Kedves Judit,

nagyon köszönjük a Coaching szemléletű vezető képzést vezetői gárdánk számára. A 2 nap alatt nagyon gyorsan és mélyen megváltoztozott szemléletünk, elmélyült egymás iránti bizalmunk, megtanultunk kérdezni, és ezzel felszínre hozni a kollégákban rejlő megoldásokat, kreativitást. Már a tréning 2 napján jelentős felfedezést tett mindegyikünk, “Aha” élményünk volt, és sokkal többet kaptunk, mint amire a legtöbben számítottak.
A tréning a bizalmi légkörben nagyon belsőséges, vidám hangulatúvá vált, tényleg égető és rendszeres problémákra tudtunk más szemmel ránézni, és megoldást is találni. Már a tréning alatt megszületett köztünk a “gyere, majd jól megkócsóllak” kifejezésünk, amivel nagy kedvvel invitáltjuk egymást azóta is coaching ülésekre.
Már másnap gyakorlatban is sikerült több kollégától érkező megoldandó kérdéscsokrot néhány helyesen feltett kérdéssel megoldássá transzformálni a kolléga agyában, ezáltal gondolkodni tanítani.
Nagyon hasznos volt a tréning, új korszak kezdődik cégünk életében ezáltal. Köszönjük

Zsuzsa Czagler

Managing Director, Havas Media Hungary

Azért jelentkeztem Judit munkahelyi coaching képzésére, hogy jobban megismerjem és vezetőként gyakrabban és tudatosabban tudjam alkalmazni ezt a technikát. Teljes mértékben gyakorlatorientált, kiscsoportos foglalkozáson vehettem részt, ahol mindannyian a saját bőrünkön tapasztaltuk meg a coachingot működés közben, és azt, hogy hogyan lehet jól csinálni és milyen hibákat érdemes elkerülni, mit jelent a gyakorlatban a rugalmas vezetői stílus és melyek azok a kulcskészségek, amelyek ma már elengedhetetlenek a hatékony vezetői munkához.

Ihász Ingrid

MEC, digitális vezető

Coachszemléletű vezetőképzés

A jó vezető több irányítási stílussal gazdálkodik.
Önnek hány van?

 


Kinek szól a képzés?
Képzésünket azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik szeretnének fejlődni, fejleszteni és sok jó munkatárssal még sikeresebb lenni.

Képzésünket azoknak a vezetőknek is ajánljuk, akiknek fontos a tehetségek megtartása és akik a tanult és gyakorolt fejlesztő beszélgetések alkalmazása után képesek akarnak lenni delegálni és idejüket tényleg csak a legfontosabb feladatokra fordítani.

Mitől lesz sikeres egy vezető?
Ha tudja, hogy az adott feladatnál, projektnél melyik vezetési stílus lesz a legcélravezetőbb és a legeredményesebb, hisz a képzés alatt dolgozunk a vezetői gondolkodásmód és hozzáállás alakításán, hogy a vezető akarjon coaching stílust alkalmazni. Megtanulunk egy coaching modellt/struktúrát, ami a beszélgetések vázát adja és 5 vezetői coach készséget. Eredményes akkor lesz egy vezető, ha munkatársait úgy tudja megszólítani, hogy motiváltak, kreatívak és önálló munkavégzésre képesek legyenek. A jó vezető bevonja és elkötelezetté teszi a munkatársakat.
Ilyen a fejlesztő vezető.

Képzésünk célja, hogy egy új eszközt adjunk az Ön kezébe:

 • a coachszemléletet és coaching beszélgetési stílust, amellyel munka közben fejleszti munkatársait, épít képességeikre, bízik tudásukban. Ezáltal lesz Ön sikeres vezető: több, felszabaduló, minőségi vezetői idővel és így kevesebb stresszel jönnek majd az eredmények. Az új vezetési stílus az „Y” generáció irányításánál elengedhetetlen.

 

Témakörök

 • Teljesítmény összetevők
 • Vezetési stílusok
 • Offline coaching
 • Online coaching
 • Vezetői kommunikációs lánc
 • Előnyei vezetőknek
 • Előnyei a beosztottnak
 • Gyakorlás

 

 

A program Julie Starr, Brilliant Coaching című könyvére épül.

A könyv magyarul is megjelent a CHN Kiadó gondozásában Szabó Tamara és Ábri Judit fordításában Coachszemlélettel a munkahelyen címmel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képzésünk során megismertetjük a résztvevőket a coaching szemléletű vezetéssel. Coachingból saját élményt szereznek a workshop folyamán. Tükröt tartunk a vezetők elé, amelyből képet kaphatnak saját vezetői felfogásukról.

A képzési program végére a részvevők:

 • megismerik a coaching szemléletű vezetés alapelveit és beépítik vezetői eszköztárukba,
 • képesek lesznek az eredményt leginkább szolgáló stílust kiválasztani az eszköztárukból,
 • képesek lesznek a beosztottjaikkal a helyzetnek megfelelő kommunikációt alkalmazni,
 • képesek lesznek munkatársaikat önálló cselekvésre és munkavégzésre késztetni,
 • képesek lesznek motiváló és bizalmon alapuló légkört kialakítani a környezetükben.

Önnek vezetőként könnyebb lesz!

Képzési programok:

 

1.     Program: 1,5 nap  + fél nap + fél nap

Résztvevők száma: 8 – 12 fő

 

A program magában foglalja: Julie Starr: Coachszemlélettel a munkahelyen című könyvét

 2.     Program: 2 nap  +  fél nap + fél nap

Résztvevők száma: 8 – 12 fő

A program magában foglalja: Julie Starr: Coachszemlélettel a munkahelyen című könyvét

 


 

 A coach szemléletű vezetés tréningünkből ízelítő videon. Julie Starr könyvére és workshopjára alapoztuk a magyar képzést.

 


 

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

14 + 8 =