Mikor:
2018-04-26 @ 09:00 – 16:00
2018-04-26T09:00:00+02:00
2018-04-26T16:00:00+02:00
Hol:
Budapest
Magyarország

2018. április

Kapcsolati Team Coaching mesterfokon:
jó kapcsolatok kialakítása a kiváló teljesítmény érdekében

Előadó:    Georgina Woudstra
igazgató/coach/szerző
www.georginawoudstra.com

Bemutatkozik az előadó

Georgina Woudstra MCC coach főigazgatók, felsővezetők és executive csapatok coacha. Ügyfelei véleménye szerint “erős jelenlét és hitelesség” jellemzi, “tapasztalt és bölcs” és olyan coach, aki “rendkívüli empátiával rendelkezik”, mely lehetővé teszi, hogy “egyszerre legyen kihívó és gyengéd”.
Ezen kívül ő az Executive Coach Studio igazgatója, amely egy olyan coach képző szervezet, ahol a szakképzett coachok tovább mélyíthetik szakmai gyakorlatukat, nagyobb összhangot és következetességet érhetnek el munkájuk során. Georgina sikeres vállalkozó, az International Transactional Analysis Association (ITAA) tagja és a ‘Coaching Global Top Teams’ in Leadership Coaching: Working with Leaders to Develop Elite Performance társszerzője (Kogan Page a kiadó). Változáskezelésből szerzett bölcsészdoktori diplomája mellett az ITS coach mesterdiplomájával is rendelkezik, valamint kereskedelmi úgyletek elemzéséből is diplomázott és megszerezte a Bath Consultancy Group tanúsítványát coach, mentor és tanácsadó szupervízióból.

Időpont:   2018. április  26.    9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma
Kapcsolati Team Coaching mesterfokon: merjünk táncolni az éleken
Egy olyan világban, amely egyre összetettebb és nehezebben érthető, amelyben az emberek és a politika egyre polarizáltabbá válik, a kapcsolódás a teljesítmény lényegi eleme. A csapatok nem másról, mint emberi kapcsolatokról szólnak: csapattagok közti kapcsolatokról, a csapat és a szervezet érdekelt felei közti kapcsolatokról, más csapatokhoz való viszonyukról, valamint a csapat és más szervezetek – partnerek, ügyfelek, az adott közösség – közti kapcsolatokról. A 6. Ridler jelentés (www.Ridlerandco.com) megállapításai szerint a szervezetek 76%-a arra számít, hogy a következő két év során növelni fogják a team coaching használatát. A Kapcsolati Team Coaching azt jelenti, hogy olyan módon viszonyulunk másokhoz, egymáshoz, ami egy mélyebb, bizalmon alapuló kapcsolatot eredményez.
A workshop egy nagyon interaktív mesterkurzus, amely a Kapcsolati Team Coaching: jó kapcsolatok és kapcsolódások kialakítása a kiváló teljesítmény érdekében – témáját járja körül. Életünk során kapcsolatokon és kapcsolódásokon keresztül tanulunk, fejlődünk és gyarapodunk; így tehát az átalakító tanulás lényege az emberi kapcsolat és kapcsolódás. A kapcsolaton alapuló megközelítés a kapcsolódás minőségéről és jellemzőiről szól. Ezzel a mesterkurzussal az a célom, hogy a kapcsolati team coaching kapcsán inspiráljam a coachokat, mivel ez a csapatok coacholásának egy radikálisan másfajta megközelítése. A kapcsolati team coaching a coaching kibővített értelmezését nyújtja, ami magában foglalja a kapcsolatok dinamikáját, amit adatforrásként használ majd kísérletezik vele, így segítve a csapat fejlődését és teljesítményének javulását. A kapcsolati team coaching arra ösztönöz minket, hogy felismerjük és aktívan használjuk a kapcsolatok és kapcsolódások által létrejövő kölcsönhatást. Amikor a kapcsolódásokat helyezzük a coaching középpontjába, az éleken táncolunk – ott, ahol a dolgok értelmet nyernek, a bizonytalanság és kiszámíthatatlanság határán, az összekapcsolódás és ezáltal a lehetőségek peremén. Ehhez bátorság kell, mert ez egyszerre izgalmas és nyugtalanító, kihívást jelent, de kockázatot is hordoz.
Ezen a mesterkurzuson a résztvevők:

  • Megismerik a Kapcsolati Team Coaching filozófiáját és a “kapcsolati fordulat” jelentőségét globális szempontból.
  • Megértik a Kapcsolati Team Coaching elveit, valamint a kapcsolódások és a teljesítmény közti összefüggést.
  • Ismereteket szereznek a Kapcsolati Team Coaching kompetenciákról és kipróbálják őket a gyakorlatban.
  • Átgondolják, hogy ezek az elvek hogyan adódnak hozzá a team coaching másfajta megközelítéseihez, beleértve a rendszer szemléletű team coachingot, a vezetői team coachingot, a csapat öt diszfunkcióját, a csapatépítést és a többit….
  • Feltárják az ebből eredő tapasztalatot, mint a mélyreható változás előidézőjének mozgatórugóját.
  • Újfajta kihívásokkal szembesítik magukat, mint coachok coach munkájuk során.

 

Összegezve, ez a mesterkurzus betekintést nyújt a Kapcsolati Team Coaching világába és lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megfontolják ennek jelentőségét és használhatóságát coach szakmai munkájuk során.

JELENTKEZÉS