CHN Coach Iskola

2017 októberében indul a CHN Nemzetközi Coach Iskola
8. évfolyama

Egyetlen olyan képzés Magyarországon, ahol két ICF MCC (Master Certified Coach) tanít Ábri Judit és dr.Chérie Carter-Scott személyében.

Időpontok: 2017. október 17-18., 2017. november 14-15-16., 2018. január 9-10-11.
Részvételi díj: €1490 + ÁFA + helyszín költség

ICF ACSTHchn_nemzetkozicoachiskola_logo_2017-01_400px

“Ajánlom a CHN Coach Iskolát azoknak, akik nemzetközi színvonalú képzést keresnek. Ideális alapozó képzés, ahol a terület szakértőitől a módszerek egy széles skáláját ismerhettük meg, azokat azonnal be is építve a gyakorlatba. Számomra nagy pozitívum, hogy a coach személye is górcső alá kerül, és, hogy az ő kompetenciái és integritása fontos elvárást képeznek, mert ez a szakma hírnevének és a coaching szolgáltatás színvonalának garanciája. Felbecsülhetetlen hozzáadott érték a képzés során nyújott többlet támogatás és egyéni figyelem, valamint a neves külföldi előadók által tartott workshopokon való részvételi lehetőség.”

Szlávik Krisztina
Coach

“Hosszú éveket segítő, támogató munkakörben dolgozva értem meg arra, hogy mindazt, ami átöleli a mindennapjaimat tudatosabban folytassam tovább. Ekkor találtam rá egy coachra, akivel a saját céljaimon dolgozva tudatosodott bennem, hogy ez az az irány, amelyben magam is szeretnék még inkább elmélyedni, úgy érezvén, hogy ez a mindennapi munkámban is nagy segítségemre lesz. Ekkor merült fel az a szokásos kérdés, hogy melyik képzést válasszam, merre is induljak? Mivel leginkább a szervezeten belüli munka csapatokkal, teamekkel foglalkoztat leginkább, így coach-om tanácsára ellátogattam a CHN egyik, Team coachinggal foglalkozó programjára. Ebédidőben már sejtettem, de a nap végére biztos voltam abban, hogy ez az a csapat, akikkel tovább szeretném mélyíteni tudásomat. Jelentkeztem is a következő Coach képzésre, melyet 2015 nyarán be is fejeztem.
Hogy mi az, ami akkor é s azóta a legfontosabb? A képzések alkalmával sikerült megélni egy olyan élményt, ami azóta is folyamatosan kísér. Egyrészt mind szakmailag mind emberileg rengeteg kaptunk Judittól és Cherie-től,mind szakmailag mind emberileg, ők számomra példaképekké is váltak, valamint kialakult egy olyan támogató, fejlődést segítő légkör csoporton belül amely nélkülönözhetetlenné vált sokunk számára mára. Mindemellett rengeteg tudással gyarapodtam magam is, egyrészt önmagamról, másrészt természetesen a mindennapok vonatkozásában is. Olyan tudással, felismerésekkel gyarapodtam, melyek egész életem vonatkozásában minőségi átalakulást hoztak. Ezekre csak kivételes emberek által kivételes pillanatokban lehet szert tenni. Köszönet ezért Mindannyiuknak.”

 Józan Eszter

“Hogyan segített a coaching képesítésem nemzetközi pozíció elnyerésében és hogyan segít a nemzetközi porondon történő helytállásban?”
“A nemzetközi coach képesítésem, amit itthon Judit programján szereztem  jelentős szerepet játszott és játszik karrier utam alakulásában, abban, hogy a   Magyar Telekom budapesti központjából sikerrel pályáztam egy transzformációs program menedzseri pozíciójára az anyavállalat, Deutsche Telekom németországi központjába.
A sikeres pályázati anyag összeállításában és az interjúra való felkészülésben coach-csal dolgoztam,  egyik kolléganőm karrier coaching támogatása rengeteg megerősítést és önbizalmat adott.
A vezetőm visszajelzése alapján a kiválasztás során, a pozíció elnyerésében határozott előny volt, hogy nemzetközileg akkreditált coach diplomával is rendelkezem és a coaching szemléletet képviselem, lévén változás menedzseléshez kapcsolódó munkakörről van szó, ahol fontos és hasznos a coaching szemlélet alkalmazása.
A coaching szemléletem a Németországban töltött fél év során mind az itteni nemzetközi csapatba történő gördülékeny beilleszkedésben, mind az interkulturális közeg elfogadásában és az ebben való működésben és teljesítésben is támogat. Szervezeti szinten azok a szakmai ötleteim, amelyeket  a coaching szemléletre alapozva kezdeményeztem rendkívül hatékonynak és eredményesnek bizonyultak, és pozitív fogadtatásra találtak kollégáim, vezetőim körében.”

