Motivációs Térkép teszt bemutatása

Május 10.-én délelőtt szeretettel meghívjuk, hogy bemutassuk a Motivációs Térkép (MT) teszt alkalmazási lehetőségeit.
Részletesen ismertetjük a motiváció 3 csoportját és azt a 3-3-3 motivátort, amiket az MT csoportok magukban foglalnak. A délután folyamán megismerjük a 9 motivátort részleteiben és azt, hogy mi a jellemzőjük. Azt is elmondjuk, hogy az egyes motivátorokat hogyan kell „feltüzelni”, hogy adják azt az energiát, amiről szólnak és, ami az egyént megmozgatja.

 

Az önismereti utazáson túl az is fontos, hogy a Motivációs Térkép a csapatoknál és a szervezetknél hogyan működik. Elmagyarázzuk, hogy mit ad a csapat térkép, mi az az információ, amely a hatékonyabb csapat működést és a tagok közötti jobb együttműködést előmozdítja.

Esettanulmányt is ismertetünk és kártyázni is fogunk, hogy mindenki eljátszhasson azzal a gondolattal, hogy őt mi fűti, melyek azok és milyen sorrendben állnak fel a motivátorai.

Persze egy bemutató délelőtt azzal lesz kerek, ha lehetőséget adunk a teszt kitöltésére. A nap végén kedvezményes teszt kitöltésre lehet jelentkezni, hogy a Motivációs Teszt kóstoló teljes legyen.

 

A délelőtt vendéglátó előadói öten leszünk, annak érdekében, hogy a résztvevők Motivációs Térkép élménye színes és változatos legyen mind azzal az egyéni megközelítéssel kiegészítve, amit mi kaptunk és, amilyen formában a Térképpel kapcsolatos élményeinket, pozitív tapasztalatainkat tovább szeretnénk adni.

Von Bartheldné Ábri Judit

Magyar Judit

Mizsér Attila

Pék Eszter

Ardai Zoltán

Időpont:         2018. május 10., 9.00 – 11.30

Helyszín:       A nagy létszámú jelentkezésnek köszönhetően átszervezés alatt!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció - Motivációs Térkép teszt bemutatása - 2018. május 10.

14 + 3 =

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

4 + 15 =