Ábri Judit MA, MCC
Executive coach, mentor coach, vezetőfejlesztő és kommunikációs tanácsadó

Az ELTE BTK angol-világirodalom szakon végeztem, PR másoddiplomát szereztem és 20 éves kommunikációs tanácsadói pályát követően 2009-ben kezdtem coachinggal foglalkozni.

2009-2010 folyamán két coach iskolát végeztem itthon (KPMG Executive Coach Mentor Akadémia, Flow Coaching School) s ezt követően gondoltam arra, hogy a legfrissebb külföldi vezetőfejlesztési szaktudásnak is Magyarországon a helye. Így indult a Coaching Határok Nélkül (CHN) 2011 szeptemberében, ami azóta is immár több mint 6 éve hónapról hónapra nemzetközi előadókat hív meg, hogy a szakma nagyjaitól itthon is tanulhassunk.

2017 februárjában MA in Coaching Mester képzést végeztem a Middlesex Egyetemen Londonban, majd áprilisban Master Certified Coach (MCC) minősítést szereztem a Nemzetközi Coach Szövetségnél (ICF). A CHN tudását bemutatva – szerző társammal – a „Coaching Határok Nélkül – 15 mestercoach 15 kedvenc eszköze” címmel könyvet írtunk, ami 2013 szeptemberében jelent meg.
Szabó Tamara kolléganőmmel lefordítottuk Julie Starrtól a „Coachszemlélettel a munkahelyen” című – az első és máig egyetlen munkahelyi coachinggal foglalkozó – szakkönyvét, melyet a CHN gondozásában adtam ki.

A CEU-n vendégelőadóként coachszemléletű vezetést, az IBS HR mesterszakán Bécsben coachingot tanítottam, vállalatoknál coachszemléletű vezetést és belső coach képzést tartok.

A brit Academy of Executive Coaching(AoEC) iskola coach trénereként kettő évfolyamon Budapesten képzést vezettem, jelenleg az MMS Worldwide Institute magyar partnereként a CHN Nemzetközi Coach Iskola keretei között ICF ACSTH 60+ órás 8 napos képzést vezetünk közösen dr. Chérie Carter-Scott amerikai MCC coachcsal.

Vezetőket coacholok, ha készen állnak fejlődni és reflektálni azon, ami fontos számukra. A LAZY saját modellem mentén vezetem a beszélgetéseket és támogatom ügyfeleimet.