Csényi Csaba, MBA, ACC
Értékesítési-, üzletfejlesztési tanácsadó és business coach

Több, mint 25 éves értékesítői, vezetői, tanácsadói, illetve szervezetfejlesztési gyakorlati tapasztalatom van. Sikeresen építettem cégeket Magyarországon, illetve a Közép-Kelet Európában, illetve vezettem különböző kulturális háttérrel rendelkező értékesítést, marketing, kommunikációs, illetve ügyfélszolgálati képviseleti csapatomat lefedve 14 országot.

Hiszek abban, hogy a sales és a coaching fogalma között a közös nevezőt a figyelem, az ügyféligény felmérés, a kreativitás jelenti. Úgy vélem, hogy problémák valójában nem is léteznek, kizárólag feladatok, illetve helyzetek, a bennük rejlő lehetőségekkel! A válasz arra, hogy ezeket hogyan ragadjuk meg és hozzuk ki belőlük a maximumot, sokszor már régen bennünk van. Bár coach-ként semlegesen és irányítás-mentesen odafigyelő vagyok, lehet, hogy üzleti tapasztalatom alapján másként hallok meg dolgokat?

Az Egyesült Királyságban megszerzett MBA végzettségemmel, a korábbi üzleti partnereim továbbképző központjaiban, Londonban, Dubaiban, Hong Kong-ban szertett látásmódommal abban támogatom ügyfeleimet, hogy a lehető legrövidebb idő alatt találják meg a maguk válaszát és azt követően minél hamarabb, tudatosan, proaktívan tegyenek is céljaik elérése érdekében!

Vallom, hogy minden munka „sales”-es munka. Saját magunkat (image-ünket, ötleteinket, termékeinket) nap mint nap eladjuk – szervezeten belül és kívül egyaránt! Ezért specializációm az értékesítési és az üzletfejlesztési területek, a márkaépítés, valamint a változás-, illetve a válság-menedzsment. Szemléletem eredmény-orientált. Coach-ként ennek megfelelően támogatom majd Önt!