Szlávik Krisztina
coach

Szlávik Krisztina vagyok, coach, tréner, tanár és emberi erőforrás szakember. Értékek felismerését, kiaknázását és teremtését segítem elő egyének és szervezetek életében, megkönnyítve a változást, változtatást, és valami új megteremtését számukra. Szervezetek esetében az érték-alapú működést sokszor akadályozzák olyan kommunikációs hibák, amelyek az agy probléma-megoldással, nyelvi kifejezőkészséggel, kreativitással és együttműködéssel kapcsolatos részeit lezárják és használhatatlanná teszik az érintettekben. A Conversational Intelligence® (C-IQ) eszköztára segítségével vezetők és csapatok esetén átfedésbe tudjuk hozni a kommunikáció célját és hatását, újraépítve ezzel a bizalmat és felszabadítva a teret egy olyan közös alkotó munkához, ahol a szereplők ugyanazt építik.

A life- és karrier coaching ugyanolyan fontos vonal számomra, mert hiszem, hogy mindannyiunknak joga van egy boldog, kiteljesedett élethez, még ha ez másként is néz ki minden életszakaszban és minden egyénnél.

Professzionális karrierem során kisebb-nagyobb cégeket segítettem elindítani és ügyeiket kézben tartani, külföldi befektetőket, vezetőket a magyar törvényi és kulturális viszonyok között eligazodni. Egy zöldmezős gyártó beruházás HR vezetője voltam, ahol az én feladatom volt a cég teljes HR osztályának és funkcionális rendszereinek kiépítése, a vállalati kultúra kialakítása, és a 20 fős létszám 400 fősre duzzasztása. Később segédkeztem egy magyar nagyvállalat és egy japán befektető kereskedelmi cégének létrejötténél és működtetésében. Majd magam is vezettem egy kisebb vállalkozás kereskedelmi ágát. Az igazi szerelem számomra azonban mégis az, hogy a saját magam és mások fejlesztésével, kiteljesítésével foglalkozzak.

Több száz vagy inkább ezer emberrel voltam kapcsolatban a munkám során és magánéletemben, és távoli ázsiai kultúrákkal is volt alkalmam közelről megismerkedni. Éltem két évet Londonban is. Nagyon élveztem és élvezem ezeket a találkozásokat, és mindig ott volt bennem az igény az egyének és szervezetek működésének többszintű megértésre, az egyediségek kihasználására, a perspektívák tágítására és a motivációk megismerésére. Ugyanakkor az egzaktság és eredményorientáltság is fontos számomra, hogy ne parttalanul sodródjunk. A coaching nekem egy olyan terület, ahol ezen két oldal ötvözése nem csak megengedett, hanem kötelező is, és átütő sikerek kulcsa.

Szlávik Krisztina – coach
www.teremtobeszelgetesek.hu