A CHN Nemzetközi Coach Iskola
8. évfolyama ELINDULT
A következő képzés 2018. február 27-én indul.

 

Időpontok: 2018. február 27-28., 2018. április 10-11-12., 2018. május 16-17-18.
Részvételi díj: €1490 + ÁFA + helyszín költség
Helyszín: Academy Golf Budapest Rendezvényközpont (1037 Budapest, Perényi út 6.)

 

 

Magyarországon kivételes alkalom, hogy közvetlenül mester coachtól tanulhatnak a résztvevők.

A 60+ órás ICF akkreditált képzési program célja egyfelől a jövő coachait nemzetközi szintű tudással elindítani tanulási pályájukon, másfelől a szervezetben dolgozóknak nemzetközi szintű coaching tudást adni, hogy akár vállalati belső coachként dolgozhassanak vagy vezetőként coaching készségekkel felvértezve sikeresebben tudjanak működni. A program jó kiinduló pont azoknak is, akik majd főállású coachként szeretnének dolgozni. Már képzett coachokat is szívesen látunk, akik az ICF ACC szintű minősítését szeretnék több tudással, egyszerűbb módon megszerezni.

Professzionális coachként nekem fontos munkám során a nemzetközi coaching sztenderd betartása mind coach megbízásaim során, mind coachingot oktató tanárként, ezért követem munkám során az ICF kompetenciákat. Nemzetközi coaching oktatási együttműködéseim folyamán elengedhetetlen, hogy olyan coachokkal  dolgozzam együtt, akik ezt a tudást és színvonalat képviselik, és akiktől én is  – 7 coach iskola és közel 6 tucat CHN workshop után – még mindig tanulni tudok.

Az International Coach Federation-nel (ICF) együttműködve állítottuk össze a CHN Nemzetközi Coach Iskola tanrendjét, azt a 8, egésznapos modulból álló képzést, amit 2017 októberétől immár 6. alkalommal kínál a CHN. Összességében ez lesz a CHN Nemzetközi Coach Iskola 8. évfolyama. Büszkék vagyunk, hogy nemzetközi ICF akkreditált coach képzést honosítunk meg itthon, megengedhető – semmikép nem a kinti árakat követő – áron.

Ábri Judit

CHN Nemzetközi Coach Iskola vezető

 

Ábri Judit 2017. februárjában fejezte be egyetemi mester képzését coachingból, a londoni Middlesex Egyetemen (Professional Practice in Coaching). 2017. áprilisában sikeres mester vizsgát tett a Nemzetközi Coach Szövetségnél – ICF MCC coach lett – első, Magyarországon élő és működő coachként.

 

Mit kínál a képzés:

A képzés integrált személetben zajlik. Számos modellt tekintünk át, foglalkozunk a coach gondolkodásmódjával, viselkedésével és hozzáállásával, az ICF coach kompetenciákkal, és megismerkedünk a coaching struktúrákkal.

 • 60+ kontakt órás ICF ACSTH képzés magyarul,
 • lehetőség ICF MCC és PCC coachoktól tanulni,
 • ICF ACC szintű tudás,
 • az ICF kompetenciáinak, etikájának és szakmai sztenderjének megismerése és elsajátítása (11 coach kompetencia elméletben és gyakorlatban),
 • több mint 50% időben coaching gyakorlás a képzés alatt. Végzett ICF ACC akkreditációt szerzett coachok jönnek vissza mentorálni a coach diákokat.
 • integrált képzés – több coaching irányzatot és modellt tanítunk meg, (Megoldásközpontú Coaching,  Gestalt, Challenging Coaching irányzatok kerülnek bemutatásra),
 • részvétel a CHN nemzetközi workshopjain plusz lehetőségként, azokon a programokon, amik a képzés alatt zajlanak 2018 első félévében, a CHN 7. évadja alatt,
 • CHN videók bemutatása a képzés során,
 • szakmai konzultáció egyénileg igény szerint a modulok között,
 • kis csoportban coaching gyakorlás – résztvevők egymás közt – a modulok között.
 • A képzés moduljairól bővebben itt:

 

NAPIDŐTÉMÁKÓRASZÁM
19:00-19:15A képzés áttekintése, trénerek bemutatása.
A coaching ICF meghatározása. Az ICF kompetenciák áttekintése.
Esti iskola: A coach gondolkodásmódja
8,50
29:00-20:00Bizalom és intimitás megteremtése a coach és ügyfele között. Jelenlét a coachingban.
Esti iskola: Coaching struktúrák
9,00
29:00-19:00A hatékony kérdezés. Direkt kommunikáció.
Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.
8,50
49:00-17:30Etikai elvek és professzionalitás a coachingban. A tudatosság felébresztése.
Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.
7,00
59:00-18:00Cselekvési terv létrehozása. Tervezés és célkitűzés. A fejlődés és számonkérés menedzselése a coachingban.

Kreatív eszközök és technikák a coaching folyamat elmélyítésére. Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.

7,50
69:00-18:30Bevezetés a Megoldásközpontú Coaching módszertanába. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai I. rész.

Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.

8,00
79:00-18:00Ismerkedés a Gestalt személettel. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai II. rész.
Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával.
7,50
89:00-18:30A Challenging Coaching bemutatása. Az etikai alapelvek gyakorlati vonatkozásai III. rész.                                                       Coaching gyakorlás ICF akkreditált coachok személyes támogatásával. A program zárása.8,00
64,00

A programot követően lehetőség van az ICF ACC vizsgára felkészítőn részt venni és szintén lehetőséget kínálunk ICF ACTP programon tovább tanulni.

A programban Vogt Andrea PCC coach lesz a co-tréner.