Kovács Veronika
Transzformációs program menedzser,
Deutsche Telekom,
Strategy Execution Europe& Technology
Bonn, Németország

“Tanulni jó. Másokat fejleszteni nagyszerű.  Jó társaságban időzni mindig feltöltődés. Ha valaki mindezeket egyszerre szeretné megtalálni, akkor egy coaching iskola a legjobb hely a számára.
A CHN rendezvényein és Judit „iskolájában” létezni nehéz, de hálás is egyszerre. Nehéz, mert az ember figyel, hogy sokat gyarapodjon a tudása, de ugyanakkor hálás dolog ott lenni, mert a légkör, a sok nyitott ember, a sok segítség és visszajelzés, amit kap a résztvevő, segít abban, hogy észrevétlenül rohanjanak az órák!
Számomra a nemzetközi színvonal alapkövetelmény. Így volt a sportban, így volt a bankszakmában és így van a coaching szakmában is! A CHN szervezésében rendezett eseményeken rengeteget gyarapodunk mi, résztvevők, mert nemzetközi a színvonal.
A különböző coaching megközelítések igazi játék paradicsomot jelentenek, megismerve  őket úgy éreztem magam, mint egy önfeledt gyerek a játékboltban! Színes, végtelen variációk, mindenki talál magához illeszkedőt, amiből azután megszülethet a saját modell!
Mert  amíg a nemzetközi coachokat hallgatjuk, megszületik bennünk valami új és megismételhetetlen, olyan tudás, ami egy életre szól! Szóval egy ilyen iskola nem más, mint játék, tudás gyarapítás és barátságok születése! Ráadásul kiváló coach is válhat belőled! Csak ajánlani lehet…..”

 

Mizsér Attila
Olimpiai bajnok, tréner és coach

 

 

 

A 60+ órás ICF akkreditált képzési program célja leginkább a szervezetben dolgozóknak nemzetközi szintű coaching tudást adni, hogy akár vállalati belső coachként dolgozhassanak vagy vezetőként coaching készségekkel felvértezve sikeresebben tudjanak működni. A program jó kiinduló pont azoknak is, akik majd főállású coachként szeretnének dolgozni. Már képzett coachokat is szívesen látunk, akik az ICF ACC szintű minősítését szeretnék több tudással, egyszerűbb módon megszerezni.
A képzést a CHN együttműködésben nyújtja a 1975-ben San Francisco-ban alapított MMS Coach Training Intézettel. Ez az Intézet jelenleg Hollandiában és Ázsiában nyújt még képzéseket.
http://www.drcherie.com/mms-coach-training
Dr Chérie Carter-ScottProfesszionális coachként nekem fontos munkám során a nemzetközi coaching sztenderd betartása mind coach megbízásaim során, mind coachingot oktató tanárként, ezért követem munkám során az ICF kompetenciákat. Nemzetközi coaching oktatási együttműködéseim folyamán elengedhetetlen, hogy olyan coachokkal  dolgozzam együtt, akik ezt a tudást és színvonalat képviselik, és akiktől én is  – 4 coach iskola és közel 4 tucat CHN workshop után – még mindig tanulni tudok.
Az International Coach Federation-nel (ICF) együttműködve, és rajta keresztül ismertem meg dr Chérie Carter-Scott MCC amerikai coachcsot, aki a 70-es évek közepe óta foglalkozik vezetőfejlesztéssel és coachinggal a világ számos táján. ICF akkreditált coach iskolája van  USA-ban, Hollandiában és Bangkokban, 17 könyvet adott ki Amerikában és online programjai is futnak. Chérievel együtt tettük össze a CHN Nemzetközi Coach Iskola tanrendjét,  azt a 8 egésznapos modulból álló képzést, amit 2017 áprilisától  immár 6. alkalommal kínál a CHN. Összességében ez lesz a CHN Nemzetközi Coach Iskola 8. évfolyama. Büszkék vagyunk, hogy nemzetközi ICF akkreditált coach képzést honosítunk meg itthon megengedhető (semmikép nem a kinti árakat követve) áron.

