CHN Nemzetközi Coach Iskola

Már lehet jelentkezni a 10. évfolyamba

 

Magas színvonalú ACSTH képzés Magyarországon, ahol ICF MCC (Master Certified Coach) coach tanít Ábri Judit személyében
és egyedülálló, hogy több hazai és külföldi coach is megosztja tudását és tapasztalatát a 8 nap alatt és azon is túl.

Időpontok:
9. évfolyam:
2018. február 27-28., 2018. április 10-11-12., 2018. május 15-16-17.
10. évfolyam:  2018. május 8-9.., 2018. június 19.-20.-21., 2018. szeptember 11.-12.-13.

Helyszín: Academy Golf Budapest Rendezvényközpont (1037 Budapest, Perényi út 6.)

Részvételi díj:

KépzésIdőpontDíj
+ ÁFA
Helyszín költség
Ft + ÁFA
Early bird2018. április 15.-ig:1 4008 000
2018. április 15. után1 4908 000

Részletfizetési konstrukció elfogadott és egyeztethető.

Magyarországon kivételes alkalom, hogy közvetlenül mester coachoktól tanulhatnak a résztvevők.

A 60+ órás ICF akkreditált képzési program célja egyfelől a jövő coachait nemzetközi szintű tudással elindítani coaching szakmai pályájukon, másfelől a szervezetben dolgozóknak nem-zetközi szintű coaching tudást adni, hogy akár vállalati belső coachként dolgozhassanak vagy vezetőként coaching készségekkel felvértezve sikeresebben tudjanak működni. A program jó kiinduló pont azoknak is, akik majd főállású coachként szeretnének dolgozni. Már képzett coachokat is szívesen látunk, akik az ICF ACC szintű minősítését szeretnék több tudással, egyszerűbb módon megszerezni.

Professzionális coachként nekem fontos munkám során a nemzetközi coaching sztenderd betartása mind coach megbízásaim során, mind coachingot oktató tanárként, ezért követem munkám során az ICF kompetenciákat. Nemzetközi coaching oktatási együttműködéseim folyamán elengedhetetlen, hogy olyan coachokkal dolgozzam együtt, akik ezt a tudást és színvonalat képviselik, és akiktől én is – számos coach iskola és több tucat CHN workshop után – még mindig tanulni tudok.

Az International Coach Federation-nel (ICF) együttműködve állítottuk össze a CHN Nemzetközi Coach Iskola tanrendjét, azt a 8, egésznapos modulból álló képzést, amit 2018 májusától immár 10. alkalommal kínál a CHN. Összességében ez lesz a CHN Nemzetközi Coach Iskola 10. évfolyama. Büszkék vagyunk, hogy nemzetközi ICF akkreditált coach képzést honosítunk meg itthon, megengedhető – semmikép nem a kinti árakat követő – áron.

Ábri Judit

CHN Nemzetközi Coach Iskola vezető

 

Ábri Judit 2017. februárjában fejezte be egyetemi mester képzését coachingból, a londoni Middlesex Egyetemen (Professional Practice in Coaching). 2017. áprilisában sikeres mester vizsgát tett a Nemzetközi Coach Szövetségnél – ICF MCC coach lett – első, Magyarországon élő és működő coachként.
Még több információ Juditról itt olvasható:  http://coachinghataroknelkul.hu/abri-judit-chn-alapito/

 

Mit kínál a képzés:

A képzés integrált személetben zajlik. Számos modellt tekintünk át, foglalkozunk a coach gondolkodásmódjával, viselkedésével és hozzáállásával, az ICF coach kompetenciákkal, és megismerkedünk a coaching struktúrákkal.

 • 60+ kontakt órás ICF ACSTH képzés magyarul,
 • lehetőség ICF MCC és PCC coachoktól tanulni,
 • ICF ACC + szintű tudás,
 • az ICF kompetenciáinak, etikájának és szakmai sztenderjének megismerése és elsajátítása (11 coach kompetencia elméletben és gyakorlatban),
 • több mint 50% időben coaching gyakorlás a képzés alatt. Végzett ICF ACC akkreditációt szerzett coachok jönnek vissza mentorálni a coach diákokat.
 • integrált képzés – több coaching irányzatot és modellt tanítunk meg, (Megoldásközpontú Coaching,  Gestalt, Challenging Coaching irányzatok kerülnek bemutatásra),
 • részvétel a CHN nemzetközi workshopjain plusz lehetőségként, azokon a programokon, amik a képzés alatt zajlanak 2018 első félévében, a CHN 7. évadja alatt,
 • CHN videók bemutatása a képzés során,
 • szakmai konzultáció egyénileg igény szerint a modulok között,
 • kis csoportban coaching gyakorlás – résztvevők egymás közt – a modulok között.
 • A képzés moduljairól bővebben itt:
NAPIDŐTÉMÁKÓRASZÁM
19:00-19:15A képzés áttekintése, trénerek bemutatása. A coaching ICF meghatározása. Az ICF kompetenciák áttekintése.                        Esti iskola: A coach gondolkodásmódja8,50
29:00-20:00Bizalom és intimitás megteremtése a coach és ügyfele között. Jelenlét a coachingban.                                                                        Esti iskola: Coaching struktúrák9,00
39:00-19:00A hatékony kérdezés. Direkt kommunikáció. LAZY modell .
Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.
8,50
49:00-17:30Etikai elvek és professzionalitás a coachingban. A tudatosság felébresztése.                                                                                            Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.7,00
59:00-18:00Cselekvési terv létrehozása. Tervezés és célkitűzés. A fejlődés és számonkérés menedzselése a coachingban.

Kreatív eszközök és technikák a coaching folyamat elmélyítésére. Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.

7,50
69:00-18:30Bevezetés a Megoldásközpontú Coaching módszertanába. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai I. rész.

Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.

8,00
79:00-18:00Ismerkedés a Gestalt személettel. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai II. rész.                                                                  Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.7,50

 

89:00-18:30A Challenging Coaching bemutatása. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai III. rész.                                                       Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával. A program zárása.8,00
64,00

 

A programot követően lehetőség van az ICF ACC vizsgára felkészítőn részt venni és szintén lehetőséget kínálunk további ICF akkreditált programon tovább tanulni.

A programban Vogt Andrea PCC lesz az egyik co-tréner.

Hitvallás és metodológia:
A coaching hitvallásom szerint két tudat találkozásának közös alkotása. Az emberi lélek mélységeit és titkait feltáró mély önismereti munka érdekel, a lét mélységeihez való – fogalmakon és formákon túli- lényegi kapcsolódás, amely a folyamatos megújulás lehetőségét biztosítja. Vallom, hogy már minden eredendően létezik bennünk, csak hozzá kell férnünk és engednünk kell, hogy megmutatkozzon. A kapcsolat lélekgyógyító erejében hiszek, abban, hogy az ügyfél és a coach kapcsolódásának minőségén múlik az ülés mélysége és az együttműködés sikere. A kapcsolódás ereje és minősége teszi lehetővé, hogy az ügyfél is mélyebb kapcsolatba kerüljön saját magával, amely a valódi változás és átalakulás kulcsa. Életem során az emberi természet titkait feltáró ősi bölcseleti tanításokkal, valamint számos filozófiai és pszichológiai modellel megismerkedve és ezekből építkezve kialakítottam saját stílusomat. Belűről vezetetten a saját utamat járom és a folyamatos megújulás lehetőségét keresem.
Legfőbb alapelvem, hogy a jelenlét teljessége és a tudatosság növelése a fejlődés és átalakulás alapfeltétele. Hiszem, hogy a változás akkor valódi és tartós, ha lényünk teljességét vonjuk be a megismerésbe, megértésbe és tanulásba. A legfontosabb eszköz én vagyok, a jelenlétem, hiszen ez egy olyan hangszer, amellyel a legtöbbet, a legjobbat, a legértékesebbet tudom kihozni magamból, a másikból, a helyzetből és a kapcsolatból. Felelősségem coachként tehát a teljes, tudatos JELEN-LÉT és ráhangolódás, valamint a keretek megteremtése és megtartása, amely lehetővé teszi az áramláshoz való kapcsolódást, és így megnyílhat az a tiszta, csendes tér, ahol megtörténhet a felfedezés, átalakulás és meghaladás csodája.

Háttér
Pszichológusként végeztem az ELTE Bölcsészkarán, majd HR Managementből szereztem diplomát. A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) valamint az Európai Mentoring és Coaching Council (EMCC) által akkreditált PPC (Professional Certified Coach) és EIA SP (Senior Practitioner Coach & Mentor) vagyok. Coach képesítéseimet a NeuroLeadership Institute, az Academy of Executive Coaching (AoEC), valamint a Gestalt Coaching Center – ICF és EMCC által akkreditált iskoláknál szereztem. 1991 óta közép- és felsővezető keresés, kiválasztás, fejlesztés területén szereztem széleskörű tapasztalatokat. 1992 óta foglakozom felsővezetői coachinggal vállalati és egyéni szinten egyaránt. 2014 óta Mentor coachként, 2016-tól pedig társtrénerként támogatom a CHN Nemzetközi Coach iskola diákjainak fejlődését.