Hitvallás és metodológia:
Szenvedélyesen keresem a tanulás és megújulás lehetőségét életem minden pillanatában. Vallom, hogy egy mások tudatosodását és fejlődését támogató hivatás élethossziglan tartó, folyamatos, mély önismereti munka melletti elkötelezettséget igényel. A coaching hitvallásom szerint két tudat találkozásának közös alkotása. Én a kapcsolat lélekgyógyító erejébe hiszek, abban hogy az ügyfél és a coach kapcsolódásának minőségén múlik az ülés mélysége és az együttműködés sikere. A kapcsolódás ereje és minősége teszi lehetővé, hogy az ügyfél is mélyebb kapcsolatba kerüljön saját magával, amely a valódi és tartós változás kulcsa. Legfőbb alapelvem, hogy a jelenlét, ill. a tudatosság növelése a felnőtt tanulás, fejlődés és változás alapfeltétele. Hiszek a módszertani sokszínűség transzformáló erejében. Az ügyfél aktuális megoldandó feladatának megfelelően a megközelítések és pszichológiai modellek széles skáláját alkalmazom a coaching intervenciók során (Gestalt, Transactional Analysis, Transpersonal-, Existential Psychology, Inner Game, Cognitive Behaviour, Solution Focused), hiszen az ügyfél problémájával mindig csak olyan szinten lehet dolgozni, amilyen szinten az ügyfél ahhoz hozzáfér. A jelenlét-központúság azonban, mint alapfilozófia és vezérelv átitatja életem és hivatásom minden pillanatát. Hiszem, hogy a változás akkor valódi és tartós, ha lényünk teljességét vonjuk be a megismerésbe, megértésbe és tanulásba. A legfontosabb eszköz én vagyok, a jelenlétem, hiszen ez egy olyan hangszer, amellyel a legtöbbet, a legjobbat, a legértékesebbet tudom kihozni magamból, a másikból, a helyzetből és a kapcsolatból.

Háttér
Pszichológusként végeztem az ELTE Bölcsészkarán, majd HR Managementből szereztem diplomát. A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) által akkreditált PPC (Professional Certified Coach) vagyok. Coach képesítéseimet a NeuroLeadership Institute, az Academy of Executive Coaching (AoEC), valamint a Gestalt Coaching Center – ICF által akkreditált iskoláknál szereztem. Szakmai pályafutásom Dr. Telkes József Vezetői Tanácsadó Irodájánál kezdtem. Az elmúlt 26 év során közép- és felsővezető keresés, kiválasztás, fejlesztés területén szereztem széleskörű tapasztalatokat. A 1992 óta foglalkozom felsővezetői coachinggal, vállalati és egyéni szinten egyaránt.

Specializáció
Válság-, változás-, és karriermanagement, vezetői hatékonyság-, valamint az érzelmi és spirituális intelligencia fejlesztése, a hivatás és az élet egyéb területei közötti egyensúly megteremtése.

 

Különböző népszerű coaching irányzatokat mutatunk be:

Vizi Bea ACC – Tranzakció Analízis
Coach, mentor coach, senior tréner

dr Stefany-Tóth Judit – Gestalt alapú coaching
dipl. szupervizor, coach, Gestalt terapeuta

.

Ábri Judit MCC – Mindfulness a munkahelyen és a coach életben
Co-Active Coaching
CHN Nemzetközi Coach Iskola vezető

 

 A CHN Nemzetközi Coach Iskoláról:

A CHN magas színvonalú nemzetközi tudást hoz Magyarországra.

A képzéshez előzetes végzettség nem szükséges. Ajánljuk a kurzust mindenkinek, aki önismeretben fejlődni szeretne, szeret emberekkel foglalkozni és coach hivatásban gondolkodik, vezetői készségeit coach készségekkel szeretné kiegészíteni, „csak” szeretne jobb ember és jobb társ lenni… és még számos indokunk van, de a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja saját fejlődési útját és mi ehhez vagyunk partnerek.


A képzéshez járó CHN workshopok

2017. október 
Az innováció éllovasai – utazás a jövőbe – az innovatív vezető

Előadó:    Dr. Tim Jones
előadó, író
www.innovationleaders.org

Bemutatkozik az előadó
Tim elismert szakértő az innováció, a fejlődés és a jövőkutatás területén. Nyolc könyv szerző-je, valamint rendszeres előadó az innováció, vezetés, növekedési platformok és jövőbeli tren-dek témájában. Több, mint 25 éve számos vezető multinacionális cég, különböző kormányok és egyetemek számára dolgozik a kiaknázható lehetőségek feltárásán. Tim, aki a különböző együttműködési programok vezetője, azzal szerzett magának nevet, hogy segített a szerveze-teknek egy más szemüvegen keresztül szemlélni a világot és ezáltal felfedni a potenciális növekedés új területeit.
Tim a Future Agenda – a világ legnagyobb jövőkutató programja – programigazgatója; ő ve-zeti az éves innovációs vezetői elemzést, amely azon cégeket vizsgálja, amelyek a legtöbbet hozzák ki az innovációs befektetéseikből; valamint a Growth Agenda nevű globális tanácsadó hálózat társalapítója.
Bázisa Oxfordshire-ben van, de a világ minden tájára utazik. Innovációból doktorált és három mester diplomát szerzett Cambridge-ben, valamint az Imperial College és a Royal College of Art főiskolákon. Nagy elismertségnek örvendő előadó mind szakmai, mind vállalati rendez-vényeken, melyek során vezető vállalatoknak és kormányoknak nyújt támogatást világszerte.