Mit kínál a képzés:

 • 60+ órás ICF ACSTH képzés angolul és magyarul (az angol rész fordítással zajlik és csak a képzés egy részét teszi ki – 2 napot ),
 • lehetőség ICF MCC és PCC coachoktól tanulni,
 • ICF ACC szintű tudás,
 • az ICF kompetenciáinak, etikájának és szakmai sztenderjének megismerése és elsajátítása (11 coach kompetencia elméletben és gyakorlatban)
 • több mint 50% időben coaching gyakorlás a képzés alatt
 • integrált képzés – több coaching irányzatot és modellt tanítunk meg, (Megoldásközpontú Coaching,   TA,  Gestalt, Co-Active Coaching irányzatok kerülnek bemutatásra),
 • részvétel a CHN nemzetközi workshopjain plusz lehetőségként, azokon a programokon, amik a képzés alatt zajlanak 2017 első félévében, a CHN 7. évadja alatt,
 • CHN videók bemutatása a képzés során,
 • szakmai konzultáció egyénileg igény szerint a modulok között,
 • kiscsoportban coaching gyakorlás – a résztvevők egymás közt – a modulok között,
  a program magában foglal MBTI oktatást is.

jelentkezes_120

 

CHNCoachIskola

A programot követően lehetőség van az ICF ACC vizsgára felkészítőn részt venni és szintén lehetőséget kínálunk ICF ACTP programon tovább tanulni.

Különböző népszerű coaching irányzatokat mutatunk be:

Vizi Bea 100pxVizi Bea ACC – Tranzakció AnalízisDr Malatinszky Judit 100px
Coach, mentor coach, senior tréner

dr Stefany-Tóth Judit – Gestalt alapú coaching
dipl. szupervizor, coach, Gestalt terapeuta

.

AbriJudit

Ábri Judit MCC – Mindfulness a munkahelyen és a coach életben
Co-Active Coaching
CHN Nemzetközi Coach Iskola vezető

 

 

 A programban Vogt Andrea PCC coach lesz a co-tréner.

Vogt AndreaHitvallás és metodológia
Szenvedélyesen keresem a tanulás és megújulás lehetőségét életem minden pillanatában. Vallom, hogy egy mások tudatosodását és fejlődését támogató hivatás élethossziglan tartó, folyamatos, mély önismereti munka melletti elkötelezettséget igényel. A coaching hitvallásom szerint két tudat találkozásának közös alkotása. Én a kapcsolat lélekgyógyító erejébe hiszek, abban hogy az ügyfél és a coach kapcsolódásának minőségén múlik az ülés mélysége és az együttműködés sikere. A kapcsolódás ereje és minősége teszi lehetővé, hogy az ügyfél is mélyebb kapcsolatba kerüljön saját magával, amely a valódi és tartós változás kulcsa. Legfőbb alapelvem, hogy a jelenlét, ill. a tudatosság növelése a felnőtt tanulás, fejlődés és változás alapfeltétele. Hiszek a módszertani sokszínűség transzformáló erejében. Az ügyfél aktuális megoldandó feladatának megfelelően a megközelítések és pszichológiai modellek széles skáláját alkalmazom a coaching intervenciók során (Gestalt, Transactional Analysis, Transpersonal-, Existential Psychology, Inner Game, Cognitive Behaviour, Solution Focused), hiszen az ügyfél problémájával mindig csak olyan szinten lehet dolgozni, amilyen szinten az ügyfél ahhoz hozzáfér. A jelenlét-központúság azonban, mint alapfilozófia és vezérelv átitatja életem és hivatásom minden pillanatát. Hiszem, hogy a változás akkor valódi és tartós, ha lényünk teljességét vonjuk be a megismerésbe, megértésbe és tanulásba. A legfontosabb eszköz én vagyok, a jelenlétem, hiszen ez egy olyan hangszer, amellyel a legtöbbet, a legjobbat, a legértékesebbet tudom kihozni magamból, a másikból, a helyzetből és a kapcsolatból.

Háttér
Pszichológusként végeztem az ELTE Bölcsészkarán, majd HR Managementből szereztem diplomát. A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) által akkreditált PPC (Professional Certified Coach) vagyok. Coach képesítéseimet a NeuroLeadership Institute, az Academy of Executive Coaching (AoEC), valamint a Gestalt Coaching Center – ICF által akkreditált iskoláknál szereztem. Szakmai pályafutásom Dr. Telkes József Vezetői Tanácsadó Irodájánál kezdtem. Az elmúlt 26 év során közép- és felsővezető keresés, kiválasztás, fejlesztés területén szereztem széleskörű tapasztalatokat. A 1992 óta foglakozom felsővezetői coachinggal vállalati és egyéni szinten egyaránt. Szervezeti szinten ügyfeleim különböző nemzetiségű, kultúrájú, vezetési stílusú hazai és nemzetközi vállalatok felsővezetői, akiket olyan ütőképes csapat, ill. szervezet kialakításában, fejlesztésében és inspirálásában támogatok, amely rugalmasan és hatékonyan képes reagálni az állandóan változó és egyre zordabbá váló piaci körülmények kihívásaira. Egyéni ügyfeleimnél pedig, azt a tudatosodási folyamatot támogatom, amely arra ösztönzi, hogy az aktuális feladatán keresztül jobban megismerje, megélje önmagát és a benne rejlő lehetőségeket egyre inkább kibontakoztatva harmóniába kerüljön önmagával, környezetével, és megtalálja szerepét, feladatát a világban. 2014 óta Mentor coachként, 2016-tól pedig társtrénerként támogatom az MMS Institute – CHN Nemzetközi Coach iskola diákjainak fejlődését.