Küldetés és specializáció
Az elmúlt 10 évben elsősorban olyan ügyfelekkel dolgozom, akik keresik életük értelmét, célját, vagyis arra a kérdésre keresik a választ, hogy „Ki vagyok én?” „Mi dolgom a világban?” Abban a mély önismereti utazásban vagyok útitárs, amely során az ügyfelem aktuális feladatán keresztül felfedezi valódi önmagát, megismeri és hagyja feloldódni azokat a szakadékot teremtő belső akadályokat (érzés, gondolat, hit, tudatalatti program), amelyekkel önmagát korlátozza abban, hogy a benne rejlő lehetőségeket és erőforrásokat egyre inkább felszínre hozva közelebb kerüljön tiszta énjéhez, harmóniába kerüljön önmagával, környezetével és megtalálja szerepét, feladatát a világban.

8-as fokozatú Pránanadi mester vagyok, napjaim része a rendszeres önreflexió, meditáció és gyakorlás.

 

 

Szlávik Krisztina ACC pedig a másik co-tréner.

Hitvallás és metodológia
A coaching számomra a teremtés tere, ahol ügyfeleim saját magukat és saját valóságukat megismerik,  és értékeikre, erősségeikre támaszkodva újrateremtik. Ez a teremtő erő ott van mindannyiunkban, én pedig abban segítem és kísérem az ügyfeleimet, hogy azt vágyaikkal és lényükkel összhangban, hasznos és értékteremtő módon fordíthassák maguk és környezetük épülésére.

A Conversational Intelligence® (C-IQ) akkreditált coachaként dolgozom.

Háttér
Biológia-kémia szakos tanárként végeztem az ELTÉ-n, majd humánszervezőként szereztem mesterdiplomát Pécsett.
Professzionális karrierem során kisebb-nagyobb cégeket segítettem elindítani és ügyeiket kézben tartani, külföldi befektetőket, vezetőket a magyar törvényi és kulturális viszonyok között eligazodni. Egy zöldmezős gyártó beruházás HR vezetője voltam, ahol az én feladatom volt a cég teljes létszámának, HR osztályának és funkcionális rendszereinek kiépítése.
Tréneri és oktatási tapasztalattal rendelkezem. Az angol nyelvi- és kommunikációs készségfejlesztés terén a Cambridge-i módszertani (CELTA) alapokra építve használom saját módszertanomat. A CHN nemzetközi vezetőképző workshopjainak tartalmát szakmai cikkeken keresztül adom át a nagyközönségnek, s emelett saját blogot is vezetek a Teremtő Beszélgetések oldalán.
Én is még 2015-ben a CHN Nemzetközi Coach Iskolát végeztem el. Majd ezt követően több évfolyamnál mentor coachként is segítettem a résztvevők kiteljesedését és utazását a coaching szemléletének és ICF által meghatározott kompetenciáinak elsajátításában.

2017-ben ICF ACC minősítést szereztem.

 

Különböző népszerű coaching irányzatokat mutatunk be:

Vizi Bea ACC – Tranzakció Analízis
Coach, mentor coach, senior tréner

dr Stefany-Tóth Judit – Gestalt alapú coaching
dipl. szupervizor, coach, Gestalt terapeuta

.

Ábri Judit MCC
http://coachinghataroknelkul.hu/abri-judit-chn-alapito/
Co-Active Coaching
CHN Nemzetközi Coach Iskola vezető

 

 A CHN Nemzetközi Coach Iskoláról:

A CHN magas színvonalú nemzetközi tudást hoz Magyarországra.

A képzéshez előzetes végzettség nem szükséges. Ajánljuk a kurzust mindenkinek, aki önismeretben fejlődni szeretne, szeret emberekkel foglalkozni és coach hivatásban gondolkodik, vezetői készségeit coach készségekkel szeretné kiegészíteni, „csak” szeretne jobb ember és jobb társ lenni… és még számos indokunk van, de a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja saját fejlődési útját és mi ehhez vagyunk partnerek.


A képzéshez járó plussz tanulási napok (CHN workshopok) külföldi coachok rész-vételével

2018. január

Diverzitás és befogadás – egy igazi versenyelőny

Előadó:    Rina Goldenberg Lynch
ügyvéd, igazgató, tanácsadó, coach, oktató
www.voiceatthetable.com

Bemutatkozik az előadó

Rina 20 éves ügyvédi tapasztalattal rendelkezik. Jogi karrierjét Washington D.C.-ben kezdte, dolgozott banki jogászként a Clifford Chance LLP-nél Londonban, valamint a londoni ING Banknál, a jogi osztály igazgatójaként.
Az alkalmazotti testület elnökeként Rina azt figyelte meg, hogy a legtöbb vezető nem hasz-nálja ki a dolgozókban rejlő összes képességet és ezáltal sok tehetség, odaadás és elkötele-zettség marad kiaknázatlanul. Ezen felül, a kolléganők mentoraként azt is tapasztalta, hogy támogatással és bátorítással a nők önbizalma szárnyra kap, miáltal képessé válnak a blokkoló belső elvárásokat félretéve, új célokat elérni.
Ezen felismerések birtokában és jogi, oktatói, közvetítői, valamint mentori készségei révén, Rina kiterjesztette szakértelmét a vezetőfejlesztés, csapat stratégia és az elkötelezettség növe-lés területeire is.
Szenvedélyesen hisz abban, hogy a nők potenciáljuk és lehetőségeik csúcsára tudnak érni azáltal is, hogy hűek maradnak természetükhöz és jellemükhöz. Rina 2014-ben otthagyta a nagyvállalatok világát, hogy létrehozhassa a Voice At The Table (Hang az asztalnál) nevű nemek szerinti  sokszínűséget hirdető butik tanácsadó szervezetet. A tanácsadó szolgálat olyan cégek fejlesztését segíti, amelyek a sokszínűséget vállalati erősségként használják úgy, hogy olyan vállalati kultúrát teremtenek, amelyben bármilyen háttérrel rendelkező egyén ér-vényesülhet és kiteljesedhet. Emellett a tanácsadó szervezet által működtetett Training Academy for Professional Women (A DolgozóNők Képzési Akadémiája) olyan „soft” kész-ségek elsajátítását kínálja nőknek és férfiaknak, amelyek által önbizalmat, rezilienciát és kez-deményező készséget fejleszthetnek annak érdekében, hogy teljes és profi hozzáállással ke-zeljék a feladatokat.

Rina a Professional Women’s Network London (Londoni Dolgozó Nők Hálózata) nevű jóté-konysági szervezet igazgató tanácsának is tagja, valamint executive coach és képzett ILM oktató.

A Voice At The Table egy stratégiai tanácsadó szervezet, amely úgy segíti a vállalatok prosperálását, hogy befogadó kultúrát teremt és a gondolatok színes diverzitását támogatja.

Az a célunk, hogy a vállalati kultúrát olyan környezetté alakítsuk, amelyben a nők (és a férfi-ak) saját egyéni módjukon érvényesülhetnek és teljesedhetnek ki.

Abban hiszünk, hogy ezáltal két célt érünk el (1) támogatjuk a cégek növekedését azzal, hogy a sokszínű munkaerő előnyeit kihasználják, és (2) képessé tesszük a nőket arra, hogy előlép-jenek és hosszú távon sikeresek legyenek pályájukon.

Ennek eléréséhez kétfajta megközelítés szükséges: (1) a vállalati kultúrát úgy kell átalakítani, hogy elismerjék mindenki egyéni tehetségét;
(2) támogatni kell a nőket abban, hogy természetes képességeiket, tehetségüket kamatoztat-hassák.

(1) Különböző szervezetekkel dolgozunk annak érdekében, hogy befogadóbb kultúrákat te-remtsünk és (2) a dolgozó nők önbizalmát, rezilienciáját és kezdeményezőkészségét fejlesz-szük. Azáltal, hogy mind az egyénre, mind a szervezeti struktúrára koncentrálunk, segítünk a vállalatoknak, hogy sikeresek maradjanak az egyre komolyabb versenyhelyzetben.

Mind nagy, mind kis vállalatokkal dolgozik Rina és csapata, többek között a BAML, ING (London & Amsterdam), American Express, Markit, Allianz, Dentons, Shearman & Sterling, Kimberly-Clark, PGIM Real Estate és sok más céggel.

Voice At The Table: támogatjuk a vállalatokat abban, hogy felismerjék dolgozóik kiak-názatlan lehetőségeit. Megmutatjuk férfiaknak és nőknek, hogy a maguk sokszínűségé-ben hogyan tudnak előre jutni és kamatoztatni valódi képességeiket. Megoldásaik báto-rítják a diverzitást, létrehozzák a legjobb csapatokat, valamint támogatják az innovációt és a növekedést.