Innovation Leaders (Innovációban vezetők)
www.innovationleaders.org

Az Innovation Leaders egy 16 éve zajló kutatási program, amely 20 különböző ágazat azon vállalatainak azonosítását és elemzését végzi, amelyek a legjobban tudják hasznosítani inno-vációs képességeiket. Ezt arra használják, hogy minél szélesebben körben megismertessék a szervezeteket a legsikeresebb innovációs kezdeményezésekkel az adott iparágban. 2011 óta befektetési alapkezelők és befektetési vállalkozások nagy figyelemmel kísérik és elemzik a részvények teljesítését. Az elemzések azt bizonyítják, hogy összefüggés van a bátran alkal-mazott innováció és a folyamatos részvényár növekedés között, hisz a portfolió 14.5%-os Átlagos Éves Növekedési Ütemet (CAGR) jelez 2002 óta.

A 2016-2017. évi Innovation Leaders eredmények között megtaláljuk a korábbi években kö-vetkezetesen jól teljesítő vállalatokat is, mint például az Amazon, az Apple, az Inditex, a LEGO és a Reckitt Benckiser, valamint az újabb belépőket, úgymint az Accenture, a Boston Scientific, a Delta Air Lines és az NVidia.

Időpont: 2017. október 5.    9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma

Ezen a workshopon a résztvevők tájékoztatást kapnak a kutatás legújabb eredményeiről és megismerik a vezetők sikerének néhány fontos tanulságát. Emellett megtárgyaljuk azokat a kulcsfontosságú trendeket, amelyeket a megnevezett innovációs vezetőknél tapasztalunk (https://innovationleaders.org/leaders-in-innovation/), és azoknál a kisebb vállalatoknál is, amelyekre, mint jövőbeli innovátorokra érdemes lesz odafigyelni.
(https://innovationleaders.org/innovators-to-watch/). Ezek a trendek felölelnek olyan szerve-zeteket, amelyek szorosabb és mélyebb partneri kapcsolatokat alakítanak ki, több olyan válla-latot, amelyek nagyobb tétben játszanak, nagyobb kockázatokat vállalnak, valamint az adat-analitika alkalmazását és a globális innovációs fókusz új területeit képviselik.


2017. október  

Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására
Izzítsuk fel a belső tüzet

Előadó:    Carole Gaskell
coach, előadó, író
www.fullpotentialgroup.com

Bemutatkozik az előadó

Carole Gaskell elismert coach, inspiratív előadó és nagysikerű könyvszerző az emberekben rejlő potenciál kiaknázása és a vezetői fejlesztés területén. Számtalan televíziós és rádióadás-ban szerepelt, valamint rendszeresen publikál üzleti, országos és fogyasztói folyóiratokban.
Carole képességeit előadóként, vezetői csapat facilitátorként, felsővezetők és csapataik coac-haként is hasznosítja, annak érdekében, hogy elérjék teljesítőképességük maximumát és szer-vezeteiken belül magas színvonalú kultúrát teremtsenek. Energikus, kreatív elkötelezettsége aziránt, hogy pozitív változást eredményezzen mind az egyén, mind a szervezetek életében Carole-nak a szenvedélye lett, és az üzleti világban is ez hajtja. A „Full Potential Group”-ot – Európa egyik legrégebben alapított és az egyik legnagyobb elismertségnek örvendő speciális coaching és vezetőfejlesztő cégét 1997-ben hozta létre.
Carole  első számú előadója volt számos, az Egyesült Királyságban és a világ különböző helyszínein rendezett konferenciáknak, többek között a CIPD-n az Egyesült Királyságban és az ázsiai- csendes-óceániai térségben, és előadott különböző befektetési konferenciákon és Vistage vezérigazgatói csoportoknál. Többek között az alábbi vállalatoknál tartott előadáso-kat: Ageas, Alzheimer’s Society, Harrods, Heinz, Hilton Hotels, Lend Lease, Mercer, Natio-nwide Building Society, Starbucks, Tesco, VW Group, William Hill és a United Utilities, valamint sok kis- és középvállalatnál Egyesült Királyságban.

“A Full Potential előadás, amit Carole a Mercer’s Global Investment Forum-on tartott, fan-tasztikus sikert aratott. Provokatív és tanulságos volt, érdekfeszítő megbeszéléseket generált. A kommunikáció és az együttműködés optimalizálása azáltal, hogy megismerjük a különböző személyiségtípusokat kulcsfontosságú a sikerhez minden fajta üzleti kapcsolatban.”

Linda Russheim
Mercer’s Befektetési Társaság globális marketing vezetője

Időpont:    2017. október 27.     9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma

Mi az, ami igazán motiválja Önt, vagy a munkatársait?
Hogyan lehet a motivációt pontosan mérni?

Ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk, motiváltnak kell lennünk, ami ösztönzi a telje-sítményt. A Hay Group kutatásai szerint a nagymértékben elkötelezett alkalmazottak 50%-kal nagyobb valószínűséggel múlják felül a teljesítmény célokat, és azok a vállalatok, amelyek legjobban tudják bevonni dolgozóikat, 4 és félszeres bevétel növekedést érnek el – ez a meg-növekedett forgalom, termelékenység és jövedelmezőség legfőbb kulcsa.
Saját motiváló mozgatórúgóink megértésével időt, energiát takarítunk meg, valamint radikáli-san javítjuk a saját teljesítményünket, elégedettségünket és eredményeinket azáltal, hogy a viselkedések mélyére ásunk és mélyebben megvizsgáljuk, hogy mi hajt minket előre – meg-nézzük a MIÉRTET.
Carole Gaskell ismerteti a motiváció gyökereit, segít felismerni saját és csapata-ink/szervezetünk motivációs ösztönzőit annak érdekében, hogy ismét felizzítsuk a szerveze-ten belüli tüzet, és hogy megértsük, hogyan lehet elérni és pontosan mérni a motivációt. En-nek messzire mutató jelentősége van saját magunk energizálása céljából és abból a szem-pontból is, hogy egy vezető igen komoly hatást tud majd elérni, ha tudja, melyek azok a moti-vációs mozgatórugók, amelyeket „meg kell nyomnia” a munkatársainál, ha csúcsteljesítményt akar elérni.

