CHN Tudás Nap

CHN Tudás Nap

CHN Tudás Nap
Június 27.

A nap célja, hogy bemutassunk mind azt a tudást, amit a professzionális nemzetközi szintű coaching és a vezetői és munkahelyi coaching terén a CHN keretében nyújtani tudunk.

A témánk egész nap a coaching, de mivel mindenki más-más oldalról közelíti meg, ezért kicsit eltérő tartalommal építettük fel a délelőtti és a délutáni programot.

Délelőtt

Délelőtt – többek között (9.00 – 12.00) – a nemzetközi minősítésű coach szakmai fejlődésről és a CHN Nemzetközi Coach Iskola egyedi kínálatáról lesz szó. Önismeret, önfejlesztés, EQ, tudatos működés megalapozása minden, ami emberként jól jöhet, coachként pedig elengedhetetlen, szintén terítéken lesz. Tartok akvárium coachingot, azaz coaching bemutatót, hogy megnézzük, hogyan működik a coaching, mit kell az ügyfélnek tennie és mi a coach feladata.

További témáink:

  • Mi a coaching és mi különbözteti meg a mentoringtól
  • A coach legfontosabb tudása.
  • az ICF PCC vizsgához vagy bármely ICF minősítéshez milyen tudás kell. Internatio-nal Coach Federation (ICF) nemzetközi coach vizsgáztatóként 2013 tavaszától vizsgáztatok ACC szintre és 2015 ősz óta PCC szintre és így több mint 200 hangfelvételt hallgattam minősítés céljából. Pontosan tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy a coach készségek profi szinten működjenek és így most azokra is rá nézünk.
  • Az Action Learning, – ami a csapatok fejlesztéséről szól – alapjait is átbeszéljük, hogy mennyiben coaching vagy nem coaching, vagy kell coaching az AL-hez?

Délután

Délután (13.00 – 16.00) a coach szemléletű vezető működése és vezető és csapat fejlesztés lesz a fókuszban.

Itt várható témáink:

  • 30 perces prezentáció a Bath Consultancy és Henley Business School legfrissebb májusi, a vezetésről szóló kutatásából : A jövő vezetője a jelen vezetőfejlesztése,
  • folytatjuk a témát a csapatokkal: hogyan dolgozzunk együtt,
  • mindfulness a munkahelyen: miért oly népszerű és hogyan lehet bevezetni a munkahelyen,
  • EQ
  • LAZY Manager – rövid workshop, ami a LAZY modell alapjait mutatja be.

Lesz idő kérdezni és nagyon hiszek abban, hogy azzal dolgozunk, amit a jelenlévők behoznak, ami Titeket érdekel, ha eljöttök, amiért eljöttök…..  mi megválaszoljuk.

A workshopot vezeti : Ábri Judit MA, MCCÁbri Judit

„6 év CHN számtalan workshopja van mögöttem, ICF MCC coachként és nemzetközi ICF vizsgáztatóként gazdag tudással és több éves tapasztalattal rendelkezem a coaching terén, kedvenc szakterületem a vezetőfejlesztésben a coachszemléletű vezető, amit 1 évig kutattam, majd ebből írtam a londoni Middlesex Egyetemen a szakdolgozatom tavaly év végén, így nem csoda, hogy tudok és szeretek róla sokat beszélni. De legjobban azt szeretem, amikor kérdeznek erről a vezetői stílusról, mert akkor lesz világos, hogy miért olyan népszerű és mi-ért van rá olyan nagy szükség a ma munkavilágában.
Várok mindenkit szeretettel!”

Időpont:       2017. június 27.    9.00 – 16.00
Helyszín:       UniCredit Bank, Szabadság tér
Részvételi díj:     
délelőtt vagy délután:  5 000 Ft.- + ÁFA
egész nap: 8 000 Ft.- + ÁFA
Ajándék:       A résztvevők 50% CHN részvételi kedvezményes kupont kapnak 2017-re

CHN jelentkezés 150px

 

 

CHN_logo_CoachingHatarokNelkul_2017-01_400px chn_nemzetkozicoachiskola_logo_2017-01_400px

 

 

Copyright © 2010-2013 Coaching Határok Nélkül - Minden jog fenntartva!
A honlapon található képi és szöveges tartalmak bármilyen célú felhasználása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyéhez kötött.