International Coach Federation (ICF) regisztrált mentor coach 

FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐ KÉPZÉS

Garanciával vállalom a felkészítést!

Mint a CHN Nemzetközi Coach Iskola vezetője és egyetlen Magyarországon elő ICF (International Coach Federation) ACC (2013-tól) és PCC (2015-től) vizsgáztató (2017 ősztől várhatóak további magyar vizsgáztatók), pontosan tudom milyen felkészülés kell a sikeres nemzetközi akkreditációhoz, mi az az ICF specifikus coaching tudás és elvárás, amit az ACC (Associate Certified Coach) és a PCC (Professional Certified Coach) nemzetközi szintekhez coachként teljesíteni kell.
Magyarországon az első ICF MCC (Master Certified Coach) minősítéssel rendelkező coachként, nemcsak gyakorlom, hanem meg is hallom, felismerem az ICF sztenderdek mentén elismert coachingot.
Az ICF ACC, PCC vizsgához szükséges információk fent vannak és tanulmányozhatók az ICF nemzetközi és magyar honlapján (http://www.coachfederation.hu/), de külön érdeklődés alapján minden kérdésre szívesen válaszolok telefonon személyesen.

Várom jelentkezését!

Jelentkezés és érdeklődés: abri.judit@executivecoach.co.hu

Telefon: +36 30 9 422 419

Jelentkezés - Mentor coaching

14 + 13 =

Ajánlások:

Mindig nagy örömmel vártam a mentoring alkalmakat, amikor mélyebb összefüggéseiben és kifejezetten az ICF kompetenciák szemszögéből tekintettük át a korábban tanultakat. Judit nyitott, kedves, figyelmes személyisége, mély és sokrétű szakmai tapasztalata, valamint őszinte visszajelzései adták meg a támogató környezetet a folyamathoz. Kifejezetten hasznosnak éreztem a felkészítésben a sok gyakorlati munkát, Juditnak a finom részletekre is kiterjedő szakmai meglátásait. Ez a három hónap valódi tapasztalati tanulás volt, aminek az eredményeit azóta is folyamatosan használom. Nagyon köszönöm!

Kovács Judit Erzsébet ACC

business coach

Rengeteget tanultam azokból az alkalmakból, amikor Judittal készültünk a vizsgára! Mentorként olyan dolgokra világított rá, amelyek nem csak a vizsgára való felkészülésemet segítették, hanem a mindennapi coachingok során is nagyon jól tudom használni őket. Lényegretörő, előremutató, konstruktív visszajelzéseivel nagyban segítette a szakmai fejlődésemet. Az ACC-ra való készülés során mindvégig támogatott, bíztatott, segített a praktikus dolgokban (pl. jelentkezéshez szükséges anyagok összeállítása) éppúgy, mint abban, hogy mely coachkompetenciákban hogyan tudnék fejlődni. Nagy megtiszteltetés volt számomra a mentoráltjának lenni, sokat jelentett a támogatása és a szakmai útmutatása.

Szabó Tamara PCC

business coach

Juditnak elévülhetetlen érdemei vannak az ACC vizsgára való felkészülésemben. Rendkívüli gondossággal kísérte figyelemmel a szabályokat, a jelentkezés körüli teendők minden lépésnél konzultáltunk. Pontossága, segítőkészsége, figyelme sokat segített és megerősítette a biztonságérzetemet.

Peredi Ágnes ACC

business coach

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

2 + 13 =