ICF ACC és PCC akkreditációs felkészítő

ICFInternational Coach Federation (ICF) regisztrált mentor coach

 


FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐ KÉPZÉS

 

Mint a CHN Nemzetközi Coach Iskola vezetője és egyetlen Magyarországon elő ICF (International Coach Federation) ACC és PCC vizsgáztató, pontosan tudom milyen felkészülés kell a sikeres nemzetközi akkreditációhoz, mi az az ICF specifikus coaching tudás és elvárás, amit az ACC (Associate Certified Coach)  és a PCC (Professional Certified Coach) nemzetközi szintekhez coachként teljesíteni kell.
ICF PPC (Professional Certified Coach) minősítéssel rendelkező coachként, nemcsak gyakorlom, hanem meg is hallom, felismerem az ICF sztenderdek mentén elismert coachingot. PCC vizsgámat angolul első magyarként  tettem le direktben az ICF-nél még 2013 elején és írtam meg a vizsga részeként szükséges tesztet. Most már az MCC (Master Certified Coach) vizsgámra készülök.

Az ICF ACC, PCC vizsgához szükséges információk fent vannak és tanulmányozhatók az ICF nemzetközi és magyar honlapján (http://www.coachfederation.hu/), de külön érdeklődés alapján minden kérdésre szívesen válaszolok telefonon személyesen.

Várom jelentkezését!

Jelentkezés és érdeklődés: abri.judit@executivecoach.co.hu

Telefon: +36 70 77 22 419

 

Ajánlások:

 

Kovács Judit Erzsébet ACC
business coach

Kovács_Judit„Mindig nagy örömmel vártam a mentoring alkalmakat, amikor mélyebb összefüggéseiben és kifejezetten az ICF kompetenciák szemszögéből tekintettük át a korábban tanultakat. Judit nyitott, kedves, figyelmes személyisége, mély és sokrétű szakmai tapasztalata, valamint  őszinte visszajelzései adták meg a támogató környezetet a folyamathoz. Kifejezetten hasznosnak éreztem a felkészítésben a sok gyakorlati munkát, Juditnak a finom részletekre is kiterjedő szakmai meglátásait. Ez a három hónap valódi tapasztalati tanulás volt, aminek az eredményeit azóta is folyamatosan használom. Nagyon köszönöm!”

 

Szabó Tamara ACC
business coach

Szabó Tamara ACCRengeteget tanultam azokból az alkalmakból, amikor Judittal készültünk a vizsgára! Mentorként olyan dolgokra világított rá, amelyek nem csak a vizsgára való felkészülésemet segítették, hanem a mindennapi coachingok során is nagyon jól tudom használni őket. Lényegretörő,  előremutató, konstruktív visszajelzéseivel nagyban segítette a szakmai fejlődésemet. Az ACC-ra való készülés során mindvégig támogatott, bíztatott, segített a praktikus dolgokban (pl. jelentkezéshez szükséges anyagok összeállítása) éppúgy, mint abban, hogy mely coachkompetenciákban hogyan tudnék fejlődni. Nagy megtiszteltetés volt számomra a mentoráltjának lenni, sokat jelentett a támogatása és a szakmai útmutatása.

 

Peredi Ágnes ACC
business coach

 

Peredi Ágnes ACCJuditnak elévülhetetlen érdemei vannak az ACC vizsgára való felkészülésemben. Rendkívüli gondossággal kísérte figyelemmel a szabályokat, a jelentkezés körüli teendők minden lépésnél konzultáltunk. Pontossága, segítőkészsége, figyelme sokat segített és megerősítette a biztonságérzetemet.

 

 

 Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.