Vezetőfejlesztés CHN nemzetközi workshopokkal

Több, mint 6 éve futnak a CHN (leánykori nevén: Coaching Határok Nélkül) coaching szellemű fejlesztési workshopok és sokat változott azóta a szervezetekben a képzési igény és tudás felhasználás.

Itt szeretném összefoglalni az elmúlt évek tapasztalata alapján a CHN workshopokon való részvétel mögött meghúzódó különböző vállalati és/vagy egyéni tanulási, fejlesztési szándékokat, programokat.

A CHN célja, hogy Magyarországra hozza – megengedhető áron – azt a nemzetközi tudást, azokat a képzéseket, amiket a nyugati vállalati vezetők fejlesztésük és vezetői működésük során kapnak annak érdekében, hogy eredményesebb, emberileg jobb és így összességében sikeresebb vezetők legyenek.

A CHN egynapos workshopjai minden egyes alkalommal más-más témát mutatnak be és leginkább a tapasztalati tanulás módszerével dolgoznak fel. Változó arányban van előadás és csoportos gyakorlatok egy-egy nap folyamán. A dinamika és a legfrissebb tanulási elméletek szerint az nem fordulhat elő, hogy ne kelljen aktívan részt venni, gondolkodni a résztvevőknek, csoportban vagy párban dolgozni, hisz csak így tudnak elvinni magukkal valami saját tudást a napvégén.

Hogyan lehet használni a CHN workshopokat és az onnét származó friss tudást?

  1. Személyes motiváció mentén, egyéni érdeklődés alapján részt venni azon a workshopon, amelynek témája különösen vonzó.
  2. Vállalati HR osztály bérletet vesz saját felhasználásra, hogy a vezetőfejlesztési nemzetközi trendekről képet kapjon és képben maradjon annak érdekében, hogy a legfrissebb vezetőfejlesztési programokat tudja a szervezete és vezetői számára összeállítani.
  3. Vállalati HR osztály bérletet vesz szabad felhasználásra, hogy a vállalati vezetők érdeklődésük és egyéni motivációjuk alapján szabadon jelentkezhessenek a CHN workshopokra.
  4. Vállalati tehetségfejlesztési programban résztvevő vezetők kapnak egyénileg 3 alkalmas bérletet, hogy maguk válogassanak a képzések közül.
  5. Vezetőfejlesztési, vagy/és tehetségfejlesztési programban egyéni fejlesztési célok mentén kerülnek workshopok és résztvevők összepárosításra, előre kiválasztva, hogy az adott vezetőnek mi lenne a leghasznosabb témájú workshop.
  6. A vállalati vezető fejlesztési program maga a CHN és annak friss tudás bázisa. A programban résztvevő vezetők mind a 8 workshopon résztvesznek (2017 október 2018 június között) és utána félnapos csoportos coaching keretében feldolgozzák a tanultakat. A hangsúly az egyéni tanuláson van, kiscsoportos coaching során számba venni, hogy mit hoznak a CHN-ről magukkal, lefordítani az adott egyén képzettségi és tudás szintjére, majd hasznosítani a tanultakat a mindennapi munka során. Így épül be a CHN tudás.

Tapasztalatom azt mondja, hogy egyre több vállalat keresi módját annak, hogyan lehetne megújítani, friss vért pumpálni a vezetőfejlesztési programjukba, hogy újszerű és dinamikus legyen, inspiráló és kimozdító a napi rutinból, és egyben a modern kor kihívásainak is megfeleljen. A CHN folyamatosan változó aktuális témái és neves előadói pont ezt nyújtják. Inspiráló, új gondolatokat és szemléletet nyújtó egész napos workshopok szeptembertől júniusig – ez a CHN. Utána már a tanultak alkalmazásán van a sor, azt pedig csoportos coachinggal hatékonyan át lehet beszélni, így beépítve a számonkérést is a rendszerbe. A tanulást segíti a workshopok résztvevőinek színes háttere, sokoldalú tudása és tapasztalata. Aki CHN-re jön nagyon színvonalas közegbe csöppen, ahol jó együtt tanulni. Ez is nagymértékben motivál és hozzájárul, hogy fejben, szívben és lélekben gazdagabban távozzunk. A CHN előnye, hogy minden angolul zajlik – és így lehet a nyelvet is gyakorolni – szinkrontolmácsolás mellett.

