Kalamár Beáta, ACC
executive coach, felsővezető fejlesztő

Erősítsd meg az IGAZI VEZETŐT magadban!
A ma vezetőinek birtokolnia kell olyan készségeket, mint KREATIVITÁS, REZILIENCIA, AGILITÁS, FÓKUSZ és BIZALOM, hogy megfelelően tudjanak alkalmazkodni és reagálni a gyorsan változó, és komplex kihívásokkal teli, kiszámíthatatlan piaci körülményekhez. Élére kell állniuk a folyamatos szervezeti változásoknak, melynek során élesíteniük kell magukban a ’TRANSFORMATIONAL’ vezetőt. Az én feladatom, mint Executive Coach és Felsővezető Fejlesztő, hogy elősegítsem és felgyorsítsam ezt az utazást.

Magyarországon és Közép-Kelet Európában egyedi és személyre szabott megoldásokkal szolgálok felsővezetők részére, akik mindennapjaikban széleskörű és bonyolult problémákkal kell, hogy megküzdjenek a globális üzleti piacon:

Több mint 14 éves multinacionális cégeknél szerzett tapasztalattal rendelkezem az egyéni és a team coaching területén. Eddigi ügyfeleim között voltak tulajdonosok, felsővezetők, igazgatók, kulcspotenciállal rendelkező szenior menedzserek és menedzserek valamint csapatok Magyarország és a Közép-Kelet Európai régió különböző, nevesebb cégeitől. 10 évig a PwC belső Executive Coacha voltam.

360 fokos és BEI (Behavioural Event Interview) visszajelzésben, továbbá DISC és VALUE profilelemzésben képzett szakember vagyok. A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) ACC fokozatú akkreditációjával rendelkezem.

2014-ben az a megtiszteltetés ért, hogy megválasztottak a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozatának elnökévé, amelynek segítségével egy 120 fős non-profit vállalat vezetésének a tapasztalatával gazdagodhattam. Továbbá 2013-ban alelnökként, 2015-ben pedig az Etikai bizottság elnökeként is segítem az ICF Magyar Tagozatának munkáját.