A workshop végére a résztvevők:

 • Megértik, mi az, ami az embereket motiválja és miért kritikus fontosságú a motiváció az üzleti teljesítményhez
 • Megismerik a motiváció 3 gyökerét
 • Tisztázzák, hogy mi az, ami motiválja őket – megtudják az összesített motivációs pontszámukat, valamint a 3 legjobb és a 3 leggyengébb motiváló tényezőjüket
 • Megismerik a 9 különböző, munkát és jó teljesítményt motiváló tényezőt és azt, hogy ezeket hogyan lehet másokban felismerni
 • Megtanulják, mik azok a mozgatórúgók, amelyekkel saját magukat és másokat moti-válhatnak
 • Megtudják, hogyan lehet mérni és nyomon követni a motivációs szinteket
 • Elsajátítják azt, hogy hogyan lehet a motivációt az egyénekre, csapatokra és az egész szervezetre kiterjeszteni

 

2017. november

Elpazarolt gondolatok!  – A kreativitás stratégiai szerepe

Előadó:   David J Hall
vezérigazgató, vendégtanár, cégalapító

Bemutatkozik az előadó

David J Hall 2011-ben megalapította az Ideas Centre-t (Ötletközpont), ami a kreativitás és az innováció iránt érzett szenvedélyéből fakadt. Korábban már bizonyította vezetői rátermettsé-gét különböző igazgató tanácsi pozíciókban, több különböző ágazatban is, a magán és az ál-lami szférában egyaránt.
Az Ideas Centre létrehozása előtt 10 évig Dave Hall a HFL Sport Science Ltd. vezérigazgató-ja volt, amely egy Newmarket-i központtal rendelkező gyógyszer-felügyeleti és megbízásos alapon kutatási tevékenységet ellátó vállalat. Általánosságban, 1984 óta többféle gyártó, szol-gáltató és technológiai transzfert alkalmazó cégnél dolgozott mérnöki, marketing és gyártás-irányító pozíciókban. A kreativitás, az innováció és a tökéletes szervezeti kultúrának a megta-lálására való törekvés eddigi életpályájának fő jellemzői.

 

Néhány kiragadott eredménye:

 • bekerült a Times Top 100 olyan cége közé, ahol a legjobb dolgozni
 • E-on díj – „Az Egyesült Királyság legenergikusabb főnöke!” (2007)
 • 2007-ben vendégoktató lett a Bedfordshire-i Egyetem Üzleti Kreativitás tanszékén

Időpont:   2017. november 28.    9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma

A világ egyre gyorsabb ütemben változik, de azok a döntések, amelyeket meghozunk és azok a viselkedési formák, amelyeket mutatunk a „vélelmezett realitás” modelljén alapulnak, ame-lyek gyökere és kiindulópontja saját felfogásunk a múlt elavult mintáiról. KÖTELEZŐ olyan gyakorlatot és módszereket találnunk, amelyek megkérdőjelezik az elavult mintákat azért, hogy szabaddá tegyük gondolkodásunkat, hogy friss és újszerű (azaz kreatív) elképzeléseket alkossunk, melyekből ezt követően innováció lesz.

Ez a workshop bemutatja, hogy hogyan szabadulhatunk meg azoktól a korlátoktól, amelyek mindannyiunk elméjében léteznek, annak érdekében hogy szabadjára engedjük az Áttörést Eredményező Gondolat erejét, hogy olyan ötletekkel álljunk elő, amelyek újszerűek és egy-ben hasznosak is. A kreativitás kultúrája lényegesen megkülönböztet egy vállalkozást azáltal, hogy vonzza és megtartja a legjobb alkalmazottakat, mialatt növeli a hozzáadott értéket.

Eredmények
A résztvevők a következőket ismerik meg:

•    a vállalatuk kultúráján belüli kreatív gondolkodás stratégiai előnyeit;
•    azokat a korlátokat, amelyek minden egyén elméjében léteznek, és amelyek erőtelje-sen blokkolják a kreativitást;
•    konkrét technikákat, amelyekkel le tudják küzdeni ezeket az akadályokat;
•    egy gyakorlati és rendszer szemléletű megközelítést arra, hogy hogyan tudják megho-nosítani a kreativitást a vállalati kultúrában.

Megközelítés
Azáltal, hogy azonosítjuk a kreativitást hátráltató leglényegesebb akadályokat, lehetővé válik az, hogy olyan stratégiákat fejlesszünk ki, amelyek legyőzik ezeket és csak ezt követően tu-dunk szabad utat engedni a minden egyes dolgozóban rejlő, de jelenlévő kreativitásnak.

A workshop a következő témákat járja körbe:

1.    Korlátok
−    A gondolkodási folyamat
−    Az agy, mint mintaalkotó rendszer
−    Gondolkodásmód
2.    Megoldások
−    Játékosság
−    Kreatív problémamegoldó technikák
Esettanulmányokkal fogjuk bemutatni – hogy senkinek ne legyenek kétségei – a kreativitáson alapuló kultúra megteremtésének előnyeit.