FELKÉSZÍTJÜK VÁLLALATÁT A JÖVŐRE A NEMEK KÖZÖTTI EGYENSÚLY ÉS A GONDOLATOK SOKSZÍNŰSÉGE ÁLTAL

www.voiceatthetable.com
info@voiceatthetable.com

Rina 20 év nagyvárosi ügyvédi és felsővezetői tapasztalatát adja át, mindazon készségekkel együtt, amelyek a nagyvállalati életpálya jellemzői.
2013-ban Rina megalapította a Voice At The Table nevű stratégiai tanácsadó szervezetet, amelynek középpontjában a nemek diverzitá-sa és a befogadás áll.     „Az a cé-lunk, hogy a vállalati kultúrát egy olyan közeggé alakítsuk át, amely-ben a nők (és a férfiak) saját egyéni módjukon tudnak kitelje-sedni.”
Hiszünk abban, hogy ily módon két célt érünk el: (1) segítjük a cégek növekedését azáltal, hogy a sok-színű munkaerő előnyeit kihasz-nálják, és (2) képessé tesszük a nőket arra, hogy előlépjenek és hosszú távon sikeresek legyenek pályájukon.

Időpont:  2018. január 19.    9.00 – 16.00
Helyszín: Magyar Telekom Nyrt. (1013 Budapest, Krisztina krt. 55.)

A workshop tervezett tartalma

„Az erő a különbözőségben rejlik, nem a hasonlóságban.”

Stephen Covey
„7 habits of highly effective people”
(A nagyon eredményes emberek 7 szokása)
c. könyv szerzője

Egy szervezet számára a diverzitás kapcsán a következő előnyöket szokták említeni, ami javulást eredményez:

 • a döntéshozatalban
 • a tehetségek megtartásában és fejlesztésében
 • új termékek és szolgáltatások fejlesztésében
 • az innováció és a kreativitás területén
 • az üzleti növekedésben
 • a befektetések megtérülésében, a bevételek növekedésében és egyéb pénzügyi mutatókban

Forbes Magazine:
„Nem azok a sikeres cégek, amelyek felépítenek egy üzleti vállalkozást, azután felfedezik a diverzitást, mint valami jó-ha-ez-is-van jellemzőt. A valóban sikeres és innovatív vállalatok azok, amelyek már akkor sokszínű csapatokat építenek, amikor a saját lakásukból vagy a szü-leik garázsából indulnak el. A diverzitás egyfajta mentalitás, hozzáállás nem csupán stratégi-ai szükséglet.”

Témáink:

 • Mi a diverzitás és hogyan teremtjük meg
 • Milyen bizonyíték van a diverzitás előnyeinek alátámasztására?
 • Hogyan tudjuk teljes mértékben kihasználni a sokfajta munkaerő előnyeit?
 • Példák az üzleti világ legjobb gyakorlataira

A résztvevők az előadás és a stimuláló gyakorlatok révén felfedezik a diverzitás előnyeit saját vállalatuk számára és megtanulják, hogyan növelhetik, gondozhatják és fejleszthetik azt, an-nak érdekében, hogy saját cégük sikeresebb legyen.

ÚJRA

A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2017. októberi workshopot megismételjük.

Carole Gaskell

Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására
Izzítsuk fel a belső tüzet

Bemutatkozik az előadó Carole Gaskell, coach, előadó, író (www.fullpotentialgroup.com)

Carole Gaskell elismert coach, inspiratív előadó és nagysikerű könyvszerző az emberekben rejlő potenciál kiaknázása és a vezetői fejlesztés területén. Számtalan televíziós és rádióadás-ban szerepelt, valamint rendszeresen publikál üzleti, országos és fogyasztói folyóiratokban.
Carole képességeit előadóként, vezetői csapat facilitátorként, felsővezetők és csapataik coac-haként is hasznosítja, annak érdekében, hogy elérjék teljesítőképességük maximumát és szer-vezeteiken belül magas színvonalú kultúrát teremtsenek. Energikus, kreatív elkötelezettsége aziránt, hogy pozitív változást eredményezzen mind az egyén, mind a szervezetek életében Carole-nak a szenvedélye lett, és az üzleti világban is ez hajtja. A „Full Potential Group”-ot – Európa egyik legrégebben alapított és az egyik legnagyobb elismertségnek örvendő speciális coaching és vezetőfejlesztő cégét 1997-ben hozta létre.
Carole  első számú előadója volt számos, az Egyesült Királyságban és a világ különböző helyszínein rendezett konferenciáknak, többek között a CIPD-n az Egyesült Királyságban és az ázsiai- csendes-óceániai térségben, és előadott különböző befektetési konferenciákon és Vistage vezérigazgatói csoportoknál. Többek között az alábbi vállalatoknál tartott előadáso-kat: Ageas, Alzheimer’s Society, Harrods, Heinz, Hilton Hotels, Lend Lease, Mercer, Natio-nwide Building Society, Starbucks, Tesco, VW Group, William Hill és a United Utilities, valamint sok kis- és középvállalatnál Egyesült Királyságban.

“A Full Potential előadás, amit Carole a Mercer’s Global Investment Forum-on tartott, fan-tasztikus sikert aratott. Provokatív és tanulságos volt, érdekfeszítő megbeszéléseket generált. A kommunikáció és az együttműködés optimalizálása azáltal, hogy megismerjük a különböző személyiségtípusokat kulcsfontosságú a sikerhez minden fajta üzleti kapcsolatban.”

Linda Russheim
Mercer’s Befektetési Társaság globális marketing vezetője

 

Időpont:    2017. január 29.     9.00 – 16.00
Helyszín: Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.)

A workshop tervezett tartalma

Mi az, ami igazán motiválja Önt, vagy a munkatársait?
Hogyan lehet a motivációt pontosan mérni?

Ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk, motiváltnak kell lennünk, ami ösztönzi a telje-sítményt. A Hay Group kutatásai szerint a nagymértékben elkötelezett alkalmazottak 50%-kal nagyobb valószínűséggel múlják felül a teljesítmény célokat, és azok a vállalatok, amelyek legjobban tudják bevonni dolgozóikat, 4 és félszeres bevétel növekedést érnek el – ez a meg-növekedett forgalom, termelékenység és jövedelmezőség legfőbb kulcsa.
Saját motiváló mozgatórúgóink megértésével időt, energiát takarítunk meg, valamint radikáli-san javítjuk a saját teljesítményünket, elégedettségünket és eredményeinket azáltal, hogy a viselkedések mélyére ásunk és mélyebben megvizsgáljuk, hogy mi hajt minket előre – meg-nézzük a MIÉRTET.
Carole Gaskell ismerteti a motiváció gyökereit, segít felismerni saját és csapata-ink/szervezetünk motivációs ösztönzőit annak érdekében, hogy ismét felizzítsuk a szerveze-ten belüli tüzet, és hogy megértsük, hogyan lehet elérni és pontosan mérni a motivációt. En-nek messzire mutató jelentősége van saját magunk energizálása céljából és abból a szem-pontból is, hogy egy vezető igen komoly hatást tud majd elérni, ha tudja, melyek azok a moti-vációs mozgatórugók, amelyeket „meg kell nyomnia” a munkatársainál, ha csúcsteljesítményt akar elérni.

A workshop végére a résztvevők:

 • Megértik, mi az, ami az embereket motiválja és miért kritikus fontosságú a motiváció az üzleti teljesítményhez
 • Megismerik a motiváció 3 gyökerét
 • Tisztázzák, hogy mi az, ami motiválja őket – megtudják az összesített motivációs pontszámukat, valamint a 3 legjobb és a 3 leggyengébb motiváló tényezőjüket
 • Megismerik a 9 különböző, munkát és jó teljesítményt motiváló tényezőt és azt, hogy ezeket hogyan lehet másokban felismerni
 • Megtanulják, mik azok a mozgatórúgók, amelyekkel saját magukat és másokat moti-válhatnak
 • Megtudják, hogyan lehet mérni és nyomon követni a motivációs szinteket
 • Elsajátítják azt, hogy hogyan lehet a motivációt az egyénekre, csapatokra és az egész szervezetre kiterjeszteni

3 alkalmas bérlet ajánlatunk!

A CHN 7. évadának 8 workshopjából szabadon felhasználható bármelyikre!