 

Új vezetési- és szervezeti  kultúra kialakulásának szükségszerűsége

CHN 7. évad program (2017-2018)

A Coaching Határok Nélkül (CHN) rendezvénysorozat célja, hogy Magyarországra hozza a nemzetközi coaching szakma és a vezetőfejlesztés elismert – nemzetközi viszonylatban is a legkimagaslóbb tudású – szakértőit, akik segítenek eligazodni a változatosságában és mélységében is folyamatosan alakuló és megújuló coaching és fejlesztő világ aktualitásai között.
Az évad folyamán 8 alkalommal egy új téma és egy új előadó mutatkozik be.
2017 októbertől 2018 júniusig
(az előző évadhoz hasonlóan) a workshopok nagyon interaktívak, angol nyelven zajlanak, de igény esetén magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk. A CHN workshopok fix dátumokkal előre megszervezve futnak, ami lehetővé teszi, hogy a résztvevők előre tervezzenek, és az érdeklődésük vagy szakterületük szerint kiválasszák a kedvükre való nemzetközi képzési programot.

A CHN útján már több mint 6 éve nekünk is lehetőségünk van itthon tanulni a világ legjobbjaitól.

 

Összefoglaló

2017. október – 2018. június
7. évad

Október végén motiváció a téma.

Novemberben kreativitás kerül a fókuszba.

Januárban a diverzitás, a sokszínűség, mint érték, a téma, ami egyre jobban versenyelőnyt jelent, különös tekintettel a nők bevonására.

Februárban egy sport coach fordítja le a sportban tapasztalható eredmény orientáltságot és eredmény mérést az üzleti élet célkitűzéseire, teljesítmény menedzselésére és mérésére.

Március a VÁLTOZÁS-ról szól gyakorlati példák és előre mutató tapasztalatok útján egy frissen megjelent könyv mentén elemezzük a legizgalmasabb változás siker történeteket.

Április a team coaching jegyében zajlik, egyéni coaching tudásra építve fel az oly népszerű és felfutóban lévő team coachingot

Június a vezetésről és a vezetőről szól több aspektusból, 3 megközelítés/terület közül lehet előre választani hogyan vizsgáljuk meg a vezetést és magát a vezetőt – mi választunk.

Program

2017. október – 2018. június
7. évad

2017. október 27.
Carole Gaskell – Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására – Izzítsuk fel a belső tüzet!
A workshopot 2018. január 29-én megismételjük!

2017. november 28.
David J Hall – Elpazarolt gondolatok! A kreativitás stratégiai szerepe

2018. január 19.
Rina Goldenberg Lynch – Diverzitás és befogadás – az igazi versenyelőny

2018. február 15.
Keith Antoine – Hogyan érjük el a kívánt teljesítményt – a coaching és a teljesítményt igazo-ló adatok összefésülése. Mit tud a teljesítmény menedzsment tanulni a sport coachingból.

2018. március 22.
Neil Scotton – Nagy változások előidézése: melyek azok a bölcsességek, tudás és tapasztalat,  amik inspirálnak, segítenek jól vezetni és nagy változásokat végrehajtani

2018. április 26.
Georgina Woudstra – Kapcsolati Team Coaching mesterfokon: jó team kapcsolatok és kapcsolódások kialakítása a kiváló teljesítmény érdekében

2018. június 7.
Anthony Kasozi – 1.     Hatékonyan vezetni és menedzselni szervezeti és kulturális határvona-lakon át
2.    Hogyan lehet erős vezetőkkel coachként hatékonyan dolgozni, hogyan kell vezetőként magad, csapatod és a szervezetet kezelni a belső én és tudatosságból kiindulva a külső kapcsolódás felé – a vezető és árnyéka
3.     Hogyan lehet vezetőket támogatni és fejleszteni bizonytalanságok kö-zepette – milyen a többedik fejlesztési utazás bizonytalanságok köze-pette?egít felkészülni a minket érő kihívásokra.

 

Érdeklődés

8 + 13 =

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC
Henley Business School (UK) Coaching Tutor
executive coach, coach tréner, vezetőfejlesztő

Elérhetőségeim:
You can find me:

Mobil: +36 30 942 2419
E-mail
Facebook
Linkedin
Skype: judit.abri

 

 

Hiszek a folyamatos tanulásban, hisz ez a fejlődés záloga. A CHN friss nemzetközi tudással ezt támogatja. Coachként, vezetőfejlesztőként is ügyfeleimnek ezt adom tovább.
Tanuljunk együtt a CHN programjain!

Jelentkezz programjainkra, képzéseinkre!

15 + 7 =