2018. január

Diverzitás és befogadás – egy igazi versenyelőny

Előadó:    Rina Goldenberg Lynch
ügyvéd, igazgató, tanácsadó, coach, oktató
www.voiceatthetable.com

Bemutatkozik az előadó

Rina 20 éves ügyvédi tapasztalattal rendelkezik. Jogi karrierjét Washington D.C.-ben kezdte, dolgozott banki jogászként a Clifford Chance LLP-nél Londonban, valamint a londoni ING Banknál, a jogi osztály igazgatójaként.
Az alkalmazotti testület elnökeként Rina azt figyelte meg, hogy a legtöbb vezető nem hasz-nálja ki a dolgozókban rejlő összes képességet és ezáltal sok tehetség, odaadás és elkötele-zettség marad kiaknázatlanul. Ezen felül, a kolléganők mentoraként azt is tapasztalta, hogy támogatással és bátorítással a nők önbizalma szárnyra kap, miáltal képessé válnak a blokkoló belső elvárásokat félretéve, új célokat elérni.
Ezen felismerések birtokában és jogi, oktatói, közvetítői, valamint mentori készségei révén, Rina kiterjesztette szakértelmét a vezetőfejlesztés, csapat stratégia és az elkötelezettség növe-lés területeire is.
Szenvedélyesen hisz abban, hogy a nők potenciáljuk és lehetőségeik csúcsára tudnak érni azáltal is, hogy hűek maradnak természetükhöz és jellemükhöz. Rina 2014-ben otthagyta a nagyvállalatok világát, hogy létrehozhassa a Voice At The Table (Hang az asztalnál) nevű nemek szerinti  sokszínűséget hirdető butik tanácsadó szervezetet. A tanácsadó szolgálat olyan cégek fejlesztését segíti, amelyek a sokszínűséget vállalati erősségként használják úgy, hogy olyan vállalati kultúrát teremtenek, amelyben bármilyen háttérrel rendelkező egyén ér-vényesülhet és kiteljesedhet. Emellett a tanácsadó szervezet által működtetett Training Academy for Professional Women (A DolgozóNők Képzési Akadémiája) olyan „soft” kész-ségek elsajátítását kínálja nőknek és férfiaknak, amelyek által önbizalmat, rezilienciát és kez-deményező készséget fejleszthetnek annak érdekében, hogy teljes és profi hozzáállással ke-zeljék a feladatokat.

Rina a Professional Women’s Network London (Londoni Dolgozó Nők Hálózata) nevű jóté-konysági szervezet igazgató tanácsának is tagja, valamint executive coach és képzett ILM oktató.

A Voice At The Table egy stratégiai tanácsadó szervezet, amely úgy segíti a vállalatok prosperálását, hogy befogadó kultúrát teremt és a gondolatok színes diverzitását támogatja.

Az a célunk, hogy a vállalati kultúrát olyan környezetté alakítsuk, amelyben a nők (és a férfi-ak) saját egyéni módjukon érvényesülhetnek és teljesedhetnek ki.

Abban hiszünk, hogy ezáltal két célt érünk el (1) támogatjuk a cégek növekedését azzal, hogy a sokszínű munkaerő előnyeit kihasználják, és (2) képessé tesszük a nőket arra, hogy előlép-jenek és hosszú távon sikeresek legyenek pályájukon.

Ennek eléréséhez kétfajta megközelítés szükséges: (1) a vállalati kultúrát úgy kell átalakítani, hogy elismerjék mindenki egyéni tehetségét;
(2) támogatni kell a nőket abban, hogy természetes képességeiket, tehetségüket kamatoztat-hassák.

(1) Különböző szervezetekkel dolgozunk annak érdekében, hogy befogadóbb kultúrákat te-remtsünk és (2) a dolgozó nők önbizalmát, rezilienciáját és kezdeményezőkészségét fejlesz-szük. Azáltal, hogy mind az egyénre, mind a szervezeti struktúrára koncentrálunk, segítünk a vállalatoknak, hogy sikeresek maradjanak az egyre komolyabb versenyhelyzetben.

Mind nagy, mind kis vállalatokkal dolgozik Rina és csapata, többek között a BAML, ING (London & Amsterdam), American Express, Markit, Allianz, Dentons, Shearman & Sterling, Kimberly-Clark, PGIM Real Estate és sok más céggel.

Voice At The Table: támogatjuk a vállalatokat abban, hogy felismerjék dolgozóik kiak-názatlan lehetőségeit. Megmutatjuk férfiaknak és nőknek, hogy a maguk sokszínűségé-ben hogyan tudnak előre jutni és kamatoztatni valódi képességeiket. Megoldásaik báto-rítják a diverzitást, létrehozzák a legjobb csapatokat, valamint támogatják az innovációt és a növekedést.

FELKÉSZÍTJÜK VÁLLALATÁT A JÖVŐRE A NEMEK KÖZÖTTI EGYENSÚLY ÉS A GONDOLATOK SOKSZÍNŰSÉGE ÁLTAL

www.voiceatthetable.com
info@voiceatthetable.com

Rina 20 év nagyvárosi ügyvédi és felsővezetői tapasztalatát adja át, mindazon készségekkel együtt, amelyek a nagyvállalati életpálya jellemzői.
2013-ban Rina megalapította a Voice At The Table nevű stratégiai tanácsadó szervezetet, amelynek középpontjában a nemek diverzitá-sa és a befogadás áll.     „Az a cé-lunk, hogy a vállalati kultúrát egy olyan közeggé alakítsuk át, amely-ben a nők (és a férfiak) saját egyéni módjukon tudnak kitelje-sedni.”
Hiszünk abban, hogy ily módon két célt érünk el: (1) segítjük a cégek növekedését azáltal, hogy a sok-színű munkaerő előnyeit kihasz-nálják, és (2) képessé tesszük a nőket arra, hogy előlépjenek és hosszú távon sikeresek legyenek pályájukon.

Időpont:  2018. január 19.    9.00 – 16.00

A workshop tervezett tartalma

„Az erő a különbözőségben rejlik, nem a hasonlóságban.”