Specializáció
Válság-, változás-, és karriermanagement, vezetői hatékonyság-, valamint az érzelmi és spirituális intelligencia fejlesztése, a hivatás és az élet egyéb területei közötti egyensúly megteremtése.

jelentkezes_120

 

 

Jelentkezés: abri.judit@executivecoach.co.hu
Kérdés esetén várom hívását: Ábri Judit 06 30 9 422 419


 

MBTI képzés Nyílt Est-tel kombinálva a CHN Nemzetközi Coach Iskolán (2015. május):


 

Coaching Movie  – Film a coachingról

 

Chérie főszereplője a coachingról készülő nemzetközi bemutatásra szánt kisfilmnek, amelynek előzetese itt tekinthető meg:


 

A CHN Nemzetközi Coach Iskoláról:

A CHN egyenesen az USA-ból és Hollandiából hozza el  Magyarországra ezt a hosszú múltra visszatekintő, már bizonyított, ismert és elismert, akkreditált coachképzést.
Ajánljuk a képzést mindenkinek, aki önismeretben fejlődni szeretne, szeret emberekkel foglalkozni és coach hivatásban gondolkodik, vezetői készségeit coach készségekkel szeretné kiegészíteni „csak” szeretne jobb ember és jobb társ lenni….. és még számos indokunk van, de a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja saját fejlődési útját és mi ehhez vagyunk partnerek.

 

 

chérie judit 3


Az én szakmám most az évelején, az újévi fogadalmak közepette nemcsak, hogy nagyon népszerű, de sokszor szükséges is a siker érdekében.
Mert én vagyok, aki támogat, hogy megcsináld, amit magadnak megfogadsz. Amit nekem kell csinálnom az nem más, mint jelen lenni – fókuszált figyelemmel, tudatos éberséggel, lényegre törő kérdésekkel, kikívánkozó megfigyelésekkel, örök kíváncsisággal, korlátlan érdeklődéssel. És persze hoznom kell az eszközeimet; mind az 5 érzékszervemet. Hozni kell a figyelmem, a megfigyelő készségem, a szemem, hogy lássam, ami előttem kibontakozik, és meghalljam azt is, ami kimondatlanul is mögötte megbújik. Kell a 6. érzék is, a tudatom, hogy felismerjem, ami ott előttem játszódik és formálódik. Bátorság is kell, hogy megmerjem kérdezni, el merjem mondani,  nemcsak azt, amit látok, hanem azt is, amit érzek, és azt is, amit az ösztöneim súgnak. És persze figyelem és hallgatom a másik székben ülőt. Az is érdekel – de nagyon! -, hogy ő mit érez, min megy át, és mi megy át rajta.

Én, amikor az ügyfelemmel dolgozom, akkor táncolok. Táncolok ott a pillanatban a felmerülő gondolatok hullámán, élvezem a hullámot megelőző csendet és csak ülök bele süppedve a székbe immár a realitások talaján, mert a vágyakon túl az is kell, és hallgatok és figyelek, hisz ez a munkám. De nem én dolgozom, hanem, aki velem szemben ül. Ott peregnek a fejben az események, tolulnak az új gondolatok, jönnek az ötletek és csak jön vele egy megoldás is….. és én megvárom, kivárom.

Együtt valami olyan új dolgot hozzunk létre, ami egyedül nem menne. És, amikor sikerül az nem az én érdemem, nem az enyém, hisz én a coach vagyok, és arról szól a napom, hogy támogatok…. akár újévi fogadalmakat is.

Ábri JuditVon Bartheldné Ábri Judit MCC

executive coach és kommunikációs tanácsadó
CHN Program Igazgató
www.coachinghataroknelkul.hu
+36 70 772 2419


„Judit a képzésein nagyon figyel a minőségre, a nemzetközi mércét követi és sokszínű, gazdag tananyagra épít. Sokféle coaching irányzatot megismertünk és különféle eszközöket kipróbáltunk az együtt töltött napok alatt. Végig nagyon jól éreztem magam.Számomra a leghasznosabb a sok coaching gyakorlás volt  és a visszajelzések, amiket kaptam, amelyektől folyamatosan fejlődtem. A jó hangulathoz Judit pozitív, energiával teli hozzáállása nagy mértékben hozzájárult.”