Ára egyéni vállalkozó coachok részére: 89.000 Ft + ÁFA (26.666 Ft + ÁFA / workshop)

További bérletárak: http://coachinghataroknelkul.hu/reszveteli-dijak-chn/
A részletes CHN 7. évad program itt tekinthető meg: http://coachinghataroknelkul.hu/chn-7-evad-program-2017-2018/

 

2018. február

Hogyan érjük el a kívánt teljesítményt,
a coaching és a teljesítményt igazoló adatok összefésülése

Előadó:   Keith Antoine
coach, IT menedzser, projekt vezető

Bemutatkozik az előadó

Keith Antoine teljesítmény coach, aki mind az üzleti világban, mind a sport területén nagy tapasztalattal rendelkezik. Az informatikai és projekt vezetői háttér, valamint a 3 évtizedes atlétikai paralimpikon élsportolókat edző karrier ritka párosítás. A vállalati szférában Keith világszerte mindenféle ágazatban dolgozott már. Egyéneket és csapatokat is coachol, annak érdekében, hogy elérjék kitűzött céljaikat, középpontban azzal a kritikus fontosságú vezetői készséggel, mely lehetővé teszi a hatékony teljesítménnyel kapcsolatos beszélgetéseket. Tu-dását úgy is kamatoztatja, hogy gyakorlatias, lényeges és gondolatébresztő előadásokat tart.

A sport területén Keith volt a brit nemzeti csapatkapitány különböző futó és váltó versenye-ken 1990 és 1995 között, valamint számos nemzetközileg jegyzett atléta személyi edzője is volt, köztük néhány világ- és olimpiai verseny szintű sportoló, mint például Helen Frost, Kat-harine Merry és Darren Campbell. Emellett Keith 6 évig volt a nemzeti paralimpiai futók edzője a sydney-i és az athéni paralimpiák során, majd 2009-ben ismét felkérték a 2012-es londoni paralimpiai versenyzők felkészítésére. A 2012-es londoni  olimpiai csapat tagjaként 3 sportolója 1 arany és 2 ezüstérmet nyert, mely mindannyiuk addigi legjobb egyéni teljesítmé-nye volt. Keith Rióban is eredményes volt, ahol Richard Whiteheadnek, a 200 méteren arany-érmet és 100 méteren ezüstöt szerzett atlétának az edzője volt.

Az üzleti életben is gyorsan ugyanakkora hírnevet szerzett coachként, mint a sportban. A Working Together [in 90 minutes] (Dolgozzunk együtt – 90 percben) szerzőjeként megnyil-vánul Keith gyakorlatias, interaktív megközelítése, mely magával ragadó, kihívásokat hordo-zó és egyúttal szórakoztató. Teljesítmény coachként Keith specialitása az egyéni és szervezeti teljesítmény javítása.

Időpont:   2018. február  15.      9.00 – 16.00
Helyszín: Erste Bank (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.)

A workshop tervezett tartalma

“Hogyan érjük el a kívánt teljesítményt,
a coaching és az adatok és technológia egyesítése”

Ugye milyen jó lenne, ha egyszerűen csak megcélozhatnánk jövőbeli teljesítményünket és azt meg is valósítanánk? Pontosan ezt tette Keith Antoine Richarddal a 2016-os Riói olimpia kapcsán. Ezt a folyamatot fogja megosztani a résztvevőkkel, olyan interaktív módon, ami lehetővé teszi, hogy ezt saját és csapataik céljaira alkalmazzák. A folyamat saját kontextus-ban való elemzése megfontolásra készteti a résztvevőket a következő kérdések mentén:

 • Vannak-e nagy céljaik és teljesítmény céljaik?
 • Mennyire egyértelmű, hogy min kell javítani?
 • Mit mérnek és mennyire részletesen?
 • Mennyire hatékonyan monitorozzák / követik nyomon az előrehaladást?
 • Mennyiben különböznek a „céldátumok” és a „szokványos” napok?
 • Mennyi pihenésre és feltöltődésre van szükségük az eredményes alkalmazkodáshoz?

A hatékony, jól megtervezett folyamat segíthet, azonban az eredményeket a teljesítmény coaching biztosítja. Nagyobb összefüggésekben ez a workshop az alábbi kérdéseket járja kö-rül és ad rájuk válaszokat:

 • Mi az, ami megkülönbözteti a teljesítmény coachingot a többi coaching stílustól, irányzattól?
 • Hogyan tudunk segíteni valakinek abban, hogy a teljesítményét a következő szintre emelje?
 • Hogyan tudunk valódi hitet / önbizalmat építeni?
 • Hogyan lehet lerövidíteni és jobbítani a visszajelzési kört?
 • Mi irányítjuk az adatokat vagy az adatok irányítanak minket?
 • Vajon a kérdéseink valódi új gondolatokat generálnak vagy csak válaszokat?
 • Mennyire kell irányítónak lennie egy teljesítmény coachnak?
 • Mi a legjobb módja annak, hogy egy adott teljesítményt nyújtó ember rezilienciáját fejlesszük?
 • Keith stílusa rendkívül interaktív, így hát készüljünk fel arra, hogy keményen kell dolgoz-nunk. A jó hír az, hogy a résztvevők gyakorlati ötletekkel távoznak majd saját és a körülöttük lévő emberek teljesítményének fokozása érdekében. A nem annyira jó hír pedig az, hogy le-het, hogy a workshopot követően komoly pihenésre lesz szükségük, hisz sokat dolgoztak!

2018. március

Nagy változások előidézése: melyek azok a bölcsességek, amelyek
inspirálnak, segítenek jól vezetni és nagy változásokat végrehajtani

Előadó:    Neil Scotton, B.Tech. (Hons), C.Eng, FRSA, PCC
coach/katalizátor/rovatvezető/tanácsadó/facilitátor/előadó/szerző
www.enablingcatalysts.com

Bemutatkozik az előadó

Ha vezető vagy, milyen célból vezetsz? Mennyire erős a közös törekvés a csapatodban és a szervezeten belül? Mire vagy igazán képes – emberként, vezetőként, katalizátorként az adott szervezetben? Valójában mire képes a szervezeti vagy a te részleged? Ha arra gondolsz, hogy mások a jövőben hogyan emlékeznek majd vissza rád és a vezetői tevékenységedre, ez ho-gyan segít most téged abban, hogy a legbonyolultabb problémáidat megold és mostani válasz-tásaidat és cselekedeteidet ösztönözze?

Neil Scotton csapatoknak és vezetőknek segít a nagy változások elérésében. Egy igazi vezető gondolkodó, akit az vezérel, hogy támogassa azokat, akit egy jobb jövő megteremtésén fára-doznak. Munkája lényegét jól összegzi az a szervezet, amelynek társalapítója lett 2011-ben – The One Leadership Project (Az egyetlen vezetésről szóló projekt). Ez a projekt úgy segít a csapatoknak és egész szervezeteknek a nagy változásokat létrehozni, hogy „egyként” működ-nek és a vezetők azáltal lesznek eredményesek, ösztönzőek és reziliensek, hogy önmagukkal is „egyek” és azonosulni tudnak. Az ügyfelek a csapaton és a szervezeten belül újfajta visel-kedést és kultúraváltást, a világban pedig rendkívüli eredményeket és pozitív hatást érnek el. Az ügyfelek között megtaláljuk az Arthritis Research UK-t, a Macmillan Cancer Support-ot, a Royal Society of Wildlife Trusts-ot, a Santandert, a University of Sussex-et, a University of Surrey Business School-t és sokan másokat.

Neil ugyanakkor „a coachok coacha”, a coaching szakmán belüli díjnyertes és vezető coac-hok támogatója is. Az ICF Egyesült Királyságbeli tagszervezetét abban az időszakban vezet-te, amikor az példátlan növekedést mutatva a világ legnagyobb tagszervezetévé vált. Neil megkapta az International Coach Federation (Nemzetközi Coach Szövetség) elnökének díját „evolúciós vezetéséért” és „a globális coaching szakma sikeréhez való hozzájárulásáért”. A több, mint 25000 coach tag közül őt választották ki arra, hogy közreműködjön az ICF 20. ju-bileumi eseményének szervezésében és levezesse azt, melyen a világ 100 legnagyobb befo-lyással rendelkező coachai találkoztak, hogy megvitassák az ICF addig elért eredményeit és annak jövőbeli irányát.

London, Helsinki, Moszkva, Montreal, Isztambul és sok más helyszín közönsége előtt tartott inspiratív előadásokat.

Eredeti szakmája okleveles mérnök, így a kemény realitást a legmagasabb célokkal és lehető-ségekkel tudja párosítani. Az a rovat, amit Dr. Alister Scottal közösen vezet a Coaching at Work magazinnál, és amely a coachok és a coaching szerepét vizsgálja korunk nagy kérdései kapcsán, megkapta a folyóirat „Best Thought Leadership” (Legjobb gondolati vezetés) díját.

Neil a játékosságot az alapossággal kombinálja. Egy nemrégiben tartott workshopon a követ-kező kérdéssel indított: „Coacholnád-e Donald Trumpot?” Ahogy a résztvevők túljutottak a nevetésen, feltártak néhányat legmélyebb hiedelmeik, mozgatórugójuk, értékeik és coaching munkájuk céljai közül.