Stephen Covey
„7 habits of highly effective people”
(A nagyon eredményes emberek 7 szokása)
c. könyv szerzője

Egy szervezet számára a diverzitás kapcsán a következő előnyöket szokták említeni, ami javulást eredményez:

 • a döntéshozatalban
 • a tehetségek megtartásában és fejlesztésében
 • új termékek és szolgáltatások fejlesztésében
 • az innováció és a kreativitás területén
 • az üzleti növekedésben
 • a befektetések megtérülésében, a bevételek növekedésében és egyéb pénzügyi mutatókban

Forbes Magazine:
„Nem azok a sikeres cégek, amelyek felépítenek egy üzleti vállalkozást, azután felfedezik a diverzitást, mint valami jó-ha-ez-is-van jellemzőt. A valóban sikeres és innovatív vállalatok azok, amelyek már akkor sokszínű csapatokat építenek, amikor a saját lakásukból vagy a szü-leik garázsából indulnak el. A diverzitás egyfajta mentalitás, hozzáállás nem csupán stratégi-ai szükséglet.”

Témáink:

 • Mi a diverzitás és hogyan teremtjük meg
 • Milyen bizonyíték van a diverzitás előnyeinek alátámasztására?
 • Hogyan tudjuk teljes mértékben kihasználni a sokfajta munkaerő előnyeit?
 • Példák az üzleti világ legjobb gyakorlataira

A résztvevők az előadás és a stimuláló gyakorlatok révén felfedezik a diverzitás előnyeit saját vállalatuk számára és megtanulják, hogyan növelhetik, gondozhatják és fejleszthetik azt, an-nak érdekében, hogy saját cégük sikeresebb legyen.

Ajánlások

“Engem a coach szemléletű vezetési módszertan elsajátítása vitt a programra. De nem ezt kaptam! Sokkal többet!! 🙂 Az önfejlesztésnek egy újabb és már számomra is bizonyított esz-köze került a kezembe a képzés során, melyet badarság és lehetetlen lenne “csak” a munká-ban hasznosítani. A coach szemléletű életvitel, a rohanó világban egyre ellaposodó emberi kíváncsiság, a tudatos létezés, a kérdések ereje, a jövő lehetőségeinek a feltárása, a megismert nemzetközi és hazai tapasztalatok és a coaching irányzatok olyan színes választékot adnak minden résztvevőnek, hogy innen mindenki gazdagabban tér vissza a szakmai és a magánéle-tébe egyaránt. Szívből ajánlom a képzést mindenkinek, aki az élete bármely területén fejlődni, változni, változtatni szeretne, aki önmaga keresi a lehetőségeit vagy segíteni szeretné a kör-nyezetében a lehetőségek felkutatását, ezzel is felkészülve korunk változásaira. A CHN nemzetközi coach iskola igazán tartalmas és a mindennapokban használható szakmai képzést nyújt, különösen úgy, hogy a CHN nemzetközi előadásokon való részvételt is tartal-mazza a képzés ideje alatt. ”

Takács Ilona, ágazatigazgató
T-Systems Magyarország Zrt.
CHN Nemzetközi Coach Iskola 5. évfolyam

Takács Ilona

ágazatigazgató, T-Systems Magyarország Zrt.

“Hogyan segített a coaching képesítésem nemzetközi pozíció elnyerésében és hogyan segít a nemzetközi porondon történő helytállásban?”
“A nemzetközi coach képesítésem, amit itthon Judit programján szereztem jelentős szerepet játszott és játszik karrier utam alakulásában, abban, hogy a Magyar Telekom budapesti köz-pontjából sikerrel pályáztam egy transzformációs program menedzseri pozíciójára az anyavál-lalat, Deutsche Telekom németországi központjába.
A sikeres pályázati anyag összeállításában és az interjúra való felkészülésben coach-csal dol-goztam, egyik kolléganőm karrier coaching támogatása rengeteg megerősítést és önbizalmat adott.
A vezetőm visszajelzése alapján a kiválasztás során, a pozíció elnyerésében határozott előny volt, hogy nemzetközileg akkreditált coach diplomával is rendelkezem és a coaching szemlé-letet képviselem, lévén változás menedzseléshez kapcsolódó munkakörről van szó, ahol fon-tos és hasznos a coaching szemlélet alkalmazása.
A coaching szemléletem a Németországban töltött fél év során mind az itteni nemzetközi csa-patba történő gördülékeny beilleszkedésben, mind az interkulturális közeg elfogadásában és az ebben való működésben és teljesítésben is támogat. Szervezeti szinten azok a szakmai öt-leteim, amelyeket a coaching szemléletre alapozva kezdeményeztem rendkívül hatékonynak és eredményesnek bizonyultak, és pozitív fogadtatásra találtak kollégáim, vezetőim körében.”

Kovács Veronika

Transzformációs program menedzser , Deutsche Telekom, Strategy Execution Europe& Technology Bonn, Németország

“Tanulni jó. Másokat fejleszteni nagyszerű.  Jó társaságban időzni mindig feltöltődés. Ha valaki mindezeket egyszerre szeretné megtalálni, akkor ez a coaching iskola a legjobb hely a számára.
A CHN rendezvényein és Judit „iskolájában” létezni nehéz, de hálás is egyszerre. Nehéz, mert az ember figyel, hogy sokat gyarapodjon a tudása, de ugyanakkor hálás dolog ott lenni, mert a légkör, a sok nyitott ember, a sok segítség és visszajelzés, amit kap a résztvevő, segít abban, hogy észrevétlenül rohanjanak az órák!

Számomra a nemzetközi színvonal alapkövetelmény. Így volt a sportban, így volt a bankszakmában és így van a coaching szakmában is! A CHN szervezésében rendezett eseményeken rengeteget gyarapodunk mi, résztvevők, mert nemzetközi a színvonal.

A különböző coaching megközelítések igazi játék paradicsomot jelentenek, megismerve  őket úgy éreztem magam, mint egy önfeledt gyerek a játékboltban! Színes, végtelen variációk, mindenki talál magához illeszkedőt, amiből azután megszülethet a saját modell!
Mert  amíg a nemzetközi coachokat hallgatjuk, megszületik bennünk valami új és megismételhetetlen, olyan tudás, ami egy életre szól! Szóval egy ilyen iskola nem más, mint játék, tudás gyarapítás és barátságok születése! Ráadásul kiváló coach is válhat belőled! Csak ajánlani lehet…..”