Urbán Vera ACCUrbán Vera
Karrier coach,
executive search specialist

A megfelelő coach képzés/intézmény kiválasztásakor nagyon körültekintően jártam el, majd végül a Coaching Határok Nélkül által nyújtott program mellett tettem le a voksomat. Utólag is állíthatom, hogy a legjobb döntésnek bizonyult!

A tréningen az elméleti tudás-átadás és a coaching gyakorlatok ideálisan és kiegyensúlyozottan váltották egymást. Ami számomra a legtöbb pluszt jelentette az az, hogy számtalan coaching modelt ismertünk meg, majd a képzés végére minden résztvevő a saját stílusa alapján alakíthatta ki a saját coaching modelljét. A tréning a könnyen elsajátíthat és nagyon hatékony coaching eszközök megismertetésével sem szűkölködött.

Az oktatók nemzetközi gyakorlati tapasztalata és szakmai háttere lehetővé tették, hogy az adódó kérdéseinkre kimerítő, a való életből hozott és megtörtént esetekből származó példák alapján kapjuk válaszokat, példákat.

Többek között a oktatók irányításának és támogatásának eredményeképpen kivételesen jó csoportszellem alakult ki, amelyet az egymással szembeni bizalom és az őszinteség hatott át. Ennek köszönhetően a személyes átalakulásunkkal és a coaching gyakorlatokkal kapcsolatos sikereket és nehézségeket rendszeresen megoszthattuk egymással és így lehetővé téve, hogy egymástól is tanuljunk.

A tréningen való részvételem HR szakemberként és magánemberként is komoly átalakulást hozott az életembe.  A képzést vezető szakemberek profizmusa, pozitív életszemlélete és elkötelezettségük mind tovább (sz)építették az tréning élményét.

Őszintén ajánlom a CHN által nyújtott coaching képzéseket azoknak, akik még keresik a megfelelő oktatási intézményt.

Ujvári Beáta
Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz HR-igazgatója és coach

A CHN Nemzetközi Coach Iskola képzésen részt kell venni. Nem a kiváló tanárok és csapat miatt, nem a nemzetközi minősítés miatt, hanem elköteleződésből az emberek támogatása iránt, elköteleződésből a tudás és tanulás iránt. Azért, amit emberileg és szakmailag ad nekünk Judit és Chérie. Azért,  hogy saját ösztönös figyelmünkkel és ezek a kiváló szakemberek önzetlenül átadott szaktudásával felvértezve a legjobbat hozzuk ki az emberekből és magunkból.

Ugray Nikolett

coach


Dr Chérie Carter-Scott önéletrajza

Chérie Carter-Scott MCC 2Dr Chérie Carter-Scott az ICF által elismert Master Coach, akit sokan a “coaching anyjaként ismertnek 1974 óta”. Már akkor coacholt és oktatott coachokat, amikor azt még nem is ismerték önálló szakmaként.  A New York Times “bestseller” eladási lista első helyére a 40 országban megjelent és több mint 4 millió példányban elkelt könyveivel került, melyek az “If Life is a Game, These are the Rules”, a “ Transformational Life Coaching” egy coach kézikönyv, “Negaholics: Stop Being Negative and Reclaim Your Happiness” és további 14 könyvcím.

Dr Carter-Scott kizárólagos producere a 2016-ban megjelenő Coachig Movie-nak.  Oprah gyakori vendége volt már és számtalanszor jelent meg nemzetközi média turnén, mint pl. The Today Show, CNN illetve tucatnyi TV, rádió és nyomtatott sajtóban megjelent interjút adott. Média szereplései mellett, 5 kontinensen több, mint 30 országban dolgozott már és jelenleg Európában, Ázsiában és Dél-Amerikában  oktat coachokat.

Dr. Chérie Carter-Scott az MMS Institute, LLC  vezérigazgatója (www.themms.com). Egy vállalat, amelynek coach csapata személyi fejlesztéssel, szakmai tréningek és nagyvállalatok számára testre szabott programok levezetésével foglalkozik.

Ügyfeleivel coaching, mentorálás, coach supervízió területeken dolgozott és jelenleg részt vesz az ICF általi képzésen, hogy a világszinten összesen 100 kiemelt ICF értékelővé váljon.

Szakértője a következő területeknek: motiváció, önértékelés, ügyfélkapcsolatok, változás menedzsment, kommunikációt képességek, csapatépítés, coaching, mentorálás, ügyfélszolgálat,  “negaholizmus” (negativitás lekűzdése) és vezetőképzés.  Az MMSVT.com oldalán, online előfizetői számára 130 modult és 20 online kurzust kínál.

