CHN Tudás Nap
Szeptember 12.

 

A nap célja, hogy bemutassuk mind azt a tudást, amit a professzionális nemzetközi szintű coaching és a vezetői és munkahelyi coaching terén a CHN keretében nyújtani tudunk.

A témánk egész nap a coaching, de mivel mindenki más-más oldalról közelíti meg, ezért ki-csit eltérő tartalommal építettük fel a délelőtti és a délutáni programot.

 

Délelőtt

Délelőtt – többek között (9.00 – 12.00) – a nemzetközi minősítésű coach szakmai fejlődésről és a CHN Nemzetközi Coach Iskola egyedi kínálatáról lesz szó. Önismeret, önfejlesztés, EQ, tudatos működés megalapozása minden, ami emberként jól jöhet, coachként pedig elengedhe-tetlen, szintén terítéken lesz. Tartok akvárium coachingot, azaz coaching bemutatót, hogy megnézzük, hogyan működik a coaching, mit kell az ügyfélnek tennie és mi a coach feladata.

További témáink:

  • Mi a coaching és mi különbözteti meg a mentoringtól
  • A coach legfontosabb tudása.
  • az ICF PCC vizsgához vagy bármely ICF minősítéshez milyen tudás kell. Internatio-nal Coach Federation (ICF) nemzetközi coach vizsgáztatóként 2013 tavaszától vizs-gáztatok ACC szintre és 2015 ősz óta PCC szintre és így több mint 200 hangfelvételt hallgattam minősítés céljából. Pontosan tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy a coach készségek profi szinten működjenek és így most azokra is rá nézünk.

 

Délután

Délután (13.00 – 16.00) a coachszemléletű vezető működése és a vezető és a csapat fejlesztés lesz a fókuszban.

Tervezett témáink:

  • Rövid prezentáció a Bath Consultancy és Henley Business School legfrissebb májusi, a vezetésről szóló kutatásából : A jövő vezetője – a jelen vezetőfejlesztése,
  • Mindfulness a munkahelyen: miért oly népszerű és hogyan lehet bevezetni a munkahelyen,
  • LAZY Manager – rövid workshop, ami a LAZY modell mentén tőrténő működést mutatja be.
    Mindenkinek ajánlott a tudatos és eredményes működés érdekében.

Lesz idő kérdezni és nagyon hiszek abban, hogy azzal dolgozunk, amit a jelenlévők behoznak, ami Titeket érdekel, ha eljöttök, amiért eljöttök….. mi megválaszoljuk – én mindenképp.

A workshopot vezeti : Ábri Judit MA, MCC (mobil:06 30 9 422 419)

6 év számtalan CHN workshopja van mögöttem, ICF MCC coachként és nemzetközi ICF vizsgáztatóként gazdag tudással és több éves tapasztalattal rendelkezem a coaching terén, kedvenc szakterületem a vezetőfejlesztésben a coachszemléletű vezető, amit 1 évig kutattam, majd ebből írtam a londoni Middlesex Egyetemen a szakdolgozatom tavaly év végén, így nem csoda, hogy tudok és szeretek róla sokat beszélni. De legjobban azt szeretem, amikor kérdeznek erről a vezetői stílusról, mert akkor lesz világos, hogy miért olyan népszerű és mi-ért van rá olyan nagy szükség a ma munkavilágában.
Várok mindenkit szeretettel!”

Időpont:       2017. szeptember 12.    9.00 – 16.00
Helyszín: Ericsson székház, Science Park, Budapest, Irinyi József utca 4-20.
Részvételi díj:     

  • délelőtt vagy délután:  5 000 Ft.- + ÁFA
  • egész nap: 8 000 Ft.- + ÁFA

Ajándék:       egy CHN workshopra 50%-os kedvezményes részvételi kupon 2017-re.

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

4 + 15 =