Vezetőknek és szervezeteknek ajánljuk az egyedi szervezeti és vezetői igények mentén kialakított, nemzetközi friss tudásra épített CHN magyar nyelvű vezetőfejlesztési workshopokat. Komplett vállalati vezetőfejlesztési programok összeállítását is vállaljuk.

Legnépszerűbb témánk a coachszemléletű vezető (MAC manager-as-coach) képzés, ahol csak azokra a coach készségekre koncentrálunk, amik a vezetőknek elengedhetetlenek. Képzésünk során a saját „LAZY manager” modellt alkalmazzuk. Ehhez a képzéshez könyvet is biztosítunk: Julie Starr: Coachszemlélettel a munkahelyen – Szabó Tamara és Ábri Judit fordításában, a CHN kiadásában.

Workshopokat tartunk: vezetői kommunikáció, EQ, motiváció és vezetői ÉN márka témakörökben.

Action Learning módszertan mentén csapat munkát és megoldáskeresést támogatunk.

Mindfulness vezetői képzések a legújabb irányzat mentén, hogy segítsük a fókuszált jelenlétet és a munkahelyi stressz csökkentést.

Angol nyelvű vezetőfejlesztési programunk a CHN (Coaching Határok Nélkül) nemzetközi vezetőfejlesztési workshopjai, ahol neves külföldi coachok és vezetőfejlesztő guruk tanítanak.

Lehetőség van külföldi előadót vállalati rendezvényre, egy-egy különleges alkalomra meghívni. Ezt szolgálja a CHN Speakers’ Buro.

Egyéni vezetőfejlesztés céljából coachingot vállalunk nemzetközi minősítéssel rendelkező coach csapattal. Válasszon magának coachot a CHN Coach Poolból!