Az elmúlt 40 évben sikeresen coacholt személyeket és szervezeteket egyénileg, csapatban, vállalatok összeolvadása és akvizíciók során. Az általa vezetett vállalatok, a Motivation Management Service Institute, Inc (MMS), The MMS Worldwide Institute, BV és Management Coaching Service, LP világszerte emberek millióihoz jutottak el.  Néhány kiemelt Fortune500-as ügyfele: a KPMG, DHL, MGM Resorts, FMC, American Express, IBM, State Farm Insurance, Better Homes and Gardens Magazine és még sok száz más vállalat.

Carter-Scott emellett feleség, anya, képesített búvár és repülőgép pilóta.

 


CHN Nemzetközi Coach Iskola 7. évfolyam
képzéséhez járó CHN workshopok

 

2017. október 
Az innováció éllovasai – utazás a jövőbe – az innovatív vezető

Előadó:    Dr. Tim Jones
előadó, író
www.innovationleaders.org

Bemutatkozik az előadó
Tim JonesTim elismert szakértő az innováció, a fejlődés és a jövőkutatás területén. Nyolc könyv szerző-je, valamint rendszeres előadó az innováció, vezetés, növekedési platformok és jövőbeli tren-dek témájában. Több, mint 25 éve számos vezető multinacionális cég, különböző kormányok és egyetemek számára dolgozik a kiaknázható lehetőségek feltárásán. Tim, aki a különböző együttműködési programok vezetője, azzal szerzett magának nevet, hogy segített a szerveze-teknek egy más szemüvegen keresztül szemlélni a világot és ezáltal felfedni a potenciális növekedés új területeit.
Tim a Future Agenda – a világ legnagyobb jövőkutató programja – programigazgatója; ő ve-zeti az éves innovációs vezetői elemzést, amely azon cégeket vizsgálja, amelyek a legtöbbet hozzák ki az innovációs befektetéseikből; valamint a Growth Agenda nevű globális tanácsadó hálózat társalapítója.
Bázisa Oxfordshire-ben van, de a világ minden tájára utazik. Innovációból doktorált és három mester diplomát szerzett Cambridge-ben, valamint az Imperial College és a Royal College of Art főiskolákon. Nagy elismertségnek örvendő előadó mind szakmai, mind vállalati rendez-vényeken, melyek során vezető vállalatoknak és kormányoknak nyújt támogatást világszerte.

Innovation Leaders (Innovációban vezetők)
www.innovationleaders.org

Az Innovation Leaders egy 16 éve zajló kutatási program, amely 20 különböző ágazat azon vállalatainak azonosítását és elemzését végzi, amelyek a legjobban tudják hasznosítani inno-vációs képességeiket. Ezt arra használják, hogy minél szélesebben körben megismertessék a szervezeteket a legsikeresebb innovációs kezdeményezésekkel az adott iparágban. 2011 óta befektetési alapkezelők és befektetési vállalkozások nagy figyelemmel kísérik és elemzik a részvények teljesítését. Az elemzések azt bizonyítják, hogy összefüggés van a bátran alkal-mazott innováció és a folyamatos részvényár növekedés között, hisz a portfolió 14.5%-os Átlagos Éves Növekedési Ütemet (CAGR) jelez 2002 óta.

A 2016-2017. évi Innovation Leaders eredmények között megtaláljuk a korábbi években kö-vetkezetesen jól teljesítő vállalatokat is, mint például az Amazon, az Apple, az Inditex, a LEGO és a Reckitt Benckiser, valamint az újabb belépőket, úgymint az Accenture, a Boston Scientific, a Delta Air Lines és az NVidia.

Időpont: 2017. október 5.    9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma

Ezen a workshopon a résztvevők tájékoztatást kapnak a kutatás legújabb eredményeiről és megismerik a vezetők sikerének néhány fontos tanulságát. Emellett megtárgyaljuk azokat a kulcsfontosságú trendeket, amelyeket a megnevezett innovációs vezetőknél tapasztalunk (https://innovationleaders.org/leaders-in-innovation/), és azoknál a kisebb vállalatoknál is, amelyekre, mint jövőbeli innovátorokra érdemes lesz odafigyelni.
(https://innovationleaders.org/innovators-to-watch/). Ezek a trendek felölelnek olyan szerve-zeteket, amelyek szorosabb és mélyebb partneri kapcsolatokat alakítanak ki, több olyan válla-latot, amelyek nagyobb tétben játszanak, nagyobb kockázatokat vállalnak, valamint az adat-analitika alkalmazását és a globális innovációs fókusz új területeit képviselik.