Neil és Alister publikációjáról a Peter Cheese által vezetett Legacy Thinking, aki a Chartered Institute of Personnel Development (Személyzeti fejlesztési intézet) vezérigazgatója is, a kö-vetkezőket mondta: „Ezek az elvek és gondolatok az összes érintett és felelős vezetőnél visszhangra fognak találni.” Peter Hawkins professzor „inspiratívként és gondolatébresztő-ként” jellemezte. Keith Bowring, az Elite Coaching for English Rugby vezetője és a walesi nemzeti válogatott korábbi edzője a Neil által vezetett workshopról a következőket mondta: „Ez volt az egyik leginkább gondolatébresztő workshop, amin valaha is részt vettem.” A Legacy Thinking megközelítés beemelése a szervezetekbe segített megvalósítani a kultúravál-tást és elnyerni a „legjobb munkahely” díjat.

Legújabb munkájuk a The Little Book of Making Big Change Happen’ (A nagy változások megvalósításának kis könyve) erre épül. Ebben megjelenik mindaz, amit azoktól a rendkívüli emberektől tanultak, munkájuk során, akik szervezeteiken belül és azon túl is olyan hatást értek el, ami messze meghaladja a vártat és az elvárhatót.

Az ajánlások között a következők olvashatók:

Andrew Wolstenholme OBE FR. Eng FICE, vezérigazgató, Crossrail (Európa legnagyobb infrastruktúra projektje): „… nagyon értékes útmutató – olyan emlékeztetők, amikre folytono-san hivatkozni kell, gyakorolni és megvalósítani őket.”

Susan Allan, Chief Transformation Officer (Az átalakításért felelős vezető), Santander UK: „Az értelem nyugodt hangja, amely egyaránt hasznos lesz a vezetők és csapataik számára. Nagyon élveztem az olvasását.”

Dr. Mark Williamson, az Action for Happiness (Tégy a boldogságért) igazgatója: „… egyedi és hiánypótló! Tökéletes azon emberek és csapatok számára, akik nagymértékben hozzá akarnak járulni a világ dolgaihoz – és azoknak, akik boldogabbá és reziliensebbé akarják közben tenni szervezeteiket.”

Időpont:   2018. március 22.     9.00 – 16.00
Helyszín: Magyar Telekom Nyrt. (1013 Budapest, Krisztina krt. 55.)

A workshop tervezett tartalma

Ahogy említettük, a változáshoz a siker arról szól, hogy „Egyek” legyünk. Segítünk az embe-reknek abban, hogy csapataik nagyszerűen együtt, „egyként cselekedjenek”, segítünk a veze-tőknek abban, hogy szervezetük „egyként működjön”, olyan értékek mentén, amelyeket meg-élnek, ahelyett, hogy csak jelszavakat írnának a falakra. Ezáltal nyerhetnek olyan díjakat, me-lyek azt igazolják, hogy ez egy kiváló munkahely, ami egyben rendkívüli eredményeket is produkál. Segítünk az embereknek, hogy a meghatározó kapcsolatok, mint például az elnök és a vezérigazgató egyként dolgozzanak és képesek legyenek félelem nélkül megbirkózni az igazán nehéz ügyekkel, hogy a legjobb döntéseket hozzák, valamint segítünk a vezetőknek, hogy önmagukkal „egyek” legyenek – pihentebbek, világosabban gondolkodók, magabizto-sak, olyanok, akik az álmokat képesek valóra váltani.

Mindezek által segítünk a szervezeteknek, hogy olyan stratégiát dolgozzanak ki, amelyek ösztönzőleg hatnak dolgozóikra, támogatóikra és partnereikre. Segítünk a szervezeteknek abban, hogy olyan készségeket fejlesszenek ki működésük során, amik lehetővé teszik a be-lülről jövő kultúraváltást (ahelyett, hogy okos tanácsadók kívülről érkezve megmondják ne-kik, hogy mit kellene tenniük). Segítünk a felsővezetői csapatoknak abban, hogy kimagaslóan jól működjenek együtt. Segítünk nekik abban is, hogy új megvilágításban lássák legfontosabb ügyeiket, beleértve az összes érdekelt fél álláspontját. Segítünk a vezetőknek abban, hogy emberként fejlődjenek, valamint, hogy úgy módosítsák, adaptálják meggyőződésüket és vi-selkedésüket, hogy ne csak eredményesebbek legyenek, hanem hogy sokkal jobban azono-sulni tudjanak önmagukkal, hogy hitelesek legyenek. Segítünk az embereknek megtalálni céljaikat, egyfajta mély elégedettséget, közös célt és bajtársiasságot munkájuk során, vala-mint annak képességét, hogy nyílt és őszinte beszélgetéseket folytassanak és elősegítjük a bátorítását, az elismerését és megbecsülését mindannak, amit tesznek.

A nagy változás tehát az egyénekben lezajló belső változás, az a hatalmas változás, ami akkor következik be, amikor egy csapat teljes erőbedobással kezd dolgozni, a nagy változás az, ami akkor történik meg, amikor egy egész szervezet egyként működik. Mi nagyon szeretünk olyan szervezeteknek segíteni, amelyek átalakítják a rendszert és nagy változásokat hoznak létre a világban. Ügyfeleink olyan komoly kérdésekkel és kihívásokkal szembesülnek, mint betegsé-gek, környezeti károk, vágy a kiváló lakó- és munkahely megteremtésére, a legkiszolgáltatot-tabb emberek segítése, valamint az, hogy az egyes vállalatokhoz szívesen menjenek az embe-rek dolgozni – hogy a cégek a legjobb dolgozókat és ügyfeleket tudják toborozni és megtarta-ni – és a szervezetek segítsenek dolgozóiknak abban, hogy a stresszből eredő nyomással megbirkózzanak.
Amit nyújtunk, az a gyakorlati tapasztalat, bevált modellek, mély bölcsesség és rendkívüli kihívást jelentő, átformáló beszélgetések koktélja.
Ezen a workshopon Neil megosztja a könyv azon megfigyeléseit, tanulságait, gondolatait és elveit, amelyek megállítják, gondolkodásra késztetik, és talán arra ösztönzik a résztvevőket, hogy teljesen másképp cselekedjenek.
Minden, amit megoszt, azért került kiválasztásra, mert nagyon eredményes vezetőktől szár-mazik, vagy, mert nagy hatást gyakorolt rájuk, és mert következetesen átalakítja a coaching beszélgetéseket.

Kérjük, hozzák magukkal legnagyobb kihívást jelentő kérdéseiket és problémáikat vagy leg-nagyobb lehetőségeiket és álmaikat és lehetőség lesz a workshop folyamán arra, hogy olyan módon lendítsük azokat előre, amit eddig még el sem tudtak képzelni.
A The Little Book of Making Big Change Happen már kapható.

2018. április

Kapcsolati Team Coaching mesterfokon:
jó kapcsolatok kialakítása a kiváló teljesítmény érdekében

Előadó:    Georgina Woudstra
igazgató/coach/szerző
www.georginawoudstra.com

Bemutatkozik az előadó

Georgina Woudstra MCC coach főigazgatók, felsővezetők és executive csapatok coacha. Ügyfelei véleménye szerint “erős jelenlét és hitelesség” jellemzi, “tapasztalt és bölcs” és olyan coach, aki “rendkívüli empátiával rendelkezik”, mely lehetővé teszi, hogy “egyszerre legyen kihívó és gyengéd”.
Ezen kívül ő az Executive Coach Studio igazgatója, amely egy olyan coach képző szervezet, ahol a szakképzett coachok tovább mélyíthetik szakmai gyakorlatukat, nagyobb összhangot és következetességet érhetnek el munkájuk során. Georgina sikeres vállalkozó, az International Transactional Analysis Association (ITAA) tagja és a ‘Coaching Global Top Teams’ in Leadership Coaching: Working with Leaders to Develop Elite Performance társszerzője (Kogan Page a kiadó). Változáskezelésből szerzett bölcsészdoktori diplomája mellett az ITS coach mesterdiplomájával is rendelkezik, valamint kereskedelmi úgyletek elemzéséből is diplomázott és megszerezte a Bath Consultancy Group tanúsítványát coach, mentor és tanácsadó szupervízióból.

Időpont:   2018. április  26.    9.00 – 16.00
Helyszín: Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.)

