WBECS webinar sorozat

Angolul tudó tanulni, fejlődni vágyóknak ajánlom

 

Judit - Website Banner

 

Különleges és a legkedvezőbb ár a WBECS-re : USĐ250.- a legdrágább éves csomagért a full summit-on, ami augusztus 31.-én indul. Kell hozzá egy különleges kód. Írj Ábri Juditnak: abri.judit@executivecoach.co.hu
A kedvezmény június 29.-ig él.

Másfél hete tart a WBECS ingyenes webinar sorozata és még június 23.-ig folytatódik. Ha tetszik a színes és gazdag tartalom akkor június 29.-ig lehet legkedvezőbb éves bérletet venni a szeptemberben induló hetente egy alkalommal hallható változatos témájú 90 perces angol nyelvű webináriumokra. WBECS magyar partnerként további kedvezményeket tudok elérni, ha összeszerveződünk és egyszerre minimum tízen veszünk jegyet. A legkedvezőbb csak nekünk USD 150.- az alap csomag, de ezért csak hallgathatjuk, USD 300.- (részlet fizetés lehetséges) tud lenni a felvételt és a leiratot is magában foglaló nagyobb csomag, de ehhez legalább 10 fő kell. Itt ezen a linken tudsz regisztrálni az ingyenes rövid webinarokra:

https://coach.wbecs.com/wbecs2017/a6656/

majd döntsd el legkésőbb június 20.-ig, hogy érdekel-e a csoportos jegyvásárlási kedvezmény és írj nekem: abri.judit@executivecoach.co.hu. Tanuljunk együtt a WBECS-en is!

Ábri Judit

Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.