2017. október  

Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására
Izzítsuk fel a belső tüzet

Előadó:    Carole Gaskell
coach, előadó, író
www.fullpotentialgroup.com

Bemutatkozik az előadó

Carole GaskellCarole Gaskell elismert coach, inspiratív előadó és nagysikerű könyvszerző az emberekben rejlő potenciál kiaknázása és a vezetői fejlesztés területén. Számtalan televíziós és rádióadás-ban szerepelt, valamint rendszeresen publikál üzleti, országos és fogyasztói folyóiratokban.
Carole képességeit előadóként, vezetői csapat facilitátorként, felsővezetők és csapataik coac-haként is hasznosítja, annak érdekében, hogy elérjék teljesítőképességük maximumát és szer-vezeteiken belül magas színvonalú kultúrát teremtsenek. Energikus, kreatív elkötelezettsége aziránt, hogy pozitív változást eredményezzen mind az egyén, mind a szervezetek életében Carole-nak a szenvedélye lett, és az üzleti világban is ez hajtja. A „Full Potential Group”-ot – Európa egyik legrégebben alapított és az egyik legnagyobb elismertségnek örvendő speciális coaching és vezetőfejlesztő cégét 1997-ben hozta létre.
Carole  első számú előadója volt számos, az Egyesült Királyságban és a világ különböző helyszínein rendezett konferenciáknak, többek között a CIPD-n az Egyesült Királyságban és az ázsiai- csendes-óceániai térségben, és előadott különböző befektetési konferenciákon és Vistage vezérigazgatói csoportoknál. Többek között az alábbi vállalatoknál tartott előadáso-kat: Ageas, Alzheimer’s Society, Harrods, Heinz, Hilton Hotels, Lend Lease, Mercer, Natio-nwide Building Society, Starbucks, Tesco, VW Group, William Hill és a United Utilities, valamint sok kis- és középvállalatnál Egyesült Királyságban.

“A Full Potential előadás, amit Carole a Mercer’s Global Investment Forum-on tartott, fan-tasztikus sikert aratott. Provokatív és tanulságos volt, érdekfeszítő megbeszéléseket generált. A kommunikáció és az együttműködés optimalizálása azáltal, hogy megismerjük a különböző személyiségtípusokat kulcsfontosságú a sikerhez minden fajta üzleti kapcsolatban.”

Linda Russheim
Mercer’s Befektetési Társaság globális marketing vezetője

 

Időpont:    2017. október 27.     9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma

Mi az, ami igazán motiválja Önt, vagy a munkatársait?
Hogyan lehet a motivációt pontosan mérni?

Ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk, motiváltnak kell lennünk, ami ösztönzi a telje-sítményt. A Hay Group kutatásai szerint a nagymértékben elkötelezett alkalmazottak 50%-kal nagyobb valószínűséggel múlják felül a teljesítmény célokat, és azok a vállalatok, amelyek legjobban tudják bevonni dolgozóikat, 4 és félszeres bevétel növekedést érnek el – ez a meg-növekedett forgalom, termelékenység és jövedelmezőség legfőbb kulcsa.
Saját motiváló mozgatórúgóink megértésével időt, energiát takarítunk meg, valamint radikáli-san javítjuk a saját teljesítményünket, elégedettségünket és eredményeinket azáltal, hogy a viselkedések mélyére ásunk és mélyebben megvizsgáljuk, hogy mi hajt minket előre – meg-nézzük a MIÉRTET.
Carole Gaskell ismerteti a motiváció gyökereit, segít felismerni saját és csapata-ink/szervezetünk motivációs ösztönzőit annak érdekében, hogy ismét felizzítsuk a szerveze-ten belüli tüzet, és hogy megértsük, hogyan lehet elérni és pontosan mérni a motivációt. En-nek messzire mutató jelentősége van saját magunk energizálása céljából és abból a szem-pontból is, hogy egy vezető igen komoly hatást tud majd elérni, ha tudja, melyek azok a moti-vációs mozgatórugók, amelyeket „meg kell nyomnia” a munkatársainál, ha csúcsteljesítményt akar elérni.