A workshop tervezett tartalma
Kapcsolati Team Coaching mesterfokon: merjünk táncolni az éleken
Egy olyan világban, amely egyre összetettebb és nehezebben érthető, amelyben az emberek és a politika egyre polarizáltabbá válik, a kapcsolódás a teljesítmény lényegi eleme. A csapatok nem másról, mint emberi kapcsolatokról szólnak: csapattagok közti kapcsolatokról, a csapat és a szervezet érdekelt felei közti kapcsolatokról, más csapatokhoz való viszonyukról, valamint a csapat és más szervezetek – partnerek, ügyfelek, az adott közösség – közti kapcsolatokról. A 6. Ridler jelentés (www.Ridlerandco.com) megállapításai szerint a szervezetek 76%-a arra számít, hogy a következő két év során növelni fogják a team coaching használatát. A Kapcsolati Team Coaching azt jelenti, hogy olyan módon viszonyulunk másokhoz, egymáshoz, ami egy mélyebb, bizalmon alapuló kapcsolatot eredményez.
A workshop egy nagyon interaktív mesterkurzus, amely a Kapcsolati Team Coaching: jó kapcsolatok és kapcsolódások kialakítása a kiváló teljesítmény érdekében – témáját járja körül. Életünk során kapcsolatokon és kapcsolódásokon keresztül tanulunk, fejlődünk és gyarapodunk; így tehát az átalakító tanulás lényege az emberi kapcsolat és kapcsolódás. A kapcsolaton alapuló megközelítés a kapcsolódás minőségéről és jellemzőiről szól. Ezzel a mesterkurzussal az a célom, hogy a kapcsolati team coaching kapcsán inspiráljam a coachokat, mivel ez a csapatok coacholásának egy radikálisan másfajta megközelítése. A kapcsolati team coaching a coaching kibővített értelmezését nyújtja, ami magában foglalja a kapcsolatok dinamikáját, amit adatforrásként használ majd kísérletezik vele, így segítve a csapat fejlődését és teljesítményének javulását. A kapcsolati team coaching arra ösztönöz minket, hogy felismerjük és aktívan használjuk a kapcsolatok és kapcsolódások által létrejövő kölcsönhatást. Amikor a kapcsolódásokat helyezzük a coaching középpontjába, az éleken táncolunk – ott, ahol a dolgok értelmet nyernek, a bizonytalanság és kiszámíthatatlanság határán, az összekapcsolódás és ezáltal a lehetőségek peremén. Ehhez bátorság kell, mert ez egyszerre izgalmas és nyugtalanító, kihívást jelent, de kockázatot is hordoz.
Ezen a mesterkurzuson a résztvevők:

 • Megismerik a Kapcsolati Team Coaching filozófiáját és a “kapcsolati fordulat” jelentőségét globális szempontból.
 • Megértik a Kapcsolati Team Coaching elveit, valamint a kapcsolódások és a teljesítmény közti összefüggést.
 • Ismereteket szereznek a Kapcsolati Team Coaching kompetenciákról és kipróbálják őket a gyakorlatban.
 • Átgondolják, hogy ezek az elvek hogyan adódnak hozzá a team coaching másfajta megközelítéseihez, beleértve a rendszer szemléletű team coachingot, a vezetői team coachingot, a csapat öt diszfunkcióját, a csapatépítést és a többit….
 • Feltárják az ebből eredő tapasztalatot, mint a mélyreható változás előidézőjének mozgatórugóját.
 • Újfajta kihívásokkal szembesítik magukat, mint coachok coach munkájuk során.

 

Összegezve, ez a mesterkurzus betekintést nyújt a Kapcsolati Team Coaching világába és lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megfontolják ennek jelentőségét és használhatóságát coach szakmai munkájuk során.

2018. június

1.  Vezetés és menedzselés határokon át  
2.  Lépjünk túl a vezetés árnyékán
3.  A következő lépés – Vezetési és szervezeti fejlesztési orien-   
     tációk 2. (személyes/szervezeti) utakon

Előadó:  Anthony Kasozi (B.Soc. Sc, MSc, PhD)
igazgató/tanár/tanácsadó/facilitátor/coach

Bemutatkozik az előadó

Anthony Kasozi a Quilibra Consulting alapítója/igazgatója, valamint több más tanácsadó cég és oktatási intézmény partnere. Sok éves vezetői és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, képzett oktató, tanácsadó, facilitátor és akkreditált coach. Több, mint 30 éve dolgozik mene-dzserként, vezetőként, vezetői coachként, fejlesztőként és tanácsadóként különböző állami és magán szervezeteknél az Egyesült Királyságban, Európában, Afrikában és Ázsiában. Humán fejlesztésben, a szakpolitika kialakításában, szervezeti és gazdaság fejlesztési kérdésekben nyújt segítséget.

Anthony vezetőként dolgozott az iparban, nem-kormányzati szerv igazgatójaként és felsőve-zetőként területi és nemzetközi nagyvállalati szinten is. Tanácsadói minőségében Anthony sokféle állami és magán szervezetnél, valamint nemzetközi ügynökségeknél és nem-kormányzati szervezeteknél dolgozott az Egyesült Királyságban, Nyugat- és Közép-Európában, Afrikában és Ázsiában. Coachként és mentorként Anthony különböző kulturális, ágazati és szakmai háttérrel rendelkező vezérigazgatók, igazgatótanácsi tagok és felsővezetők fejlődését követte és támogatta. Emellett társszerzője egy vezetésről szóló könyvnek és egy coachingról szóló könyv egyik szerzője is.

Napi munkája során Anthony az üzleti és civil hálózatok fejlesztésének elkötelezett támogató-ja, amelyek az adott közösségekhez kötődnek és azok által számon kérhetőek. Magánember-ként a szegénység emberi következményei fűtik, hogy szenvedélyesen tegyen az üzleti telje-sítmény javításáért, a hasznos oktatás és képzés kiterjesztéséért, a fenntartható tervezés és technológiák megvalósításáért, valamint az eredményes és számon kérhető vezetésért.

Anthony jól ismert arról a „rejtélyes képességéről, amellyel segít az ügyfeleknek feltárni és feltenni azokat a kérdéseket, amelyek megbújnak a mélyben, de nehezen fogalmazzák meg saját maguk és mások számára”. A helyzetnek megfelelően, saját tapasztalatát és meglátásait, mint tanácsadó, menedzser és vezető ajánlja fel ügyfeleinek. A kihívást jelentő meglátások, coaching támogatás és tapasztalati reflexió színes megközelítése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jobban megértsék az őket érintő problémákat és az azok megoldására irányuló lehetőségeket. Mindent összevetve, Anthony mindig arra törekszik, hogy ügyfelei fejlődését segítse: hogy ügyesebben oldják meg azokat a nehéz problémákat, amelyekkel szembesülnek, és hogy jobb kapcsolatokat alakítsanak ki és hatékonyabban működjenek határvonalakon át, az éppen aktuális kihívásokon túl is.

Időpont:   2018. június 7.    9.00 – 16.00
Helyszín: Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.)

3 workshop témát vetett fel Anthony és mivel nehéz választani közülük mind a hármat megmutatom, hogy majd később közösen döntsünk.

A 3 felkínált workshop/téma áttekintése:

1. Vezetés és menedzselés határokon át
Ez a workshop azt vizsgálja, hogy különböző szerepeink során (coachok, menedzserek vagy vezetők) hogyan tudjuk jobban megérteni, támogatni és vezetni azokat, akik számukra isme-retlen terepen mozognak vagy kulturális, személyes, illetve társadalmi szempontból komoly kihívásokkal néznek szembe. Lényeges, hogy mind a formális, mind az informális határokon át képesek legyünk hatékonyan dolgozni. Meg kell értenünk a határok célját és szerepét, érté-kelnünk kell, hogy különböző típusú határok léteznek és azonosítanunk kell, hogy melyek azok, amik igazán számítanak – mikor és mennyiben. Ahhoz, hogy menedzserként és coach-ként igazán jártasak legyünk, hozzáértő módon kell foglalkoznunk az ismeretlen és új hatá-rokkal. Ezen felül el kell sajátítanunk és gyakorolnunk kell azokat a készségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy alakítsuk és átrendezzük a különböző fajta határokat.

2. Hogyan lehet erős vezetőkkel coachként hatékonyan dolgozni, hogyan kell vezetőként magad, csapatod és a szervezetet kezelni a belső vezetői én és tudatosságtól kiindulva a külső kapcsolódás felé – vezető és árnyéka
Ez a workshop azt vizsgálja hogy milyen különböző módokon viszonyulhatunk és kapcsolód-hatunk a dolgokhoz és a vezetőkhöz, és ezáltal hogyan tudjuk hatékonyabban egyensúlyba hozni az előnyös és a kihívást jelentő szempontokat a vezetés és a vezető szemszögéből az egész szervezetben. Ez a tágabb megközelítés és egyensúlyra törekvés a vezetőnél a belső tudatosság és a kifelé nyújtott alkalmazkodás és kapcsolódás terén, lehetővé teszi egész cso-portok és közösségek számára, hogy elköteleződötten megteremtsék és támogassák a vezetők hatékonyságát. Ez a fajta elköteleződés feltétlenül szükséges, amikor a különböző szervezetek és közösségek a legnagyobb kihívást jelentő kérdésekkel és problémákkal küzdenek. Ez ugyanakkor lehetővé teszi a különböző szintű vezetők számára, hogy jobban tudjanak együtt dolgozni. Ha túllépünk a vezetés árnyékán, az megteremti annak a lehetőségét, hogy elmoz-duljunk az egyéntől a kollektív irányába, az „éntől” a „mi” felé. Ezáltal az is lehetségessé válik, hogy átgondoljuk, mire van szükségünk ahhoz, hogy olyan vezetői stílust és gyakorla-tot alakítsunk ki, amely egy folyamatos elmélyülésre alapoz, és ami túlmutat azon, hogy csak „hozzuk helyre a dolgokat és fejlesszük magunkat”.