Mizsér Attila

Olimpiai bajnok, tréner és coach

„Az utóbbi időben viszonylag több tréningen is részt vettem, de nem találkoztam ennyire em-berközpontú és sokoldalú képzéssel, mint Judit CHN iskolája. Azt gondolom, hogy a legjobb választás volt számomra, mely segített elindítani ezen a nagyon izgalmas úton. Hihetetlen inspirációt és élményt kaptam a kurzus során mind Judittól és az előadóktól, akik nemcsak hazai, de nemzetközi területről is érkeztek. Olyan tudást adtak át a szakma kiválóságai, ami egyedülálló. Olyan eszköztárat kaptunk, amely lehetőséget ad, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb coaching stílust. Judit folyamatosan ösztönzött és támogatott ezen az úton, mint egy hátország. Számára nem létezik lehetetlen. Továbbá nagyon rugalmas volt, ha a csa-pat úgy kívánta egy-egy modul kapcsán. A három hónap nemcsak a szakmai fejlődésemet segítette, hanem magánemberként is erősített, felismeréseket hozott számomra, mind attitűd-ben és gondolkodásmódban. Mindemellett egy olyan csapat tagja lehettem a képzés során, mely rengeteg energiát adott, bíztatást és pozitív megerősítést a gyakorlások során. Meleg szívvel ajánlom mindazok számára a kurzust, akik hasonló élményre vágynak, mint amiben nekem lehetett részem.”

Lendvainé Kottlár Edit

HR Business Partner

“Ennek a remek továbbképzésnek köszönhetően belekóstolhattam a coaching világába. Ren-geteg újdonsággal találkoztam és sok új információhoz jutottam azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnám a vezetői vénám jobban erősíteni. Nagyon örülök hogy részt vehettem és iz-gatottan várom a további CHN workshopokat.”
“The course has given me an exciting overview into the wonderful world of coaching. After completing the course I have not only obtained vital information on how to be a better mana-ger at work but it has enabled me to further grow and develop on my journey as a professional coach ”

 

Ruttkay András Tamás

National field sales team lead

“Fantasztikusan inspiráló környezet, energiával és tudásvággyal teli csapat, rendkívül izgalmas, tartalmas és nagyon sok gyakorlással megtűzdelt program, mely a lehetőségek tárházát vonultatta fel ebben az érdekes és nagyon színes coach világban.

A bemutatásra került eszközök és coaching irányzatok széles skálaja, a különbözö megközelítesek érdekes kapcsolódásai, a meghívott előadók sokszínűsége és nemzetközisége, mely utóbbit Cherie Carter-Scott neve is fémjelez, garancia arra, hogy a professzionalizmuson túl ebben a képzésben egy életre szóló tudást és tapasztalatot szerezhetsz.

15 éve dolgozom pénzügyi szakemberként, ebből az elmúlt hat évben külföldön volt lehetőségem megélni és megtapasztalni élethelyzeteket, kihívásokat, megoldásra váró kérdéseket legyen szó akár privát, akár munkakapcsolataimról, melyekben egy jó coach-al beszélgetve most már biztosan tudom, hogy hamarabb rátalaltam volna a nekem megfelelő megoldásra.

Ajánlom mindenkinek, aki önismeretben, értékítáletben, tudatosságban fejlődni szeretne és szívesen belekóstolna a coach ‘’lét’’ kihívásokkal teli mégis nagyon felemelő világába.

Nagyon köszönöm Judit!”

 

Kovács Krisztina, ACC

„Judit és munkája során találkoztam újból a rég elfeledettnek hitt pozitív gondolkodással és szemlélettel. Magas szintű oktatók felsorakoztatásával rádöbbenti a hallgatóságot arra, hogy mindig van egy következő lépés. A mai felgyorsult, hatékonyságot megcélzó világunkban rávezet arra, hogy egymás és önmagunk tisztelete az egyik legnagyobb kincs. Rávezet arra, hogy nincs rossz kérdés, hogy merjünk dönteni és önmagunkat felvállalni, lássuk meg az ösz-szefüggéseket, és tovább lépni. Mindezt nagyszerű társak körében.”

Horváthné Demeter Zsuzsa

Judit a képzésein nagyon figyel a minőségre, a nemzetközi mércét követi és sokszínű, gazdag tananyagra épít. Sokféle coaching irányzatot megismertünk és különféle eszközöket kipróbáltunk az együtt töltött napok alatt. Végig nagyon jól éreztem magam.Számomra a leghasznosabb a sok coaching gyakorlás volt és a visszajelzések, amiket kaptam, amelyektől folyamatosan fejlődtem. A jó hangulathoz Judit pozitív, energiával teli hozzáállása nagy mértékben hozzájárult.

Urbán Vera ACC

Karrier coach, executive search specialist

A megfelelő coach képzés/intézmény kiválasztásakor nagyon körültekintően jártam el, majd végül a Coaching Határok Nélkül által nyújtott program mellett tettem le a voksomat. Utólag is állíthatom, hogy a legjobb döntésnek bizonyult!

A tréningen az elméleti tudás-átadás és a coaching gyakorlatok ideálisan és kiegyensúlyozottan váltották egymást. Ami számomra a legtöbb pluszt jelentette az az, hogy számtalan coaching modelt ismertünk meg, majd a képzés végére minden résztvevő a saját stílusa alapján alakíthatta ki a saját coaching modelljét. A tréning a könnyen elsajátíthat és nagyon hatékony coaching eszközök megismertetésével sem szűkölködött.