A workshop végére a résztvevők:

 • Megértik, mi az, ami az embereket motiválja és miért kritikus fontosságú a motiváció az üzleti teljesítményhez
 • Megismerik a motiváció 3 gyökerét
 • Tisztázzák, hogy mi az, ami motiválja őket – megtudják az összesített motivációs pontszámukat, valamint a 3 legjobb és a 3 leggyengébb motiváló tényezőjüket
 • Megismerik a 9 különböző, munkát és jó teljesítményt motiváló tényezőt és azt, hogy ezeket hogyan lehet másokban felismerni
 • Megtanulják, mik azok a mozgatórúgók, amelyekkel saját magukat és másokat moti-válhatnak
 • Megtudják, hogyan lehet mérni és nyomon követni a motivációs szinteket
 • Elsajátítják azt, hogy hogyan lehet a motivációt az egyénekre, csapatokra és az egész szervezetre kiterjeszteni

2017. november

Elpazarolt gondolatok!  – A kreativitás stratégiai szerepe

Előadó:   David J Hall
vezérigazgató, vendégtanár, cégalapító

Bemutatkozik az előadó

David J Hall2David J Hall 2011-ben megalapította az Ideas Centre-t (Ötletközpont), ami a kreativitás és az innováció iránt érzett szenvedélyéből fakadt. Korábban már bizonyította vezetői rátermettsé-gét különböző igazgató tanácsi pozíciókban, több különböző ágazatban is, a magán és az ál-lami szférában egyaránt.
Az Ideas Centre létrehozása előtt 10 évig Dave Hall a HFL Sport Science Ltd. vezérigazgató-ja volt, amely egy Newmarket-i központtal rendelkező gyógyszer-felügyeleti és megbízásos alapon kutatási tevékenységet ellátó vállalat. Általánosságban, 1984 óta többféle gyártó, szol-gáltató és technológiai transzfert alkalmazó cégnél dolgozott mérnöki, marketing és gyártás-irányító pozíciókban. A kreativitás, az innováció és a tökéletes szervezeti kultúrának a megta-lálására való törekvés eddigi életpályájának fő jellemzői.

 

Néhány kiragadott eredménye:

 • bekerült a Times Top 100 olyan cége közé, ahol a legjobb dolgozni
 • E-on díj – „Az Egyesült Királyság legenergikusabb főnöke!” (2007)
 • 2007-ben vendégoktató lett a Bedfordshire-i Egyetem Üzleti Kreativitás tanszékén

Időpont:   2017. november 29.    9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma

A világ egyre gyorsabb ütemben változik, de azok a döntések, amelyeket meghozunk és azok a viselkedési formák, amelyeket mutatunk a „vélelmezett realitás” modelljén alapulnak, ame-lyek gyökere és kiindulópontja saját felfogásunk a múlt elavult mintáiról. KÖTELEZŐ olyan gyakorlatot és módszereket találnunk, amelyek megkérdőjelezik az elavult mintákat azért, hogy szabaddá tegyük gondolkodásunkat, hogy friss és újszerű (azaz kreatív) elképzeléseket alkossunk, melyekből ezt követően innováció lesz.

Ez a workshop bemutatja, hogy hogyan szabadulhatunk meg azoktól a korlátoktól, amelyek mindannyiunk elméjében léteznek, annak érdekében hogy szabadjára engedjük az Áttörést Eredményező Gondolat erejét, hogy olyan ötletekkel álljunk elő, amelyek újszerűek és egy-ben hasznosak is. A kreativitás kultúrája lényegesen megkülönböztet egy vállalkozást azáltal, hogy vonzza és megtartja a legjobb alkalmazottakat, mialatt növeli a hozzáadott értéket.

Eredmények
A résztvevők a következőket ismerik meg:

•    a vállalatuk kultúráján belüli kreatív gondolkodás stratégiai előnyeit;
•    azokat a korlátokat, amelyek minden egyén elméjében léteznek, és amelyek erőtelje-sen blokkolják a kreativitást;
•    konkrét technikákat, amelyekkel le tudják küzdeni ezeket az akadályokat;
•    egy gyakorlati és rendszer szemléletű megközelítést arra, hogy hogyan tudják megho-nosítani a kreativitást a vállalati kultúrában.

Megközelítés
Azáltal, hogy azonosítjuk a kreativitást hátráltató leglényegesebb akadályokat, lehetővé válik az, hogy olyan stratégiákat fejlesszünk ki, amelyek legyőzik ezeket és csak ezt követően tu-dunk szabad utat engedni a minden egyes dolgozóban rejlő, de jelenlévő kreativitásnak.

A workshop a következő témákat járja körbe:

1.    Korlátok
−    A gondolkodási folyamat
−    Az agy, mint mintaalkotó rendszer
−    Gondolkodásmód
2.    Megoldások
−    Játékosság
−    Kreatív problémamegoldó technikák
Esettanulmányokkal fogjuk bemutatni – hogy senkinek ne legyenek kétségei – a kreativitáson alapuló kultúra megteremtésének előnyeit.

 

jelentkezes_120

Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.