3. A következő lépés – vezetési és szervezeti fejlesztési orientációk a többedik változás         mentén

Ez a workshop arra keresi a választ, hogy milyen módon tud megújulni a személyes és a szer-vezeti fejlődés. A változás abból áll, hogy elmozduljunk attól, hogy jobban és hatékonyabban tegyük a dolgunkat, afelé, hogy jobb dolgokat és sok és még több, különböző dolgot valósít-sunk meg. Tudjuk, hogy az igazi személyes és szervezeti fejlődés túlmutat azon, hogy SMART célokat tűzzünk ki és jól kidolgozott fejlesztési tevékenységeket végezzünk. A vál-tozó világ által olyan új valósággal állunk szemben, ahol az a törekvésünk, hogy új jelenleg ismert készségeket sajátítsunk el, egy olyan világra készít fel minket, amely már nem is léte-zik. A szervezeteknek egyszerre kell „újat tanulni” és „felejteni”, ha fenn akarnak maradni. Egy olyan kölcsönösen összekapcsolt világban, ahol a sorsunkat egy sor egymástól függő és egymásba kapcsolódó dolog alakítja, határozza meg és befolyásolja, semmilyen csak az egyén egyedüli dolgát figyelembe vevő dolog nem fog működni és nem segít felkészülni a minket érő kihívásokra.

Ajánlások

“Engem a coach szemléletű vezetési módszertan elsajátítása vitt a programra. De nem ezt kaptam! Sokkal többet!! 🙂 Az önfejlesztésnek egy újabb és már számomra is bizonyított esz-köze került a kezembe a képzés során, melyet badarság és lehetetlen lenne “csak” a munká-ban hasznosítani. A coach szemléletű életvitel, a rohanó világban egyre ellaposodó emberi kíváncsiság, a tudatos létezés, a kérdések ereje, a jövő lehetőségeinek a feltárása, a megismert nemzetközi és hazai tapasztalatok és a coaching irányzatok olyan színes választékot adnak minden résztvevőnek, hogy innen mindenki gazdagabban tér vissza a szakmai és a magánéle-tébe egyaránt. Szívből ajánlom a képzést mindenkinek, aki az élete bármely területén fejlődni, változni, változtatni szeretne, aki önmaga keresi a lehetőségeit vagy segíteni szeretné a kör-nyezetében a lehetőségek felkutatását, ezzel is felkészülve korunk változásaira. A CHN nemzetközi coach iskola igazán tartalmas és a mindennapokban használható szakmai képzést nyújt, különösen úgy, hogy a CHN nemzetközi előadásokon való részvételt is tartal-mazza a képzés ideje alatt. ”

Takács Ilona, ágazatigazgató
T-Systems Magyarország Zrt.
CHN Nemzetközi Coach Iskola 5. évfolyam

Takács Ilona

ágazatigazgató, T-Systems Magyarország Zrt.

“Hogyan segített a coaching képesítésem nemzetközi pozíció elnyerésében és hogyan segít a nemzetközi porondon történő helytállásban?”
“A nemzetközi coach képesítésem, amit itthon Judit programján szereztem jelentős szerepet játszott és játszik karrier utam alakulásában, abban, hogy a Magyar Telekom budapesti köz-pontjából sikerrel pályáztam egy transzformációs program menedzseri pozíciójára az anyavál-lalat, Deutsche Telekom németországi központjába.
A sikeres pályázati anyag összeállításában és az interjúra való felkészülésben coach-csal dol-goztam, egyik kolléganőm karrier coaching támogatása rengeteg megerősítést és önbizalmat adott.
A vezetőm visszajelzése alapján a kiválasztás során, a pozíció elnyerésében határozott előny volt, hogy nemzetközileg akkreditált coach diplomával is rendelkezem és a coaching szemlé-letet képviselem, lévén változás menedzseléshez kapcsolódó munkakörről van szó, ahol fon-tos és hasznos a coaching szemlélet alkalmazása.
A coaching szemléletem a Németországban töltött fél év során mind az itteni nemzetközi csa-patba történő gördülékeny beilleszkedésben, mind az interkulturális közeg elfogadásában és az ebben való működésben és teljesítésben is támogat. Szervezeti szinten azok a szakmai öt-leteim, amelyeket a coaching szemléletre alapozva kezdeményeztem rendkívül hatékonynak és eredményesnek bizonyultak, és pozitív fogadtatásra találtak kollégáim, vezetőim körében.”

Kovács Veronika

Transzformációs program menedzser , Deutsche Telekom, Strategy Execution Europe& Technology Bonn, Németország

“Tanulni jó. Másokat fejleszteni nagyszerű.  Jó társaságban időzni mindig feltöltődés. Ha valaki mindezeket egyszerre szeretné megtalálni, akkor ez a coaching iskola a legjobb hely a számára.
A CHN rendezvényein és Judit „iskolájában” létezni nehéz, de hálás is egyszerre. Nehéz, mert az ember figyel, hogy sokat gyarapodjon a tudása, de ugyanakkor hálás dolog ott lenni, mert a légkör, a sok nyitott ember, a sok segítség és visszajelzés, amit kap a résztvevő, segít abban, hogy észrevétlenül rohanjanak az órák!

Számomra a nemzetközi színvonal alapkövetelmény. Így volt a sportban, így volt a bankszakmában és így van a coaching szakmában is! A CHN szervezésében rendezett eseményeken rengeteget gyarapodunk mi, résztvevők, mert nemzetközi a színvonal.

A különböző coaching megközelítések igazi játék paradicsomot jelentenek, megismerve  őket úgy éreztem magam, mint egy önfeledt gyerek a játékboltban! Színes, végtelen variációk, mindenki talál magához illeszkedőt, amiből azután megszülethet a saját modell!
Mert  amíg a nemzetközi coachokat hallgatjuk, megszületik bennünk valami új és megismételhetetlen, olyan tudás, ami egy életre szól! Szóval egy ilyen iskola nem más, mint játék, tudás gyarapítás és barátságok születése! Ráadásul kiváló coach is válhat belőled! Csak ajánlani lehet…..”

Mizsér Attila

Olimpiai bajnok, tréner és coach

„Az utóbbi időben viszonylag több tréningen is részt vettem, de nem találkoztam ennyire em-berközpontú és sokoldalú képzéssel, mint Judit CHN iskolája. Azt gondolom, hogy a legjobb választás volt számomra, mely segített elindítani ezen a nagyon izgalmas úton. Hihetetlen inspirációt és élményt kaptam a kurzus során mind Judittól és az előadóktól, akik nemcsak hazai, de nemzetközi területről is érkeztek. Olyan tudást adtak át a szakma kiválóságai, ami egyedülálló. Olyan eszköztárat kaptunk, amely lehetőséget ad, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb coaching stílust. Judit folyamatosan ösztönzött és támogatott ezen az úton, mint egy hátország. Számára nem létezik lehetetlen. Továbbá nagyon rugalmas volt, ha a csa-pat úgy kívánta egy-egy modul kapcsán. A három hónap nemcsak a szakmai fejlődésemet segítette, hanem magánemberként is erősített, felismeréseket hozott számomra, mind attitűd-ben és gondolkodásmódban. Mindemellett egy olyan csapat tagja lehettem a képzés során, mely rengeteg energiát adott, bíztatást és pozitív megerősítést a gyakorlások során. Meleg szívvel ajánlom mindazok számára a kurzust, akik hasonló élményre vágynak, mint amiben nekem lehetett részem.”

Lendvainé Kottlár Edit

HR Business Partner

“Ennek a remek továbbképzésnek köszönhetően belekóstolhattam a coaching világába. Ren-geteg újdonsággal találkoztam és sok új információhoz jutottam azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnám a vezetői vénám jobban erősíteni. Nagyon örülök hogy részt vehettem és iz-gatottan várom a további CHN workshopokat.”
“The course has given me an exciting overview into the wonderful world of coaching. After completing the course I have not only obtained vital information on how to be a better mana-ger at work but it has enabled me to further grow and develop on my journey as a professional coach ”

Ruttkay András Tamás

National field sales team lead

“Fantasztikusan inspiráló környezet, energiával és tudásvággyal teli csapat, rendkívül izgalmas, tartalmas és nagyon sok gyakorlással megtűzdelt program, mely a lehetőségek tárházát vonultatta fel ebben az érdekes és nagyon színes coach világban.