Az oktatók nemzetközi gyakorlati tapasztalata és szakmai háttere lehetővé tették, hogy az adódó kérdéseinkre kimerítő, a való életből hozott és megtörtént esetekből származó példák alapján kapjuk válaszokat, példákat.

Többek között a oktatók irányításának és támogatásának eredményeképpen kivételesen jó csoportszellem alakult ki, amelyet az egymással szembeni bizalom és az őszinteség hatott át. Ennek köszönhetően a személyes átalakulásunkkal és a coaching gyakorlatokkal kapcsolatos sikereket és nehézségeket rendszeresen megoszthattuk egymással és így lehetővé téve, hogy egymástól is tanuljunk.

A tréningen való részvételem HR szakemberként és magánemberként is komoly átalakulást hozott az életembe. A képzést vezető szakemberek profizmusa, pozitív életszemlélete és elkötelezettségük mind tovább (sz)építették az tréning élményét.

Őszintén ajánlom a CHN által nyújtott coaching képzéseket azoknak, akik még keresik a megfelelő oktatási intézményt.

Ujvári Beáta

HR-igazgató és coach, Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz

“Hosszú éveket segítő, támogató munkakörben dolgozva értem meg arra, hogy mindazt, ami átöleli a mindennapjaimat tudatosabban folytassam tovább. Ekkor találtam rá egy coachra, akivel a saját céljaimon dolgozva tudatosodott bennem, hogy ez az az irány, amelyben ma-gam is szeretnék még inkább elmélyedni, úgy érezvén, hogy ez a mindennapi munkámban is nagy segítségemre lesz. Ekkor merült fel az a szokásos kérdés, hogy melyik képzést válasz-szam, merre is induljak? Mivel leginkább a szervezeten belüli munka csapatokkal, teamekkel foglalkoztat leginkább, így coach-om tanácsára ellátogattam a CHN egyik, Team coachinggal foglalkozó programjára. Ebédidőben már sejtettem, de a nap végére biztos voltam abban, hogy ez az a csapat, akikkel tovább szeretném mélyíteni tudásomat. Jelentkeztem is a követ-kező Coach képzésre, melyet 2015 nyarán be is fejeztem.
Hogy mi az, ami akkor é s azóta a legfontosabb? A képzések alkalmával sikerült megélni egy olyan élményt, ami azóta is folyamatosan kísér. Egyrészt mind szakmailag mind emberileg rengeteg kaptunk Judittól és Cherie-től,mind szakmailag mind emberileg, ők számomra pél-daképekké is váltak, valamint kialakult egy olyan támogató, fejlődést segítő légkör csoporton belül amely nélkülözhetetlenné vált sokunk számára mára. Mindemellett rengeteg tudással gyarapodtam magam is, egyrészt önmagamról, másrészt természetesen a mindennapok vonat-kozásában is. Olyan tudással, felismerésekkel gyarapodtam, melyek egész életem vonatkozá-sában minőségi átalakulást hoztak. Ezekre csak kivételes emberek által kivételes pillanatok-ban lehet szert tenni. Köszönet ezért Mindannyiunknak.”

Józan Eszter

A CHN Nemzetközi Coach Iskola képzésen részt kell venni. Nem a kiváló tanárok és csapat miatt, nem a nemzetközi minősítés miatt, hanem elköteleződésből az emberek támogatása iránt, elköteleződésből a tudás és tanulás iránt. Azért, amit emberileg és szakmailag ad nekünk Judit és Chérie. Azért, hogy saját ösztönös figyelmünkkel és ezek a kiváló szakemberek önzetlenül átadott szaktudásával felvértezve a legjobbat hozzuk ki az emberekből és magunkból.

Ugray Nikolett

coach

Amikor CHN Coach Iskolát választottam, az egyik fontos szempont a nemzetközi beágyazottság volt. A minősítésen túl Judit professzionális hozzáállása, közvetlen és támogató jelenléte, inspiráló előadók a biztosíték arra, hogy az itt megszerzett tudás mély, naprakész és nemzetközileg elismert. Az oktatás nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy minél több irányzatot mutasson meg, hogy minél teljesebb képet kaphassunk és megtalálhassuk a saját ‘coach hangunkat’. A gyakorlás során a sok visszajelzés nagy segítség volt a fejlődésben.

A CHN a határtalan tudást emberekben, a meghívott előadókban hozza el. Hozzájuk kapcsolódva,megannyi értékes gondolatot, élményt és tapasztalatot gyűjtöttem, közösséget találtam.

Ajánlom a képzést és a workshopokat azoknak, akik kívancsiak a coaching szemléletre, vagy szeretnék a coaching eszközöket használni az életükben.

Kapás Mihály

Őszintén ajánlom a Coaching Határok Nélkül (CHN) szakmai workshopjait mindazoknak, akik intellektuális feltöltődést, szakmai kitekintést, és nem utolsósorban egy nyitott és támogató szakmai közösséget keresnek.

Ajánlásra vettem részt 2016. novemberében Lisa Bloom Mindfulness workshopján, és magával ragadott az előadó, Lisa személyisége, személyes üzenete, és a résztvevők által megteremtett őszinte, kíváncsi és elfogadó légkör. Azóta is lelkes résztvevője vagyok a programsorozatnak, hiszen minden előadás után egy új gondolattal, ismeretséggel gazdagodva távozom. 2017 tavaszán a CHN Coach Iskolájához is csatlakoztam, mely újabb pótolhatatlan felismerésekhez segített hozzá magammal és a coach szakmával kapcsolatban is.

A CHN tökéletes kiindulópont lehet mindazok számára, akik csak most ismerkednek a coach szakmával, és azoknak is, akik már tapasztalt coachként szakmai fejlődésre és impulzusokra vágynak.

Dobos Adél

HR szakember, Coach

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

14 + 15 =