Vezetőknek és szervezetenek

 

Vezetőknek és szervezeteknek ajánljuk az egyedi szervezeti és vezetői igények mentén kialakított, nemzetközi friss tudásra épített CHN magyar nyelvű vezetőfejlesztési workshopokat. Komplett vállalati vezetőfejlesztési programok összeállítását is vállaljuk.

Legnépszerűbb témánk a coachszemléletű vezető (MAC manager-as-coach) képzés, ahol csak azokra a coach készségekre koncentrálunk, amik a vezetőknek elengedhetetlenek. Képzésünk során a saját „LAZY manager” modellt alkalmazzuk. Ehhez a képzéshez könyvet is biztosítunk: Julie Starr: Coachszemlélettel a munkahelyen – Szabó Tamara és Ábri Judit fordításában, a CHN kiadásában.

 

Workshopokat tartunk: vezetői kommunikáció, EQ, motiváció és vezetői ÉN márka témakörökben.

2018 januárjától ajánljuk a Motivációs Térkép Tesztet, hogy megismerjük saját mozgató rúgóinkat hogy könnyebben felismerjük, hogy másokat mi mozgat és hogy a csapat milyen motivációk mentén áll össze és működik eredményesen.

Action Learning módszertan mentén csapat munkát és megoldáskeresést támogatunk.

Mindfulness vezetői képzések a legújabb irányzat mentén, hogy segítsük a fókuszált jelenlétet és a munkahelyi stressz csökkentést.

Angol nyelvű vezetőfejlesztési programunk a CHN (Coaching Határok Nélkül) nemzetközi vezetőfejlesztési workshopjai, ahol neves külföldi coachok és vezetőfejlesztő guruk tanítanak.

Lehetőség van külföldi előadót vállalati rendezvényre, egy-egy különleges alkalomra meghívni. Ezt szolgálja a CHN Speakers’ Buro.

Egyéni vezetőfejlesztés céljából coachingot vállalunk nemzetközi minősítéssel rendelkező coach csapattal.

Válasszon magának coachot a CHN Coach Poolból!