A bemutatásra került eszközök és coaching irányzatok széles skálaja, a különbözö megközelítesek érdekes kapcsolódásai, a meghívott előadók sokszínűsége és nemzetközisége, mely utóbbit Cherie Carter-Scott neve is fémjelez, garancia arra, hogy a professzionalizmuson túl ebben a képzésben egy életre szóló tudást és tapasztalatot szerezhetsz.

15 éve dolgozom pénzügyi szakemberként, ebből az elmúlt hat évben külföldön volt lehetőségem megélni és megtapasztalni élethelyzeteket, kihívásokat, megoldásra váró kérdéseket legyen szó akár privát, akár munkakapcsolataimról, melyekben egy jó coach-al beszélgetve most már biztosan tudom, hogy hamarabb rátalaltam volna a nekem megfelelő megoldásra.

Ajánlom mindenkinek, aki önismeretben, értékítáletben, tudatosságban fejlődni szeretne és szívesen belekóstolna a coach ‘’lét’’ kihívásokkal teli mégis nagyon felemelő világába.

Nagyon köszönöm Judit!”

 

Kovács Krisztina, ACC

„Judit és munkája során találkoztam újból a rég elfeledettnek hitt pozitív gondolkodással és szemlélettel. Magas szintű oktatók felsorakoztatásával rádöbbenti a hallgatóságot arra, hogy mindig van egy következő lépés. A mai felgyorsult, hatékonyságot megcélzó világunkban rávezet arra, hogy egymás és önmagunk tisztelete az egyik legnagyobb kincs. Rávezet arra, hogy nincs rossz kérdés, hogy merjünk dönteni és önmagunkat felvállalni, lássuk meg az ösz-szefüggéseket, és tovább lépni. Mindezt nagyszerű társak körében.”

Horváthné Demeter Zsuzsa

Judit a képzésein nagyon figyel a minőségre, a nemzetközi mércét követi és sokszínű, gazdag tananyagra épít. Sokféle coaching irányzatot megismertünk és különféle eszközöket kipróbáltunk az együtt töltött napok alatt. Végig nagyon jól éreztem magam.Számomra a leghasznosabb a sok coaching gyakorlás volt és a visszajelzések, amiket kaptam, amelyektől folyamatosan fejlődtem. A jó hangulathoz Judit pozitív, energiával teli hozzáállása nagy mértékben hozzájárult.

Urbán Vera ACC

Karrier coach, executive search specialist

A megfelelő coach képzés/intézmény kiválasztásakor nagyon körültekintően jártam el, majd végül a Coaching Határok Nélkül által nyújtott program mellett tettem le a voksomat. Utólag is állíthatom, hogy a legjobb döntésnek bizonyult!

A tréningen az elméleti tudás-átadás és a coaching gyakorlatok ideálisan és kiegyensúlyozottan váltották egymást. Ami számomra a legtöbb pluszt jelentette az az, hogy számtalan coaching modelt ismertünk meg, majd a képzés végére minden résztvevő a saját stílusa alapján alakíthatta ki a saját coaching modelljét. A tréning a könnyen elsajátíthat és nagyon hatékony coaching eszközök megismertetésével sem szűkölködött.

Az oktatók nemzetközi gyakorlati tapasztalata és szakmai háttere lehetővé tették, hogy az adódó kérdéseinkre kimerítő, a való életből hozott és megtörtént esetekből származó példák alapján kapjuk válaszokat, példákat.

Többek között a oktatók irányításának és támogatásának eredményeképpen kivételesen jó csoportszellem alakult ki, amelyet az egymással szembeni bizalom és az őszinteség hatott át. Ennek köszönhetően a személyes átalakulásunkkal és a coaching gyakorlatokkal kapcsolatos sikereket és nehézségeket rendszeresen megoszthattuk egymással és így lehetővé téve, hogy egymástól is tanuljunk.

A tréningen való részvételem HR szakemberként és magánemberként is komoly átalakulást hozott az életembe. A képzést vezető szakemberek profizmusa, pozitív életszemlélete és elkötelezettségük mind tovább (sz)építették az tréning élményét.

Őszintén ajánlom a CHN által nyújtott coaching képzéseket azoknak, akik még keresik a megfelelő oktatási intézményt.

Ujvári Beáta

HR-igazgató és coach, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz

“Hosszú éveket segítő, támogató munkakörben dolgozva értem meg arra, hogy mindazt, ami átöleli a mindennapjaimat tudatosabban folytassam tovább. Ekkor találtam rá egy coachra, akivel a saját céljaimon dolgozva tudatosodott bennem, hogy ez az az irány, amelyben ma-gam is szeretnék még inkább elmélyedni, úgy érezvén, hogy ez a mindennapi munkámban is nagy segítségemre lesz. Ekkor merült fel az a szokásos kérdés, hogy melyik képzést válasz-szam, merre is induljak? Mivel leginkább a szervezeten belüli munka csapatokkal, teamekkel foglalkoztat leginkább, így coach-om tanácsára ellátogattam a CHN egyik, Team coachinggal foglalkozó programjára. Ebédidőben már sejtettem, de a nap végére biztos voltam abban, hogy ez az a csapat, akikkel tovább szeretném mélyíteni tudásomat. Jelentkeztem is a követ-kező Coach képzésre, melyet 2015 nyarán be is fejeztem.
Hogy mi az, ami akkor é s azóta a legfontosabb? A képzések alkalmával sikerült megélni egy olyan élményt, ami azóta is folyamatosan kísér. Egyrészt mind szakmailag mind emberileg rengeteg kaptunk Judittól és Cherie-től,mind szakmailag mind emberileg, ők számomra pél-daképekké is váltak, valamint kialakult egy olyan támogató, fejlődést segítő légkör csoporton belül amely nélkülözhetetlenné vált sokunk számára mára. Mindemellett rengeteg tudással gyarapodtam magam is, egyrészt önmagamról, másrészt természetesen a mindennapok vonat-kozásában is. Olyan tudással, felismerésekkel gyarapodtam, melyek egész életem vonatkozá-sában minőségi átalakulást hoztak. Ezekre csak kivételes emberek által kivételes pillanatok-ban lehet szert tenni. Köszönet ezért Mindannyiunknak.”

Józan Eszter

A CHN Nemzetközi Coach Iskola képzésen részt kell venni. Nem a kiváló tanárok és csapat miatt, nem a nemzetközi minősítés miatt, hanem elköteleződésből az emberek támogatása iránt, elköteleződésből a tudás és tanulás iránt. Azért, amit emberileg és szakmailag ad nekünk Judit és Chérie. Azért, hogy saját ösztönös figyelmünkkel és ezek a kiváló szakemberek önzetlenül átadott szaktudásával felvértezve a legjobbat hozzuk ki az emberekből és magunkból.

Ugray Nikolett

coach

Amikor CHN Coach Iskolát választottam, az egyik fontos szempont a nemzetközi beágyazottság volt. A minősítésen túl Judit professzionális hozzáállása, közvetlen és támogató jelenléte, inspiráló előadók a biztosíték arra, hogy az itt megszerzett tudás mély, naprakész és nemzetközileg elismert. Az oktatás nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minél több irányzatot mutasson meg, hogy minél teljesebb képet kaphassunk és megtalálhassuk a saját ‘coach hangunkat’. A gyakorlás során a sok visszajelzés nagy segítség volt a fejlődésben.

A CHN a határtalan tudást emberekben, a meghívott előadókban hozza el. Hozzájuk kapcsolódva,megannyi értékes gondolatot, élményt és tapasztalatot gyűjtöttem, közösséget találtam.

Ajánlom a képzést és a workshopokat azoknak, akik kívancsiak a coaching szemléletre, vagy szeretnék a coaching eszközöket használni az életükben.

Kapás Mihály

Őszintén ajánlom a Coaching Határok Nélkül (CHN) szakmai workshopjait mindazoknak, akik intellektuális feltöltődést, szakmai kitekintést, és nem utolsósorban egy nyitott és támogató szakmai közösséget keresnek.

Ajánlásra vettem részt 2016. novemberében Lisa Bloom Mindfulness workshopján, és magával ragadott az előadó, Lisa személyisége, személyes üzenete, és a résztvevők által megteremtett őszinte, kíváncsi és elfogadó légkör. Azóta is lelkes résztvevője vagyok a programsorozatnak, hiszen minden előadás után egy új gondolattal, ismeretséggel gazdagodva távozom. 2017 tavaszán a CHN Coach Iskolájához is csatlakoztam, mely újabb pótolhatatlan felismerésekhez segített hozzá magammal és a coach szakmával kapcsolatban is.

A CHN tökéletes kiindulópont lehet mindazok számára, akik csak most ismerkednek a coach szakmával, és azoknak is, akik már tapasztalt coachként szakmai fejlődésre és impulzusokra vágynak.

Dobos Adél

HR szakember, Coach

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

10 + 6 =