközi tapasztalatot. Executive és business coachként nem kehet anélkül dolgoznunk, hogy ezeket ne ismernénk.

 

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

11 + 1 =